Новини фільмів, в яких згадується Бред Пітт

28 листопада 2022,  21:21 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі та лауреат премії «Оскар» Бред Пітт піддаються усім спокусам Голлівуда у новому трейлері драматичного фільму «Вавилон», який зняв режиссер оскароносного мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Дем'єн Шазелл.

Читати далі...
15 вересня 2022,  23:24 | Новини фільмів

Разом з дубльованим трейлером божевільної драми «Вавилон» за участю таких голлівудських зірок першої величини, як Бред Пітт та Марго Роббі, з'явилася інформація про те, що вона вийде в український прокат на початку 2023 року.

Читати далі...
9 вересня 2022,  23:50 | Новини фільмів

Зірки стрічки «Одного разу в... Голлівуді» Бред Пітт та Марго Роббі возз'єднаються у новому гучному проєкті режисера Дем'єна Шазелла, що називається «Вавилон». І до них у кадрі приєднається Людина-павук, тобто Тобі Магуайр.

Читати далі...
4 серпня 2022,  11:34 | Новини фільмів

Бред Пітт та зірка торішнього супергеройського фільму «Вічні» Браян Тайрі Генрі влаштовують веселу бійку в тихому вагоні в ексклюзивному фрагменті екшену «Швидкісний поїзд», який сьогодні виходить в український прокат.

Читати далі...
20 липня 2022,  18:45 | Новини фільмів

У серпні на великі екрани увірветься новий гостросюжетний екшен «Швидкісний поїзд» від режисера блокбастерів «Дедпул 2» та «Форсаж: Гоббс та Шоу» Девіда Літча, а поки що дивимося його новий дубльований трейлер.

Читати далі...
1 липня 2022,  11:15 | Новини фільмів

Новий український постер пригодницької комедії «Загублене місто», головні ролі в якій виконають Сандра Буллок, Ченнінг Татум та Деніел Редкліфф, повідомляє, що його можна буде побачити у кінотеатрах України з 14 липня.

Читати далі...
24 червня 2022,  17:14 | Новини фільмів

Бред Пітт розкрив у новому інтерв'ю, що збирається закінчувати свою акторську кар'єру (але це не точно, так що рано засмучуватися). Поки що, на щастя, це ще не сталося, і вже дуже скоро він порадує нас крутим екшеном у своєму новому фільмі під назвою «Швидкісний поїзд».

Читати далі...
28 травня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер і новий міжнародний постер екшен-трилера «Швидкісний поїзд» («Bullet Train»), де на лауреата премії «Оскар» Бреда Пітта чекає пекельна поїздка на поїзді в компанії найнебезпечніших найманих убивць з усього світу (але не переживайте, герой Пітта тут не такий простий, як може здатися на перший погляд, незважаючи на його милу панамку).

Читати далі...
1 квітня 2022,  20:02 | Новини фільмів

На Бреда Пітта чекає дуже небезпечна для життя поїздка в швидкісному поїзді в наповненому екшені фільмі «Bullet Train» («Швидше кулі» або «Швидкісний поїзд»), прем'єра якого очікується наступного літа.

Читати далі...
3 серпня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер кримінальної комедії «Kajillionaire» із зіркою хітового серіалу «Світ Дикого Заходу» Еван Рейчел Вуд в головній ролі. Одним з її продюсерів виступає Бред Пітт.

Читати далі...
31 січня 2020,  22:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Ана де Армас перетвориться на легендарну Мерилін Монро в біографічному фільмі «Блондинка».

Читати далі...
27 січня 2020,  19:01 | Новини фільмів

Поки в США триває суд щодо імпічменту президента Дональда Трампа, режисер Джон Стюарт представляє перший трейлер своєї сатиричної комедії на сучасну американську політику «Irresistible».

Фільм «Irresistible» розповість про консультанта демократичної партії Гері Зіммера (номінант на премію «Оскар» Стів Карелл), який вирішує допомогти полковнику морської піхоти у відставці (лауреат премії «Оскар» Кріс Купер) стати мером невеликого міста в штаті Вісконсін. У трейлері Гері вирушає на ферму до свого кандидата і незабаром після початку кампанії стикається зі своєю опоненткою з партії республіканців (номінантка на премію «Золотий глобус» Роуз Бірн), яка не зупиниться ні перед чим, щоб потопити Гері і його кандидата.

Продюсерами цієї політичної комедії виступають володарі премії «Оскар» Бред Пітт і Деде Гарднер. Прем'єра фільму «Irresistible» відбудеться у травні.

30 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів

Ловіть ритм і готуйтеся підтанцьовувати, оскільки ніщо так не піднімає настрій в холодний осінній вечір, як веселі танці Леонардо ДіКапріо з нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді».

У дев'ятому фільмі режисера «Кримінального чтива» ДіКапріо втілює колись популярного актора телевізійних вестернів Ріка Далтона, чия кар'єра в 1969 році йде на спад. Разом зі своїм давнім другом, каскадером Кліффом Бутом (Бред Пітт), Рік змушений перебиватися різними підробітками і брати участь в менш відомих проектах, як, наприклад, передача «Hullabaloo», де він пробує себе в якості співака і виконує пісню «Green Door». Як думаєте, ДіКапріо варто тепер випустити свій музичний альбом?

Фільм «Одного разу в... Голлівуді» вже доступний для перегляду в форматі Digital на офіційних платформах. На Blu-ray і DVD він вийде 10 грудня.

17 вересня 2019,  16:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 19 вересня, в український прокат виходить очікувана пригодницька фантастика «До зірок», де Бред Пітт відправиться на самий край Сонячної системи. Саме час дізнатися про фільм та його акторів 7 цікавих фактів.

Читати далі...
9 вересня 2019,  16:44 | Новини фільмів

Бред Пітт відправляється на Місяць і стикається з комічними піратами в дубльованому фрагменті науково-фантастичного фільму «До зірок», який виходить в український прокат 19 вересня.

Новий фільм американського режисера Джеймса Грея покаже, як Пітт перевтілиться у відважного астронавта Роя МакБрайда, який подорожує на самий край Сонячної системи, щоб знайти свого зниклого батька Кліффорда (Томмі Лі Джонс). Спочатку місія закидає його на Місяць, який людство давно колонізувало, але ця захоплююча подорож швидко обертається грою на виживання, коли по Рою та іншим астронавтам починають стріляти космічні бандити.

Ви вже можете придбати квитки на фільм «До зірок» на нашому сайті.