Новини серіалів, в яких згадується Джеймс Рімар

3 березня 2021,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому відбулася прем'єра четвертого і фінального сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», і її перша четвірка серій отримала спільний заголовок «Книга Реконструкції». Що ж чекає на супергеройську сімейку Пірсів в цій драматичній сюжетній арці?

Читати далі...
19 листопада 2019,  17:21 | Новини серіалів

Джефферсон Пірс звільняє свою силу в боротьбі за Фріленд в промо-ролику 7 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Анісса (Нафіса Вільямс) і Джефферсон (Крес Вільямс) ведуть душевну розмову, і вона каже, що їй потрібна допомога Чорної блискавки в супроводі мета-біженців за периметр. Тим часом Гембі (Джеймс Рімар) благає Лінн (Крістін Адамс) допомогти йому отримати доступ до Ями, а Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) зближується з Брендоном (Джакінг Гіллорі).

Серія «The Book of Resistance: Chapter Two» («Книга Опору: Глава друга»), яку зняв режисер Оз Скотт, вийде на екрани 26 листопада за українським часом.

14 березня 2019,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик фінальної 16 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який обіцяє багато екшену та супергеройських битв.

Лінн (Крістін Адамс) стикається віч-на-віч з доктором Джейс (Дженніфер Райкер), щоб розібратися з нею раз і назавжди. Тим часом Гембі (Джеймс Рімар) ризикує своїм життям, щоб врятувати Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), а Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III) робить вирішальний крок щодо Фріленда і має намір вбити Чорну блискавку (Кресс Вільямс). Щоб вистояти в цьому протистоянні супергеройській сім'ї доведеться акумулювати всі свої сили.

Серія «The Book of the Apocalypse: Chapter Two: The Omega» («Книга Апокаліпсису: Розділ другий: Омега») вийде 19 березня за українським часом.

5 березня 2019,  14:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер дебютує на екрані у своєму супергеройському костюмі в 15 серії 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Чорна блискавка».

В 14 серії Гембі (Джеймс Римар) працював над костюмом для Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), яка стане супергероїнею Блискавкою, щоб помститися за смерть свого коханого Халіла (Джордан Келловей). І тепер Джефферсон (Кресс Вільямс) говорить дочці, що якщо вона збирається прийняти супергеройскую долю, то повинна слідувати головному плавилу не вбивати, але, схоже, дівчина не бажає слідувати правилам батька.

Розглянути костюм Дженніфер детальніше ви можете на офіційній промо-фотографії серіалу «Чорна блискавка».

Серія «The Book of the Apocalypse: Chapter One: The Alpha» («Книга Апокаліпсису: Розділ перший: Альфа») прибуде 12 березня за українським часом.

17 лютого 2019,  20:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Пірс з супергеройського серіалу «Чорна блискавка» отримає свій власний супергеройський костюм, щоб боротися зі злочинністю у Фріленді.

Читати далі...
10 лютого 2019,  01:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефферсон і Гембі намагаються виміряти сили Дженніфер в ексклюзивному фрагменті 13 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», яким поділився канал The CW.

«Чорна блискавка» продовжує показувати розвиток сил молодшої дочки головного героя Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), які стають все більш могутніми і небезпечними, і це дуже тривожить її батька Джефферсона (Крес Вільямс). Він приводить дочку в лабораторію до Гембі (Джеймс Рімар), де є спеціальна камера, що здатна виміряти силу енергії, яку вона виробляє, без руйнівного ефекту. Але коли вони починають проводити тести, Гембі зазначає, що навіть у півсили Дженніфер виробляє більше енергії, ніж Чорна блискавка в свої кращі роки, і апаратура ледве це витримує.

Серія отримала назву «The Book Of Secrets: Chapter Three: Pillar Of Fire» («Книга секретів: Розділ третій: Вогняний стовп») і вийде на екрани 12 лютого за українським часом. Її промо-ролик дивіться тут.

5 лютого 2019,  16:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер стає ходячою атомною бомбою в промо-ролику 13 серії 2 сезону супергеройського серіалу каналу The CW «Чорна блискавка».

Джефферсон (Кресс Вільямс) та Гембі (Джеймс Рімар) намагаються знайти спосіб, як зупинити величезний сплеск сил Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), але дівчину її сили зовсім не лякають, навіть коли Перенна (Еріка Александр) каже, що існує можливість того, що вона може просто не витримати всю цю енергію і вибухнути. Анісса (Нафіса Вільямс) просить сестру залишатися вдома, поки вони не знайдуть вихід з даної ситуації, але Дженніфер не витримує і відправляється на пошуки Тобіаса (Марвін «Крондон» Джонс III).

