Новини, в яких згадується Артемій Єгоров

9 травня 2022,  18:09 | Новини зірок

Український актор Артемій Єгоров, він же Олег Гончар із популярного детективного серіалу «Розтин покаже», вирішив підтримати моральний дух українців та українських військових, написавши пісню, що надихає.

Читати далі...
23 жовтня 2021,  13:47 | Новини фільмів

Представляємо перший тизер української романтичної комедії «Сусідка» з Ксенією Мішиною та Артемієм Єгоровим в головних ролях. В кінотеатрах фільм стартує навесні наступного року – з 3 березня 2022.

Читати далі...
22 січня 2020,  18:14 | Новини серіалів

Актор Артемій Єгоров надягає червону форму Королівської канадської кінної поліції й вирушає захищати Карпати в трейлері нового українського детективного серіалу «Карпатський рейнджер».

Багатосерійний детектив розповість про пригоди канадця українського походження Пола Гордійчака, який прибуває в Україну в якості інструктора програми «Український шериф». Неочікувана загибель колеги змушує Пола не просто залишитися на історичній батьківщині після завершення контракту, а стати головним дільничним карпатського містечка Нагура. Педантичний, чесний канадець, звиклий дотримуватись правил і законів, зіштовхується з реаліями українського прикордонного життя, де процвітає незаконна вирубка лісів, контрабанда, нелегальна міграція, а злочинці залишаються без покарання. Та впоратись з криміналітетом виявиться не так просто – на Пола полює професійний кілер, а новий напарник Степан Фомін не радий новопризначеному шерифу.

Прем'єра серіалу «Карпатський рейнджер» відбудеться 24 лютого на телеканалі 2+2.