Новини фільмів, в яких згадується Стенлі Туччі

18 грудня 2022,  20:05 | Новини фільмів

Однією з найбільш очікуваних кінопрем'єр грудня є біографічна стрічка «Вітні. Я хочу танцювати з кимось», де легендарну співачку Вітні Г'юстон втілить акторка Наомі Акі з блокбастера «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Читати далі...
27 вересня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Наомі Акі перевтілюється в легендарну співачку Вітні Г'юстон у першому трейлері біографічної драми «Вітні. Я хочу танцювати з кимось» від режисерки Кейсі Леммонс та сценариста оскароносного байопіка «Богемна рапсодія» Ентоні МакКартена.

Читати далі...
2 жовтня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей грає злу, але дуже стильну відьму, яка ненавидить дітей, в першому трейлері казкової адаптації книги Роальда Даля «Відьми» від студії Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
22 вересня 2020,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Гаррі МакКвін представляє нову трагічну історію кохання з космічною назвою «Супернова», головних героїв якої втілюють лауреат премії «Оскар» Колін Ферт і номінант на премію «Оскар» Стенлі Туччі.

Читати далі...
22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Читати далі...
16 вересня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тепер не тільки Шарліз Терон може вважатися «атомною блондинкою». Актриса Кейт Бекінсейл вирішила примірити схожий образ для свого наступного екшену «Удар», чия прем'єра очікується в 2020 році.

Читати далі...
28 серпня 2019,  15:27 | Новини фільмів

Зірка «Ліги справедливості» Генрі Кавілл і зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо стикаються з дуже небезпечним маніяком в українському трейлері детективного трилера «Номіс».

Фільм режисера Девіда Реймонда розповість про досвідченого лейтенанта поліції Маршалла (Кавілл), який разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) та своїм відділом ловить небезпечного серійного вбивцю, на чиїй совісті вбивства багатьох дівчат та жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що той веде з ними свою божевільну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

«Номіс», де також знялися Стенлі Туччі і Бен Кінгслі, вийде в український прокат через місяць, 26 вересня.

15 липня 2019,  23:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті прибув офіційний трейлер екшн-трилера «Номіс» («Гра Ганнібала»), де Генрі Кавілл і Александра Даддаріо намагаються розплутати страшний злочин та вижити.

«Номіс» слідує за досвідченим лейтенантом поліції Маршаллом (Кавілл). Він разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) і своїм відділом ловить серійного вбивцю, який багато років викрадав та вбивав жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що він веде з ними небезпечну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

У світовий прокат фільм режисера Девіда Реймонда, де також зіграли Стенлі Туччі, Нейтан Філліон, Мінка Келлі та Бен Кінгслі, вийде у серпні.

15 липня 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Рейф Файнс стає у витоків легендарної шпигунської організації в тизер-трейлері фільму «The King's Man», який своєю атмосферою нагадує «Шерлока Холмса» від Гая Річі.

Читати далі...
1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
1 квітня 2019,  15:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» Кірнан Шипка та Міранда Отто возз'єднуються в офіційному трейлері фільму жахів «Мовчання», чий сюжет частково нагадує минулорічний хіт «Тихе місце».

Коли на наш світ нападають жахливі істоти, які полюють на людей за звуком, 16-річна Еллі Ендрюс (Кірнан Шипка), яка втратила слух у 13 років, та її родина (Міранда Отто, Стенлі Туччі) хочуть дістатися до безпечного притулку. Але там вони стикаються з моторошним культом, який бажає експлуатувати загострені відчуття Еллі.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра фільму від режисера горора «Анабель» Джона Р. Леонетті відбудеться 10 квітня.

21 вересня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Генрі Кавілл відростив бороду для свого детективного бойовика «Номіс», компанію в якому йому складе зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо.

Читати далі...
17 липня 2018,  20:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Сміт, який найбільш відомий завдяки ролі Володаря часу в серіалі «Доктор Хто», намагається знайти ліки від зомбі-вірусу в офіційному трейлері фантастичного трилера «Пацієнт Зеро».

Глобальна епідемія перетворила основну частину людства на агресивних створінь, керованих адреналіном. Морган (Сміт) був укушений одним з цих зомбі, але виявив, що у нього імунітет до вірусу і що тепер він може спілкуватися з зараженими. Він очолює групу останніх виживших, які ховаються в підземному бункері, і разом з доктором Джиною Роуз (зірка серіалів «Гра престолів» та «Елементарно» Наталі Домер) шукає першого зараженого й ліки від вірусу. До них в лабораторію потрапляє незвичайний інфікований Професор (номінант на премію «Оскар» Стенлі Туччі), який не проявляє агресію і спілкується на людській мові. Він може виявитися ключем до порятунку людства... або ж його кінцем.

В Інтернеті прем'єра нового фільму Штефана Руцовіцкі, який зняв оскароносну картину «Фальшивомонетники», відбудеться 14 серпня.

3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...
3 червня 2018,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні вийшов перший трейлер британської драматичної картини «Закон про дітей», заснованої на романі автора «Спокути» Іена МакЮена.

Головною героїнею історії є Фіона Мей (володарка 2 премій «Оскар» Емма Томпсон), видатна суддя Верховного суду, яка займається етично складними позовами. Вимоглива робота підриває її довгий шлюб з Джеком (номінант на премію «Оскар» Стенлі Туччі), і в цей кризовий для неї особисто час Фіона береться за складу справу важко хворого хлопчика Адама (зірка «Дюнкерка» Фінн Вайтхед), який відмовляється від лікування на релігійних підставах. І знайомство з ним змушує Фіону переосмислити своє життя.

Фільм Річарда Ейра був показаний на міжнародних кінофестивалях в Торонто й Сієтлі. Його британська прем'єра відбудеться в серпні.