Новини, в яких згадується Джордж Лукас

17 квітня 2024,  17:13 | Новини серіалів

Юна акторка Дафні Кін продовжує підкорювати Голлівуд. Незабаром вона зіграє ключову героїню у новому науково-фантастичному серіалі «Аколіт», події якого розгортаються у світі «Зоряних воєн».

Читати далі...
22 грудня 2020,  23:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хітовий науково-фантастичний серіал «Мандалорець» отримав ще один спін-офф, що вийде на платформі Disney+. Він називається «The Book of Boba Fett» («Книга Боби Фетта»), і його прем'єра набагато ближче, ніж ви думаєте.

Читати далі...
12 липня 2020,  16:30 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї п'ятниці науково-фантастичний фільм Джорджа Лукаса «Зоряні війни: Епізод 5 – Імперія завдає удару у відповідь» повернувся в американські кінотеатри, і за перший день повторного прокату заробив $175 тисяч, обігнавши інші релізи.

Читати далі...
18 червня 2020,  01:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка легендарної науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл підірвав Інтернет, поділившись в соцмережах фан-артом, на якому його герой Люк Скайвокер став дівчиною.

Читати далі...
25 травня 2020,  19:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» завершилися ще до карантину, але студія Disney продовжує дражнити нас новими деталями про його каст, що розширюється. І за останні тижні стало відомо, що до нього увійдуть Темуера Моррісон, Кеті Сакхофф і Тімоті Оліфант.

Читати далі...
5 травня 2020,  22:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл збирається поповнити ряди відомих кровопивців малого екрану, зігравши вампіра в 2 сезоні комедійного серіалу «Чим ми зайняті в тіні».

Читати далі...
10 квітня 2020,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилося нове відео про зйомки фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», яке показує, наскільки все-таки недооціненим був генерал Верховного порядку Гакс у втіленні Донала Глісона.

Читати далі...
31 березня 2020,  18:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Технологія DeepFake продовжує змушувати нас відкривати рот від подиву, коли мова йде про заміну облич у фільмах. Наприклад, тепер завдяки їй ми можемо побачити сцени з оригінальної трилогії «Зоряні війни», де замість Алека Гіннесса роль Обі-Вана Кенобі виконує Юен МакГрегор.

Читати далі...
27 січня 2020,  18:06 | Новини фільмів

Наш улюблений скетч комедійного шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», де лиходій нової трилогії «Зоряні війни» Кайло Рен взяв участь в передачі «Бос під прикриттям», отримав довгоочікуваний сиквел!

П'ять років тому Кайло Рен (Адам Драйвер) провів день на крейсері Верховного порядку в якості радарного техніка Метта, щоб побачити життя своєї організації зсередини і зробити свою компанію кращою. Тепер Кайло переодягається в інтерна Ренді, який прибирає на крейсері, приносить офіцерам напої, змінює папір в принтері і намагається впоратися з дроїдами, яких потрібно полагодити. А також Ренді часто вживає фразу «Окей, бумер» в самий невідповідний момент, як, наприклад, чергове випадкове вбивство.

Ви все ще можете побачити Кайло у кіно в фінальному фільмі саги Джорджа Лукаса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який скоро завершить свій прокат в Україні. Також Драйвер нещодавно отримав номінацію на «Оскар» за головну роль у фільмі Ноа Баумбака «Шлюбна історія».

25 січня 2020,  18:44 | Новини серіалів

Ми нарешті знаємо дату прем'єри фінального сезону науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів»! Згідно з новим трейлером, вона відбудеться вже за місяць, 21 лютого.

Події мультсеріалу від Джорджа Лукаса відбуваються між фільмами «Зоряні війни: Епізод 2 – Атака клонів» та «Зоряні війни: Епізод 3 – Помста Ситхів». У ньому легендарні джедаї Обі-Ван Кенобі (Джеймс Арнольд Тейлор), Енакін Скайвокер (Метт Лантер), Йода (Том Кейн), Мейс Вінду (Терренс «Т.К.» Карсон) та учениця Енакіна Асока Тано (Ешлі Екштейн) відважно воюють зі злою Конфедерацією. Трейлер розкриває, що головним лиходієм фінального сезону буде підступний Дарт Мол (Сем Вітвер), який хоче знищити всіх джедаїв, і на нас чекає епічний поєдинок з ним і Асокою, яка має його зупинити.

