Новини серіалів, в яких згадується Люк Перрі

22 січня 2021,  16:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Арчі не в порядку, вірніше він повністю зривається з ланцюга в промо-ролику 2 серії 5 сезону хітового молодіжного серіалу «Рівердейл». І на те є серйозна причина, пов'язана з його покійним батьком.

Читати далі...
8 жовтня 2019,  17:13 | Новини серіалів

Арчі отримує жахливі новини у новому трейлері 4 сезону популярного молодіжного серіалу «Рівердейл», який показали на New York Comic Con.

У прем'єрній серії нового сезону на нас чекає трагедія, яка торкнеться всіх жителів Рівердейла і особливо головного героя серіалу Арчі (Кей Джей Апа), оскільки помирає його батько Фред Ендрюс (Люк Перрі). Щоб про нього пам'ятали, Арчі вирішує створити в пам'ять про батька центр для молоді. Тим часом Вероніка (Каміла Мендес) може дізнатися правду про своє кримінального батька, Бетті (Лілі Рейнхарт) веде розслідування по Чарльзу (Вайатт Неш) та своїй зниклій мамі, Джагхед (Коул Спроус) потрапляє у підозрілу школу, а Шеріл (Меделін Петш) отримує послання з того світу.

«Рівердейл» повертається 10 жовтня за українським часом.

5 жовтня 2019,  16:22 | Новини серіалів

Усе місто збирається, щоб попрощатися з Фредом Ендрюсом, в промо-ролику прем'єрної серії 4 сезону хітового молодіжного серіалу «Рівердейл».

У березні каст «Рівердейла» і весь світ вразила новина про те, що помер актор Люк Перрі, виконавець ролі Фреда Ендрюса, і щоб вшанувати його пам'ять, сценаристи написали зворушливу сюжетну лінію. Фред загинув, і його син Арчі (Кей Джей Апа) разом з друзями Веронікою (Каміла Мендес), Бетті (Лілі Рейнхарт) і Джагхедом (Коул Спроус) та іншими жителями міста прибувають на його похорон, де згадують його життя і добре серце. На початку відео Бетті зазначає, що «він був батьком для всіх нас», а у кінці Арчі каже: «Фред Ендрюс завжди буде частиною Рівердейла. Я люблю тебе, пап».

«Рівердейл» повертається на екрани 10 жовтня за українським часом.

9 серпня 2019,  22:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні відбулася прем'єра напівдокументального серіалу «BH90210», який зібрав разом каст хітової молодіжної драми 90-х «Беверлі-Гіллз 90210». Як пройшло їхнє возз'єднання, дивіться в першому фрагменті.

Читати далі...
9 травня 2019,  00:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шеннен Доерті і Джейсон Прістлі возз'єднуються з іншими членами каста знаменитої молодіжної драми «Беверлі-Гіллз 90210» у новому тизері її продовження.

Новий серіал «Беверлі-Гіллз 90210», який буде складатися всього з 6 серій, покаже, як актори Шеннен Доерті (Бренда Волш), Джейсон Прістлі (Брендон Волш), Дженні Гарт (Келлі Тейлор), Ян Зірінг (Стів Сандерс), Гебріелль Картеріс (Андреа Цукерман), Браян Остін Грін (Девід Сільвер) і Торі Спеллінг (Донна Мартін) зберуться разом через 19 років після закінчення серіалу і вирішать знятися у перезапуску, що додасть в їхні життя драми.

На жаль, у тизері не вистачає Люка Перрі (Ділан МакКей), який пішов з життя після ішемічного інсульту 4 березня 2019 року.

Прем'єра міні-серіалу «Беверлі-Гіллз 90210» відбудеться 7 серпня.