Новини фільмів, в яких згадується Ніколас Голт

1 березня 2024,  15:55 | Новини фільмів

Режисер Джеймс Ганн повідомив про старт знімального процесу очікуваного кінокоміксу «Супермен: Спадщина», що стане початком DCU, поділившись фотографією акторського складу на чолі з Суперменом і Лоїс Лейн.

Читати далі...
4 квітня 2023,  22:39 | Новини фільмів

Увага усім шанувальникам великого і талановитого Ніколаса Кейджа! Фінальний трейлер чорної (і дуже кривавої) комедії для дорослих «Ренфілд» нагадує, що ми побачимо його в кінотеатрах в образі графа Дракули вже з 13 квітня.

Читати далі...
14 січня 2023,  14:41 | Новини фільмів

У мережі з'явився дубльований трейлер чорної комедії про Дракулу «Ренфілд», який підтверджує, що незабаром ми побачимо її на великих екранах кінотеатрів. Роль знаменитого вампіра у ній зіграє Ніколас Кейдж.

Читати далі...
6 січня 2023,  02:17 | Новини фільмів

Мережу підірвав божевільний трейлер чорної комедії «Ренфілд», де Ніколас Кейдж та Ніколас Голт втілюють Дракулу та його слугу з суперздібностями.

Читати далі...
7 вересня 2022,  19:48 | Новини фільмів

Зірка хітового серіалу «Хід королеви» Аня Тейлор-Джой відправляється на вечерю до лорда Волдеморта в дубльованому трейлері очікуваного трилера «Меню», що вийде в український прокат восени.

Читати далі...
3 червня 2022,  19:21 | Новини фільмів

А ви б пішли до ресторану Волдеморта? Рейф Файнс приготував для Ані Тейлор-Джой та Ніколаса Голта вечерю, яку вони навряд чи зможуть переварити, в офіційному трейлері гостросюжетного фільму «Меню».

Читати далі...
6 березня 2021,  23:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку українських прем'єр цієї весни з'явився фільм «Ті, хто бажає мені смерті» («Those Who Wish Me Dead»), головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі. Його прем'єра очікується 13 травня.

Читати далі...
1 серпня 2020,  23:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь повернення культового екшену «Шалений Макс: Дорога гніву» на великі екрани по всьому світу його зірка Шарліз Терон поділилася відео, на якому вона вперше збриває своє волосся, щоб зіграти імператрицю Фуріосу.

Читати далі...
21 липня 2020,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити той «чудовий день» на великому екрані? Тоді у нас чудова новина: епічний екшен Джорджа Міллера «Шалений Макс: Дорога гніву» повернеться в українські кінотеатри 6 серпня.

Читати далі...
31 січня 2020,  16:00 | Новини фільмів

Зірка фільму «1917» Джордж МакКей засновує свою божевільну банду в українському трейлері кримінальної драми «Правдива історія банди Келлі», де також знялися Рассел Кроу, Чарлі Ганнем, Ніколас Голт і Томасін МакКензі.

«Правдива історія банди Келлі» розповість про легендарного розбійника Неде Келлі (МакКей), якого деякі австралійці вважають місцевим Робіном Гудом і символом опору колоніальній владі, а інші — безжалісним вбивцею, який заслуговує бути повішеним. Разом зі своєю шаленою бандою він здійснював зухвалі пограбування банків і вбивав поліцейських. Фільм покаже як Нед та його банда в 1870-тих роках намагається втекти від поліції.

Режисером цієї біографічної драми виступає Джастін Курзель​, який зняв «Макбета» і «Кредо вбивці». Українська прем'єра фільму «Правдива історія банди Келлі» відбудеться 20 лютого.

1 грудня 2019,  00:15 | Новини фільмів

Режисер фільмів «Макбет» і «Кредо вбивці» Джастін Курзель представляє свою екранізацію роману Пітера Кері «Справжня історія ватаги Келлі».

Кримінальна драма «Справжня історія ватаги Келлі» буде слідувати за австралійським бандитом Недом Келлі та його бандою, поки вони намагаються втекти від правоохоронних органів в 1870-х роках. Роль Неда Келлі виконає Джордж МакКей, а також компанію йому в кадрі складуть Чарлі Ганнем, Рассел Кроу, Ніколас Голт, Ессі Девіс й Томасін МакКензі.

Світова прем'єра фільму Курзеля відбулася у вересні в рамках Кінофестивалю в Торонто, а в світовий прокат він вийде у січні 2020 року. Поки невідомо, чи покажуть цю божевільну історію в українських кінотеатрах.

8 листопада 2019,  19:28 | Новини фільмів

Ніколас Голт втілює легендарного винахідника Ніколу Теслу в біографічному фільмі «Війна струмів», який отримав дату виходу в український прокат.

Читати далі...
4 листопада 2019,  19:14 | Новини фільмів

Чим більша мрія, тим вища її ціна. Стримінговий сервіс Apple TV+ щойно представив офіційний трейлер біографічної драми «Банкір», головні ролі в якій виконують Семюел Л. Джексон і Ентоні Макі.

Події фільму режисера Джорджа Нолфі розвиваються в Лос-Анджелесі у 1950-х роках. Це історія двох афроамериканських бізнес-партнерів Джо Морріса та Бернарда Гарретта (Джексон і Макі), які заснували успішне агентство нерухомості і вирішують розширитися, купивши банк. Але оскільки в США процвітає расизм і сегрегація, вони наймають підставного білого керівника для їхньої компанії Метта Стайнера (Ніколас Голт), а самі прикидаються простими водієм і прибиральником. Проте на вершині успіху над ними нависає загроза викриття.

Світова прем'єра байопіку «Банкір» відбудеться в листопаді на кінофестивалі AFI Fest, а в американський прокат він вийде 6 грудня. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.

7 жовтня 2019,  20:01 | Новини фільмів

Зірки всесвіту Marvel та супергеройського екшену «Перший месник: Друга війна» Семюел Л. Джексон і Ентоні Макі возз'єднуються на першому кадрі біографічного фільму «Банкір».

Читати далі...
5 червня 2019,  01:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій ТБ-ролик супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс», чия прем'єра відбудеться вже в цей четвер, 6 червня, обіцяє, що фінальна битва Людей Ікс буде їх найвеличнішою битвою.

Читати далі...