В останній раз Дарта Мола ми бачили на великому екрані у фіналі спін-оффу «Соло: Зоряні війни. Історія», який вийшов у 2018 році. А головним лиходієм фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» став імператор Палпатін.

4 грудня 2019,  18:38 | Новини фільмів

Герої Руху опору знаходять уламки «Зірки смерті» в новому ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Дев'ятий епізод легендарної саги Джорджа Лукаса обіцяє дати відповіді на всі хвилюючі нас питання, але поки його промо-матеріали продовжують створювати ще більше теорій навколо себе. У новому ТБ-ролику Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойега), По Демерон (Оскар Айзек), Чубакка (Йонас Суотамо) і C-3PO (Ентоні Деніелс) намагаються втекти від шутрмовиков і виявляють, що ті тепер літають. Також вони бачать з берега уламки «Зірки смерті», що знаходяться в океані, а Рей показує друзям свій трюк з переконанням противника, дивиться в обличчя своєму страху і б'ється з Кайло Реном (Адам Драйвер).

До прем'єри нового фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса залишилося два тижні вона відбудеться 19 грудня. Так що саме час придбати квитки на сеанси «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» на зручний для вас час.

27 листопада 2019,  16:45 | Новини фільмів

Компанія IMAX представила свій постер наукової фантастики «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який показує дуель головної героїні і головного лиходія трилогії на тлі... «Зірки смерті».

Читати далі...
20 листопада 2019,  13:36 | Новини фільмів

Рівно за місяць до виходу завершення відомої саги в світовий прокат студія Disney опублікувала перший ТБ-ролик науково-фантастичного бойовика «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який зняв режисер Джей Джей Абрамс.

Дев'ятий епізод легендарної історії Джорджа Лукаса, яка триває вже понад 40 років, завершить сагу сім'ї Скайвокерів. ТБ-ролик показує возз'єднання Рей (Дейзі Рідлі), Фінна (Джон Бойега), По Демерона (Оскар Айзек) та BB-8 з дроїдом C-3PO (Ентоні Деніелс), який «в останній раз дивиться на своїх друзів». Також герої подорожують на іншу планету, де вони разом з Чубаккою (Йонас Суотамо) знову будуть битися за свободу, і на екрані з'являються нові кадри очікуваної битви Рей і Кайло Рена (Адам Драйвер).

Допрем'єрні покази заключної глави саги про далеку-далеку галактику стартують в українських кінотеатрах 18 грудня. Квитки на сеанси «Зоряні війни: Скайуокер. Сходження» ви вже можете придбати на нашому сайті.

22 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

Сага завершується, але історія буде жити вічно. Дивимося новий дубльований трейлер науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса, який в українському прокаті був перейменований на «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Читати далі...
26 серпня 2019,  16:20 | Новини фільмів

Ви пам'ятаєте, з чого починалася легендарна сага Джорджа Лукаса? На діснеївській конвенції D23 був показаний зворушливий ретроспективний трейлер фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», який нагадає вам про довгу подорож його героїв.

Перша хвилина трейлера присвячена минулим епізодами культової науково-фантастичної саги, яка стартувала у 1977 році, після чого нам показують нові матеріали з прийдешнього дев'ятого епізоду за участю Рей (Дейзі Рідлі), Фінна (Джон Боєга), По (Оскар Айзек), Чубакки (Йонас Суотамо), C-3PO (Ентоні Деніелс), Кайло Рена (Адам Драйвер) та Леї (Керрі Фішер). Тут нас дражнять епічним завершенням історії Люка Скайвокера (Марк Гемілл), а під кінець трейлера на вас чекає крутий сюрприз.

Дивіться також український тизер-трейлер фантастики «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», яка вийде на великі екрани наприкінці року, 19 грудня.