Новини фільмів, в яких згадується Чарльз Діккенс

22 листопада 2022,  19:15 | Новини фільмів

«Різдвяна пісня» Чарльза Діккенса продовжує надихати Голлівуд. Спочатку Раян Рейнольдс зіграв Скруджа у музичній стрічці «Дух Різдва» для платформи Apple, а тепер платформа Netflix за допомогою казкового трейлера повідомляє, що незабаром представить свою анімаційну адаптацію романа Діккенса «Скрудж: Різдвяна пісня».

Читати далі...
16 жовтня 2022,  23:55 | Новини фільмів

Цього новорічного сезону нас буде зігрівати не тільки нова святкова стрічка з Ліндсі Лохан у головній ролі, а ще й різдвяний мюзикл «Spirited» з Раяном Рейнольдсом та Віллом Ферреллом, чий перший трейлер Рейнольдс опублікував в мережі цього тижня (причому зробив він це на день народження Г'ю Джекмана).

Читати далі...
2 лютого 2021,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому місяці в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра кримінальної стрічки «Афера Олівера Твіста», де роль знаменитого злодія з роману Чарльза Діккенса грає Рафф Лоу, син Джуда Лоу.

Читати далі...
15 січня 2021,  19:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найвідоміший злодій Лондона повертається! Представляємо офіційний український постер кримінальної стрічки «Афера Олівера Твіста», яка буде сучасною адаптацією книги «Олівер Твіст» Чарльза Діккенса.

Читати далі...
23 жовтня 2020,  14:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка мюзиклів «Мамма мія!» і «Мамма мія! 2» Крістін Баранські втілює сучасну версію Скруджа з роману Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня» в новому святковому фільмі від Netflix «Різдво на площі».

Читати далі...
30 вересня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда» лауреатка премії «Оскар» Тільда ​​Свінтон виконає роль ексцентричної Бетсі Тротвуд. І вона не в захваті від віслюків.

Читати далі...
19 вересня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер очікуваної комедії «Історія Девіда Копперфілда» з номінантом на премію «Оскар» Девом Пателем у головній ролі повідомляє, що його прем'єра в Україні відбудеться 8 жовтня.

Читати далі...
14 лютого 2020,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда», яку зняв номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі.

Читати далі...
17 січня 2020,  19:06 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Дев Патель, якого ви можете знати завдяки фільму «Мільйонер з нетрів», відправляється у вікторіанську Англію в українському трейлері драматичної комедії «Історія Девіда Копперфілда».

Новий фільм від режисера Армандо Іаннуччі, на чиєму рахунку також є номінація на «Оскар», буде веселою адаптацією класичного роману британського письменника Чарльза Діккенса. Його головним героєм виступає Девід Копперфілд (Патель), хлопець з добрим серцем, якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він подорожує по життю й зустрічає на своєму шляху безліч чудових персонажів (Г'ю Лорі, Тільда Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітер Капальді, Бенедикт Вонг і Бен Вішоу).

Точна дата української прем'єри «Історії Девіда Копперфілда» поки не повідомляється, тому стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

7 жовтня 2019,  18:33 | Новини фільмів

Перший трейлер фільму Армандо Іаннуччі «Особиста історія Девіда Копперфілда» показує, що нас чекає божевільна і весела адаптація класики.

«Особиста історія Девіда Копперфілда» ґрунтується на знаменитому романі британського письменника Чарльза Діккенса і слідує за життям та пригодами доброго серцем Девіда Копперфілда (номінант на премію «Оскар» Дев Патель), якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він зустрічає безліч чудових персонажів в вікторіанській Англії у втіленні Г'ю Лорі, Тільди Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітера Капальді, Бенедикта Вонга та Бена Вішоу.

Цієї осені екранізація роману Діккенса була представлена на кінофестивалях в Торонто та Лондоні, а на великі екрани вона вийде в січні 2020 року.

27 січня 2015,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новим проектом британського режисера Едгара Райта стане незвичайний сиквел в стилі стім-панк до роману Чарльза Діккенса «Пригоди Олівера Твіста».

Нещодавно Райт працював над сценарієм марвеловского «Людини-комахи», якого повинен був і знімати, але, вибувши з проекту, він приєднався до екранізації історії Тоні Лі «Додж і Твіст». Раніше над сценарієм до неї працювали Коул Хеддон і Саймон Бофой.

Події фільму розгортатимуться в Англії, стилізованої під стім-панк, 20 років потому після фіналу роману Діккенса. Поліцейський офіцер Олівер Твіст буде намагатися зупинити свого колишнього кращого друга Артфула Доджера, який хоче вкрасти скарби корони.

Старшого Олівера Твіста може зіграти Едді Редмейн, а роль Артфула Доджером є шанс отримати, наприклад, у Ендрю Гарфілда, оскільки одним з продюсерів проекту є Меттью Толмак, що продюсував «Нову Людину-павука». І вакантною залишається роль молодої королеви Вікторії.

Навряд чи Райт стане режисером даного продовження, але його робота над сценарієм можливо допоможе проекту перейти на наступну стадію виробництва.