Новини, в яких згадується Майкл Келлі

25 серпня 2020,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте ірландського актора Брендана Глісона, який грав у фільмах про Гаррі Поттера Аластора «Дикозора» Муді? Він блискуче перевтілився в президента США Дональда Трампа в трейлері міні-серіалу «The Comey Rule» від каналу Showtime.

Читати далі...
6 вересня 2019,  15:11 | Новини серіалів

Оскільки небезпечних пригод в 1 сезоні йому було явно недостатньо, відважний спецагент у втіленні Джон Красінскі повертається в новому трейлері 2 сезону шпигунського екшену «Джек Раян».

У нових серіях агент ЦРУ Джек Раян вирушає до Венесуели, відстежуючи нелегальну торгівлю зброєю, вякій замішані росіяни. Тим часом у Венесуелі відбувається державний переворот, спрямований проти диктатора Ніколаса Рейеса (Хорді Молья), який відчайдушно намагається зберегти свою владу, і місія Джека ускладнюється тим, що він потрапляє під перехресний вогонь.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Джек Раян», де разом з Красінскі знялися Нумі Рапас, Венделл Пірс та Майкл Келлі, відбудеться 1 листопада.

10 жовтня 2018,  18:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Противники наступають президенту Клер Андервуд на п'яти в офіційному трейлері 6 сезону політичної драми «Картковий будинок».

Клер Андервуд (Робін Райт) стала президентом США після смерті свого чоловіка Френка Андервуда (Кевін Спейсі), але щоб утриматися на цій посаді, їй доведеться щодня битися з масою недоброзичливців, які хочуть прогнати її з Білого дому. У трейлері вона вирішує, що їм з Дагом (Майкл Келлі) настав час піти різними шляхами, після чого він комусь каже, що Клер так само винна, як і Френк, а може і більше. Аннет Шеперд (Дайан Лейн) повідомляє Клер, що одного разу вона спала з її чоловіком, і поки закулісні інтриги розпалюються, героїв починає охоплювати страх, але навіть він боїться глянути в обличчя Клер.

Прем'єра всіх серій 6 сезону «Карткового будинка», який стане для серіалу фінальним, відбудеться 2 листопада.

29 вересня 2018,  16:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готуйтеся, в Білому домі новий бос. І вона не збирається здаватися без бою, показує тизер-трейлер 6 сезону драматичного серіалу «Картковий будинок».

Після смерті свого чоловіка Френка Андервуда (Кевін Спейсі) пост президента США займає Клер Андервуд (Робін Райт), і в трейлері вона виступає перед військовими, даючи звіт про свої перші 100 днів президентства. Клер каже, що ці дні були складними, оскільки вона втратила свого чоловіка, з яким збиралася відсвяткувати 30-річчя шлюбу, але разом з цим твердо заявляє: «Що б Френсіс не говорив вам протягом останніх 5 років... Не вірте жодному його слову».

Прем'єра заключного сезону «Карткового будинку», де разом з Райт зіграють Майкл Келлі, Грег Кіннір, Дайан Лейн і Ларс Міккельсен, відбудеться 2 листопада.

3 травня 2017,  17:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У повноцінному трейлері 5 сезону популярної політичної драми «Картковий будиночок», у якої є 2 «Золотих глобуса» і 6 «Еммі», президент Френк Андервуд (Кевін Спейсі) разом зі своєю не менш амбітною дружиною Клер (Робін Райт) заявляє, що збирається правити Америкою усе своє життя.

Прем'єра нових серій, де також зіграють Майкл Келлі, Юель Кіннаман і Патріція Кларксон, відбудеться 30 травня.

24 січня 2017,  14:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Атмосферний анонсуючий тизер 5 сезону політичної драми «Картковий будинок» розкрив, що його нові серії вийдуть на Netflix 30 травня. Сезон будет складатися з традиційних 13 серій.

Офіційно підтверджено, що в новому сезоні повернуться Кевін Спейсі, Робін Райт і Майкл Келлі.

8 грудня 2016,  17:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове промо пригодницького міні-серіалу «Табу» показує повернення додому авантюриста Джеймса Кезайї Ділейні у втіленні Тома Харді, який поклявся здійснювати дуже необдумані речі, щоб помститися за свого батька і побудувати свою власну корабельну імперію.

Разом з Харді, який також є одним з творців серіалу, тут зіграють Джонатан Прайс, Оона Чаплін, Майкл Келлі та Джейсон Уоткінс.

12 жовтня 2016,  12:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Науково-фантастична антологія «Чорне дзеркало», яку порівнюють з «Сутінковою зоною», повертається, щоб показати шість нових історій, що розкривають темну сторону взаємодії людей та сучасних технологій.

Нові серії, в яких зіграють Брайс Даллас Ховард, Еліс Ів, Келлі Макдоналд, Майкл Келлі, Гугу Мбата-Роу, Маккензі Девіс, Джером Флінн і Фей Марсей, вийдуть 21 жовтня.

21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
17 вересня 2015,  01:03 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Величезний ризик та неймовірні зусилля. Роки навчання перед непередбаченим викликом. Суворі умови. І все ж, протягом майже століття, авантюристи по всьому світу прагнули знайти глибший сенс в своєму буденні, намагаючись підкорити найвищу вершину та найбільш небезпечне місце земної кулі – гору Еверест.

УВАГА: в статті присутні спойлери!

Читати далі...
8 липня 2015,  22:50 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

8 липня 2015 рок. Венеція. Стрічку режисера Бальтасара Кормакура від студії Universal Pictures «Еверест» обрали в якості фільму-відкриття (позаконкурсна програма) на 72-му Венеційському міжнародному кінофестивалі, що відбудеться з 2 по 12 вересня 2015. Директор фестивалю Альберто Барбера, президент – Паоло Баратта.

Світова прем’єра «Евересту» відбудеться 2 вересня у Sala Grande (Палац фестивалю) у Лідо. Напружений трилер, знятий на основі реальних подій, з зірковим акторським складом, від студії, яка вміє дивувати. 1996 рік. Гімалаї. Під час спуску з вершини, одразу три експедиції потрапляють у страшний буревій і опиняються в сніговому полоні. Чия воля до життя виявиться найсильнішою?

«Еверест» є фільмом виробництва студії Working Title Films із Джейсоном Кларком, Джошем Броліним, Джоном Хоуксом, Робіном Райтом, Майклом Келлі, Семом Вортінгтоном, Кірою Найтлі, Емілі Вотсон та Джейком Джилленхолом у головних ролях. Продюсери: Тім Беван, Ерік Феллнер, Балтасар Кормакур, Нікі Кентіш Барнс, Браян Олівер та Тайлер Томпсон. Адаптація для кіно – Вільям НіколсонГладіатор») та володар премії «Оскар» Саймон БуфеМільйонер з нетрів»).

Фільм знімали у Непалі біля підніжжя гори Еверест, у італійських Альпах та на Cinecittà Studios у Римі, а також на Pinewood Studios у Британії. Світовим дистриб’ютором стрічки виступає студія Universal. В український прокат фільм виходить у форматі 3D 24 вересня.