Оновлення, в яких згадується Аарон Пол

11 січня 2019,  22:16 | Оновлення

Друзі, ось і український трейлер психологічного трилера «Ідеальна пастка» з Емілі Ратаковскі та Аароном Полом у головних ролях.

Кессі та Брайан — молода і красива пара, у якої останнім часом намітилися проблеми у стосунках через постійні сварки та непорозуміння. Для того, щоб знову розпалити вогник пристрасті в серцях, пара вирішує прекрасно провести час на вихідних, орендувавши затишний будиночок, розташований в італійській глибинці. На відпочинку всі сварки поступово відходять на другий план, і Брайан збирається зробити пропозицію руки та серця своїй коханій, але несподівано в їх ідилію втручається чарівний незнайомець, який живе по сусідству...

Українська прем'єра фільму «Ідеальна пастка» відбудеться 28 лютого.

30 жовтня 2016,  19:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер драми «Прийди і знайди мене», де Аарон Пол та Аннабелль Волліс втілюють закохану пару. Але раптом дівчина зникає, і коли хлопець починає її шукати, то виявляє, що вона зовсім не та, за кого себе видавала.

Сценаристом і режисером цієї кінокартини, яку вже порівнюють з «Загубленою», виступив Зак Відон, брат Джосса Відона.

28 червня 2016,  12:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

«Дев'яте життя Луї Дракса» розповідає про хлопчика, який ледь не загинув в результаті нещасного випадку. В інциденті звинувачують його батька, і поки поліція веде своє розслідування, один психолог вирішує поспілкуватися з хлопчиком, незважаючи на те, що той знаходиться в комі. Доктора зіграв Джеймі Дорнан, а батьків хлопчика — Сара Гадон і Аарон Пол.

У світовий прокат фільм вийде 18 серпня.

5 січня 2014,  18:29 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Фільм DreamWorks Pictures «Need for Speed​ ​:Жага швидкості», заснований на легендарній відеогрі від Electronic Arts, повертає глядачів до захоплюючого жанру культових фільмів про автомобілі, популярних в шістдесяті і сімдесяті роки минулого століття, коли події, відображені на екрані, були максимально наближені до реальних історій з життя.

Глядачі дізнаються історію Тобі Маршалла (Аарон Пол), геніального автомеханіка, чиєю єдиною віддушиною є участь у підпільних гонках. Щоб зберегти сімейну майстерню, Тобі змушений взяти в партнери багатого і зарозумілого колишнього гонщика NASCAR Діно Брюстера (Домінік Купер). Коли справи Тобі нарешті починають йти в гору, Діно підставляє партнера, і Тобі звинувачують у злочині, якого він не скоював. Через два роки Тобі виходить з в'язниці з думкою про помсту. Щоб досягти своєї мети, йому доведеться зробити неможливе і довести, що навіть у світі помітних суперкарів найнепоказовіший гонщик може фінішувати першим.

У кінотеатрах України і Росії з 13 березня.

22 жовтня 2013,  15:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Відсидівши у в'язниці за злочин, якого він не скоював, автомеханік і вуличний гонщик Тобі (Аарон Пол) виходить на свободу, і сповнений рішучості поквитатися з тим, хто його підставив. Тобі бере участь в спекотній напруженій подорожі через всю країну - подорожі, яка почалася заради помсти, але призведе до спокутування.

DreamWorks Pictures представляє фільм «Жага швидкості». Режисер: Скотт ВоЗакон доблесті»), у ролях: Аарон Пол, Домінік Купер, Рамон Родрігез, Імоджен Путс, Дакота Джонсон, Майкл Кітон.

У кінотеатрах України і Росії з 13 березня 2014 року.