Серія «The Book Of Secrets: Chapter Three: Pillar Of Fire» («Книга секретів: Розділ третій: Вогняний стовп») прибуде на екрани через тиждень, 12 лютого за українським часом.

15 грудня 2018,  19:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У сім'ї Пірсів немає часу на порожні розмови в промо-ролику 10 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

В серії «The Book Of Rebellion: Chapter Three: Angelitos Negros» («Книга повстання: Глава третя: Чорні янголята») Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) і Халіл (Джордан Келловей) все ще перебувають у бігах, і Дженніфер вирішує повернутися додому, оскільки «хоче жити». Поки вони намагаються визначитися із наступним кроком, сім'я Пірсів разом з Гембі (Джеймс Рімар) продовжує її шукати, а Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III) підступно посміхається.

«Чорна блискавка» повернеться з новими серіями 22 січня за українським часом.

5 вересня 2018,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив офіційний трейлер 2 сезону свого супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

У нових серіях Чорна блискавка (Кресс Вільямс) продовжить боротися за справедливість у своєму місті пліч-о-пліч з дочкою Грім (Нафіса Вільямс). У цьому трейлері він каже, що такі як Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III), Халіл (Джордан Келловей) та Ціанід (Чарлбі Дін Крік) будуть продовжувати свої спроби підкорити Фріленд, і він не збирається опускати руки, як би небезпечно це не було.

Прем'єра 2 сезону «Чорної блискавки», де також повертаються Чайна Енн МакКлейн, Крістін Адамс, Деймон Гаптон і Джеймс Рімар, відбудеться 10 жовтня за українським часом.

17 липня 2018,  19:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик супергеройського серіалу «Чорна блискавка» розкриває, хто буде його представляти на конвенції San Diego Comic-Con в кінці тижня.

У відео під крутий біт запалюють актори Крес Вільямс, Крістін Адамс, Чайна Енн МакКлейн та Нафіса Вільямс, які в «Чорній блискавці» грають супергеройскую сім'ю Пірсів, а також з'являються Марвін «Крондон» Джонс III, який втілив головного антагоніста 1 сезону Тобіаса Вейла, і Деймон Гаптон з Джеймсом Рімаром.

Сподіваємося, що на конвенції Comic-Con, яка буде проходити в Каліфорнії з 19 по 22 липня, покажуть перший трейлер 2 сезону.

«Чорна блискавка» повернеться з новими серіями в жовтні.

28 березня 2018,  11:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 11 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який показує, що до деяких речей неможливо підготуватися заздалегідь.

Організація A.S.A. підставляє Джефферсона (Кресс Вільямс), і його заарештовують, а Гембі (Джеймс Рімар) говорить Аніссі (Нафиса Вільямс), що як тільки вони дізнаються, що Джефферсон є Чорною блискавкою, то відразу його вб'ють. Щоб врятувати батька, Анісса разом з Гембі та своєю матір'ю Лінн (Крістін Адамс) вирішує показати A.S.A., що Чорна блискавка все ще на волі, і що Джефферсон не може ним бути.

Серія «Black Jesus: The Book of Crucifixion» («Чорний Ісус: Книга розп'яття») вийде на екрани 4 квітня за українським часом.

15 березня 2018,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ставки піднімаються в 9 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Після останнього вбивства Чорна блискавка (Кресс Вільямс) намагається очистити своє ім'я, продовжуючи своє полювання на людину, яка відповідальна за смерть його батька. Тим часом в його відносинах з Гембі (Джеймс Рімар) зберігається велика напруженість.

Серія «Little Black Lies» («Маленька чорна брехня») вийде на екрани 21 березня за українським часом.

7 березня 2018,  19:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 8 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Анісса (Нафіса Вільямс) допомагає Чорній блискавці (Кресс Вільямс) знайти інформацію, щоб очистити його ім'я; Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) працює інтерном у Лінн (Крістін Адамс); Гембі (Джеймс Рімар) опиняється в тривожній ситуації; а також відео показує повернення лиходія Лали (Вільям Кетлетт) з мертвих.

Серія «Revelations» («Одкровення»), яку зняла Таня ГемілтонЩоденники вампіра», «Американський злочин»), вийде на екрани 14 березня за українським часом.

14 лютого 2018,  21:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив драматичний промо-ролик 6 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Чорна блискавка».

Джефферсон (Кресс Вільямс) вистежує вбивцю свого батька; Анісса (Нафіса Вільямс) використовує свої сили, щоб виправити ситуацію після невдалого протесту; Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) бореться зі складним вибором; а Гембі (Джеймс Рімар) просить Лінн (Крістін Адамс) про допомогу.

Серія «Three Sevens: The Book of Thunder» («Три сімки: Книга грому») вийде на екрани 28 лютого за українським часом.