Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Туроп Ван ОрманThurop Van Orman

50%
0
50%
0

Фильмография

Angry Birds в кино 2 (2019) ... Duck / Seal, режиссер
Эволюция Черепашек-ниндзя (2018) ... Todd
Too Loud (2017) ... Customer #2
Дом: Приключения Типа и О (2016) ... Additional Voice, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
The Magnificent Menagerie of Melvin McMelanie (2016) ... Cirque Showrunner
Jo Minkus (2016) ... Gleek
Gravity Falls: TV Shorts (2014) ... Li'l Gideon

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...