Новини, в яких згадується Френк Ланджелла

16 вересня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix поділилася тизер-трейлером історичного фільму «Суд над чиказькою сімкою», в якому знялися Саша Барон Коен, Едді Редмейн, Джеремі Стронг, Яхья Абдул-Матін II та Джозеф Гордон-Левітт.

Читати далі...
20 січня 2020,  14:34 | Новини серіалів

Скучили за містером Піклсом? На честь Дня народження видатного коміка Джима Керрі, який був 17 січня, канал Showtime поділився з нами новим трейлером 2 сезону його драматичної комедії «Жартую».

Другий сезон серіалу починається через декілька моментів після кліффхенгера першого сезону, показуючи, що улюблене шоу американських дітей «Час ляльок з містером Піклсом» знімають з ефіру вперше за 30 років. І тепер відомому телеведучому Джеффу Піклсу (Керрі) потрібно знайти новий спосіб, як спілкуватися зі своєю аудиторією. Опинившись без улюбленого шоу, Джефф потрапляє в сіру зону свого життя і відкриває в собі нову сторону в сезоні, наповненому музикою, магією, ляльками і ентузіазмом.

Серіал «Жартую» повернеться на екрани 9 лютого. Компанію Керрі в 2 сезоні складуть Кетрін Кінер, Френк Ланджелла, Джуді Грір та Аріана Гранде.

10 серпня 2019,  11:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до продовження дивних пригод Джима Керрі? Телеканал Showtime поділився офіційним трейлером 2 сезону драмеді «Жартую», яка має 2 номінації на премію «Золотий глобус».

У нових серіях телеведучий Джефф Піклс (Керрі) повинен знайти новий спосіб спілкування зі своїми шанувальниками, коли його улюблене шоу «Час ляльок з містером Пиклсом» знімають з ефіру вперше за 30 років. Джефф створює новий і вельми спірний метод прямого спілкування з дітьми з усього світу і вперше за свою кар'єру стикається з ворожістю. Поки він подорожує по моральним сірим зонам свого життя, герой відкриває нову сторону себе в сезоні, наповненому музикою, магією, ляльками та ентузіазмом.

Прем'єра 2 сезону «Жартую», де разом з Керрі зіграють Френк Ланджелла, Джуді Грір, Кетрін Кінер і Аріана Гранде, відбудеться восени, 3 листопада.

10 серпня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив повноцінний трейлер свого нового серіалу «Жартую» («Kidding»), де драма переплітається з безумством, сміхом, депресією і... маппетами.

Володар премії «Золотий глобус» Джим Керрі грає тут ікону дитячого телебачення Джеффа, відомого як містер Піклс, який є маяком доброти і мудрості для вразливих молодих умів Америки. Але коли його сім'я починає розпадатися, Джефф стикається з особистою кризою, якій не допомагають ні казки, ні байки, ні надихаючі промови, що він проголошує з екранів телевізорів.

Разом з Керрі в «Жартую» знялися Джуді Грір, Кетрін Кінер та Френк Ланджелла.

Перша серія серіалу, який зняв режисер фільму «Вічне сяйво чистого розуму» Мішель Гондрі, вийде на екрани 9 вересня.

25 серпня 2016,  20:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в український прокат виходить сімейна драма з Вігго Мортенсеном «Капітан Фантастік», на честь чого представляємо 10 цікавих фактів про цей фільм.

Читати далі...
30 квітня 2016,  17:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первые кадры драмы «Фантастический капитан» показывают Вигго Мортенсена в образе отца-одиночки, воспитывающего шестерых детей.

Читати далі...