Оновлення, в яких згадується Кері Малліган

2 жовтня 2018,  16:48 | Оновлення

Друзі, ділимося з вами другим українським трейлером драматичного фільму «Дике життя».

Це історія про те, як розпадається американська родина, представлена очима підлітка. Шістнадцятирічний Джо Брінсон (Ед Оксенбульд) змушений спостерігати, як його мати Жанетт (Кері Малліган) заводить роман зі стороннім чоловіком, поки його батько, що втратив роботу, бореться з лісовою пожежею.

Українська прем'єра фільму «Дике життя» відбудеться 25 жовтня.

8 серпня 2018,  21:34 | Оновлення

Представляємо український трейлер драматичного фільму «Дике життя» від режисера Пола Дано.

Сюжет фільму розповідає про непрості стосунки сім'ї Брісон, описані з точки зору 16-річного Джо (Ед Оксенбульд), який випадково дізнається, що його мати Жанетт (Кері Малліган) зраджує батькові Джеррі (Джейк Джилленхол), поки той бореться з лісовими пожежами.

В основу сюжету фільму «Дике життя» ліг однойменний роман 1990 року американського письменника та лауреата Пулітцерівської премії Річарда Форда.

Українська прем'єра фільму «Дике життя» відбудеться 25 жовтня.

29 жовтня 2017,  18:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився першим трейлером драми «Ферма „Мадбаунд“», де зіграли номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган, Гаррет Хедлунд, Джейсон Кларк, Джейсон Мітчелл та Мері Джей Блайдж.

Фільм розповість історію двох молодих чоловіків, яких втілюють Хедлунд і Мітчелл. Вони повернулися додому після Другої світової війни, щоб працювати на фермі в сільській місцевості штату Міссісіпі, де з усіх сил намагаються боротися з расизмом і пристосуватися до життя після війни.

Прем'єра «Ферми „Мадбаунд“», яку зняла Ді Ріїс, відбудеться 17 листопада на сайті Netflix.

12 жовтня 2015,  15:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британская драма об активистках, выступающих за права женщин, «Суфражистка» обзавелась шестью новыми постерами, часть из которых показывает, как ее героинь арестовывает полиция, а вторая часть призывает своими слоганами к активному действию. 

Читати далі...
31 березня 2013,  18:54 | Оновлення | Автор: redder

Студія Warner Bros. Pictures опублікувала шість нових постерів до нового фільму режисера База Лурмана "Великий Гетсбі". Фільм виходить на екрани 10 травня, а знімаються там Леонардо ДіКапріо, Тобі Магуайр, Кері Малліган, Джоел Едгертон, Айла Фішер, Джейсон Кларк і Амітабх Баччан.