Новини, в яких згадується Аарон Пол

17 червня 2022,  18:27 | Новини серіалів

Наступного тижня, 26 червня, канал HBO порадує нас першою серією 4-го сезону науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», а поки що він опублікував у мережі його офіційний трейлер, де повертаються наші улюблені актори.

Читати далі...
10 травня 2022,  21:33 | Новини серіалів

Поки всі обговорюють новий трейлер серіалу «Дім дракона», канал HBO вирішив повідомити, що перед поверненням до Вестероса він готує нам чергову подорож до антиутопічного майбутнього з новим сезоном серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
27 квітня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився промо-роликом 8 серії 3 сезону науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», який обіцяє нам масштабну битву, що вирішить долю всього світу.

Читати далі...
20 квітня 2020,  20:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 7 серії 3 сезону науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу» відправляє нас в захоплюючу подорож минулим Калеба.

Читати далі...
13 квітня 2020,  14:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Долорес і Мейв продовжують своє протистояння в словесній формі в промо-ролику 6 серії 3 сезону популярного науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», яка готує чимало сюрпризів.

Читати далі...
7 квітня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герой Аарона Пола бере до рук зброю в промо-ролику 5 серії 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», який обіцяє нам масу екшену і вибухів в футуристичному Лос-Анджелесі.

Читати далі...
30 березня 2020,  19:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Душевні терзання Чоловіка в чорному виступають на передній план у промо-ролику 4 серії 3 сезону науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
24 березня 2020,  14:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився розширеним промо-роликом 3 серії 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», який обіцяє революцію.

Читати далі...
21 березня 2020,  18:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO вирішив порадувати наші зорові та звукові рецептори, поділившись в мережі заставкою 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», яка зачаровує.

Читати далі...
18 березня 2020,  21:13 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська модель і актриса Емілі Ратаковскі, відома завдяки фільму «Загублена», підірвала Instagram своїми фотографіями у сміливій альтернативі маленької чорної сукні ультракороткій червоній сукні з глибоким декольте.

Читати далі...
16 березня 2020,  17:43 | Новини серіалів

На честь прем'єри 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу» канал HBO поділився новим трейлером, який йде 2 хвилини і показує масу інтригуючих моментів, що чекають на його героїв в майбутньому.

Події нового сезону серіалу Джонатана Нолана і Лізи Джой розвиваються в нео-Лос-Анджелесі, куди прибуває Долорес (Еван Рейчел Вуд) зі своєю місією із захоплення роботами людського світу і об'єднується там з будівельником Калебом (Аарон Пол). Бернард (Джеффрі Райт) говорить Ешлі (Люк Гемсворт), що він не зможе її зупинити сам, а також в трейлері Мейв (Тенді Ньютон) воює з нацистами і укладає союз із загадковим лиходієм Сераком (Венсан Кассель). І важко не помітити натяки на те, що тепер у тілі Шарлотти (Тесса Томпсон) може жити розум... Тедді (Джеймс Марсден). У всякому разі так припускає Мейв.

Наступна серія серіалу «Світ Дикого Заходу» вийде 23 березня за українським часом. Вона отримала назву «The Winter Line» («Зимова лінія») на честь основної оборонної лінії в системі німецьких фортифікаційних споруд часів Другої світової війни.

20 лютого 2020,  21:12 | Новини серіалів

Долорес і Мейв готуються до вирішальної битви на смерть в новому трейлері 3 сезону хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», яким щойно поділився канал HBO.

Трейлер відправляє нас в футуристичний Лос-Анджелес, де утікачка Долорес (Еван Рейчел Вуд) зустрічає нового героя на ім'я Калеб (Аарон Пол), повідомляє йому, що у них схожі долі, і вербує його для своєї місії. Тим часом новий лиходій (Венсан Кассель) дає Мейв (Тенді Ньютон) завдання вистежити Долорес і вбити її. Шарлотта (Тесса Томпсон) знайомиться з гігантським бойовим роботом і говорить, що вони вп'ятьох повинні боротися проти цілого світу людей, проте це не страшно, адже Долорес намір знищити будь-кого, хто стане на її шляху до свободи.

Прем'єрна серія 3 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу», де також повернуться Джеффрі Райт, Ед Гарріс та Люк Гемсворт, вийде 15 березня.

19 січня 2020,  03:11 | Новини серіалів

На цьому тижні канал HBO поділився загадковим промо-роликом 3 сезону свого хітового науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», який повідомляє, що його прем'єра відбудеться 15 березня.

Промо-ролик «Дивергенції» повідомляє про поворотні точки в політичному житті планети сьогоді і в найближчому майбутньому: 12 июня 2019 року в Гонконзі почалися масові протести, 18 грудня 2019 року у Вашингтоні був запущений процес імпічменту 45-го президента США, 20 травня 2020 в Індонезії трапляється екологічний колапс, 9 грудня 2024 в Буенос-Айресі був убитий президент США, 9 жовтня 2025 року в Парижі відбувається термоядерна аварія, 19 лютого 2037 року в Росії починається Друга громадянська війна. Але 17 квітня 2039 року була запущена глобальна система «Соломон», і війни та інші катастрофи припинилися. Поки 27 лютого 2058 року не стався один загадковий інцидент.

У нових серіях серіалу «Світ Дикого Заходу» повернуться Еван Рейчел Вуд, Тенді Ньютон, Ед Гарріс, Тесса Томпсон, Джеффрі Райт і Люк Гемсворт, а також з'являться Аарон Пол і Венсан Кассель.

12 жовтня 2019,  21:50 | Новини серіалів

У кожної правди є свої наслідки. Стримінговий сервіс Apple TV+ показав офіційний трейлер свого нового детективного серіалу «Truth Be Told», головну роль у якому виконує лауреатка премій «Золотий глобус» і «Оскар» Октавія Спенсер.

Нова багатосерійна історія від продюсера серіалу «Гарна дружина» Нішель Д. Трамбл розповість про ведучу популярного подкасту про злочини Поппі Парнелл (Спенсер), яка знаходить нові докази по справі про вбивство, що зробило її національною сенсацією. Їй належить знову зіткнутися віч-на-віч з Ворреном Кейвом (зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол), якого вона можливо помилково допомогла відправити за ґрати 18 років тому. Її розслідування торкнеться сучасних проблем конфіденційності, медіа та расизму.

У серіалі також з'явиться зірка «Майстрів сексу» Ліззі Каплан, яка зіграє сестер-близнючок. Прем'єра серіалу «Truth Be Told» відбудеться 6 грудня.

24 вересня 2019,  19:58 | Новини фільмів

Всього через добу після презентації першого погляду на Аарона Пола у повнометражному продовження культового серіалу «Пуститися берега» у вигляді того напруженого тизера Netflix опублікував його повноцінний трейлер.

Кримінальна драма Вінса Гіллігана «El Camino: Пуститися берега» покаже повернення на екрани знаменитого Джессі Пінкмана (Аарон Пол), якому після кривавого фіналу серіалу все-таки вдалося втекти від банди Джека Велкера. Тепер він змушений ховатися від поліції, викрадачів і свого минулого й придумати, куди йому рухатися далі.

На Netflix реліз фільму «Пуститися берега», де компанію Полу складуть Чарльз Бейкер та Метт Джонс, відбудеться 11 жовтня.