Новини серіалів, в яких згадується Дженніфер Еспозіто

5 вересня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Хлопаки» повернулися! І зробили вони це з вибухом. На жаль, вибухову прем'єру 2 сезону пережили не всі ключові персонажі 1 сезону.

Читати далі...
23 липня 2019,  22:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового трейлера свого супергеройського серіалу для дорослих «Пацани» компанія Amazon нагадала, що його прем'єра відбудеться вже через кілька днів, 26 липня.

«Пацани» покажуть нам альтернативний світ, в якому супергерої стали розрекламованими знаменитостями, і найвідомішими з них є команда Сімка. Вони рятують світ, але все частіше не звертають увагу на супутній збиток смерті сотні людей, причиною яких вони стають. І тут в гру вступає команда лінчувателів Пацани, які вирішують поставити вискочок на місце і показати супергероям, що за все потрібно відповідати.

В серіалі зіграють Карл Урбан, Джек Квейд, Ерін Моріарті, Карен Фукухара, Джессі Ашер, Дженніфер Еспозіто, Домінік МакЕллігот, Чейс Кроуфорд і Саймон Пегг.

25 січня 2019,  16:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий тизер-трейлер науково-фантастичного серіалу «Пацани» («The Boys») показує, що далеко не всі супергерої є героями з великої літери.

Події серіалу «Пацани» розгортаються у світі, де супергерої є справжніми знаменитостями. Зокрема команда під назвою Сімка. Але популярність вдарила їм в голови, і вони стали вважати себе невразливими богами і зловживати своїми суперсилами. Проти них виступає команда лінчувателів Пацани, які збираються поставити Сімку на місце, використовуючи досить брутальні і не завжди (дуже рідко) правомірні методи.

Прем'єра серіалу «Пацани», де зіграють Карл Урбан, Чейс Кроуфорд, Карен Фукухара, Ерін Моріарті, Джек Квейд, Дженніфер Еспозіто, Елізабет Шу і Лас Алонсо, відбудеться влітку.

7 жовтня 2018,  02:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прямо з конвенції NYCC прибув тизер-трейлер нового серіалу «Пацани», чиї події розвиваються у світі, де існують супергерої.

Один з творців «Проповідника» Еван Голдберг представить вам свій погляд на будні супергероїв з жорстокістю і чорним гумором. Супергерої, відомі як Сімка, вже давно рятують світ і стали справжніми знаменитостями, але коли вони починають вважати себе богами і зловживати своїми суперсилами, проти них виступає команда лінчувателів, які називають себе Пацани і готові поставити задавак на місце.

Побачити пригоди «Пацанів», в яких візьмуть участь Карл Урбан, Дженніфер Еспозіто, Джек Квейд, Карен Фукухара, Ерін Моріарті, Лас Алонсо і Чейс Кроуфорд, буде можливо у 2019 році.