Новини, в яких згадується Агнешка Холланд

Рецензія на фільм «Таємничий сад»
Чарівне фентезі зі змістом для всієї родини
24 вересня 2020,  02:20 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Книга-бестселер британської письменниці Френсіс Годжсон Бернетт «Таємничий сад», опублікована в 1911 році, практично одразу стала класикою дитячої літератури, і з тих пір її екранізували вже багато разів, причому перший раз ще в 1919 році, але та перша версія, на жаль, була втрачена. Останньою і найвідомішою адаптацією роману став фільм 1993 року режисерки Агнешки Голланд, а в 21 столітті перенести історію про чарівний сад на великий екран для сучасного глядача вирішив продюсер франшиз «Гаррі Поттер» і «Паддінгтон» Девід Гейман. Так на світ з'явилося фентезі Марка Мандена «Таємничий сад».

Читати далі...
24 вересня 2019,  17:50 | Новини фільмів

Дивимося довгоочікуваний трейлер біографічного трилера «Ціна правди», над створенням якого працювали Польща, Україна та Велика Британія.

Читати далі...
5 березня 2018,  17:19 | Новини фільмів

Сьогодні відбувся міжнародний реліз першого офіційного постеру політичного трилеру «Гарет Джонс» режисера Аґнєшки Голланд, спільного виробництва Польщі (Film Produkcja), України (FILM.UA Group, Kinorob) та Великобританії (Crab Apple Film). 

А 3 березня в Києві міжнародна команда проекту на чолі з режисером Аґнєшкою Голланд, автором сценарію й продюсером стрічки Андреа Халупою та виконавцем головної чоловічої ролі британським актором Джеймсом Нортоном розпочала зйомки українського блоку фільму, які триватимуть до 21 березня. Ванесса Кірбі, яка зіграє в трилері головну жіночу роль журналістки Ади Брукс, приєднається до колег 10 березня. 

Читати далі...