Новини серіалів, в яких згадується Станіслав Боклан

17 березня 2021,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже скоро на каналі 1+1 відбудеться прем'єра нового сезону популярного комедійного серіалу «Папік», який обіцяє «розкрити таємниці минулого головної героїні». А поки милуємося його кадрами та закулісними фотографіями.

Читати далі...
10 серпня 2019,  11:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головна героїня тримає на руках дитину і з оптимізмом дивиться в її майбутнє у першому тизері 2 сезону хітового українського серіалу «Кріпосна». Як думаєте, чия це дочка, про яку так дбає Катерина?

Костюмована драма «Кріпосна» розповідає про кріпосну дівчину Катерину (Катерина Ковальчук), яку хазяйка виховала як свою рідну дочку, давши їй все, крім вільної. Коли Катерина знайомиться з добрим дворянином Олексієм (Олексій Яровенко), і між ними зароджується кохання, у дівчини з'являється шанс на свободу, але проти них стає весь вищий світ того часу, включаючи її хазяїна Петра Червінського (Станіслав Боклан) і його сина Григорія (Михайло Гаврилов).

Прем'єра 2 сезону серіалу «Кріпосна» відбудеться 2 вересня на каналі СТБ.

6 лютого 2019,  16:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головна героїня виконує українську народну пісню «Цвіте терен» у другому трейлері драматичного серіалу «Кріпосна», яким поділився канал СТБ.

Костюмована драма «Кріпосна» повідає історію кріпосної дівчини Катерини Вербицької (Катерина Ковальчук), яку всупереч її походженню виховували як бариню навчали іноземним мовам і хорошим манерам. Але її хазяїн багатий ніжинський поміщик Петро Червінський (Станіслав Боклан) і його син Григорій (Михайло Гаврилов) все одно вважають Катерину своєю власністю і жорстоко з нею поводяться. Познайомившись з добрим дворянином Олексієм Косачем (Олексій Яровенко) і закохавшись в нього, дівчина вирішує втекти, але на шляху до їхнього щастя стає увесь вищий світ, який відмовляється приймати Катерину вільною.

Прем'єра серіалу «Кріпосна» відбудеться 25 лютого.

24 січня 2019,  18:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер вже відомого українського драматичного серіалу «Кріпосна» відправляє у світ царської Росії і обіцяє глядачеві епічне кохання, підступні зради, шикарні бали та відомих акторів у головних ролях.

Головною героїнею драми «Кріпосна» буде сирота Катерина Вербицька (Катерина Ковальчук), яку, незважаючи на те, що вона була народжена в неволі, хрещена мати виховувала як панночку з вищого суспільства. Катерина знає іноземні мови, носить гарні сукні і чарівно грає на фортепіано, але належить не собі, а родині багатого ніжинського поміщика Петра Червінського (Станіслав Боклан). Його син Григорій (Михайло Гаврилов) не дає Катерині проходу і вважає її своєю власністю, але дівчина кохає відважного дворянина Олексія Косача (Олексій Яровенко), який теж у неї закоханий і хоче на ній одружитися. Але щоб стати вільною і щасливою, Катерині доведеться пережити смерті близьких і пройти жахливі випробування.

Серіал «Кріпосна», де також зіграють Ольга Сумська, Марк Дробот, Ксенія Мішина і Олеся Жураковська, стартує на каналі СТБ через місяць, 25 лютого.

14 січня 2019,  15:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал СТБ готує масштабну прем'єру свого нового костюмованого серіалу «Кріпосна», чий тизер крутять зараз і по іншим українським каналам. Але незважаючи на те, що серіал зняли в Україні, глядачів розчарувало, що в його тизері звучить російська мова.

Читати далі...
11 березня 2018,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал 1+1 поділився розширеним трейлером неймовірної історії про відомого одеського скрипаля, небезпечних бандитів та справжнє кохання «Сувенір з Одеси».

Події серіалу розгортаються в ХХ столітті. Після більшовицького перевороту в 1917 році влада в Одесі стрімко переходить з рук в руки, а вплив місцевого криміналітету залишається незмінним. Двоє закоханих молодих людей — Матвій (Олександр Соколовський) і Ліза (Ольга Виниченко) — намагаються не стати пішаками в іграх легендарних історичних особистостей, таких, як отаман Котовський і король нальотчиків Мішка Япончик.

Прем'єра серіалу «Сувенір з Одеси», де також зіграють Станіслав Боклан, Володимир Горянський та Лариса Удовиченко, відбудеться на каналі 1+1 в понеділок, 19 березня, о 21:00.