Оновлення, в яких згадується Ембер Герд

28 серпня 2018,  14:28 | Оновлення

Дивимося український трейлер фільму «Лондонські поля» від режисера Метью Каллена.

Головна героїня фільму – Нікола Сікс (Ембер Герд) – справжня фатальна красуня. Нікола впевнена, що зовсім скоро вона загине від рук вбивці – відразу після дня свого народження. Побоювання дівчини не позбавлені сенсу – вона сама найняла для себе вбивць.

Річ у тім, що найбільше на світі вона цінує свою красу, яку може відняти, наприклад, старість... Щоб цього не сталося, Нікола вирішує зробити незвичайне самогубство, бо зважитися на подібне сама вона не здатна.

Українська прем'єра фільму «Лондонські поля» відбудеться 20 вересня.

30 жовтня 2017,  17:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик супергеройського фільму «Ліга справедливості» показує нові моменти з Мерою (Ембер Герд) та королевою Іпполітою (Конні Нільсен).

Поки Бетмен (Бен Аффлек) збирає свою команду; Мера демонструє свої сили під водою, відкидаючи парадемонів назад за допомогою хвилі; амазонки ведуть свій бій з парадемонами, під час якого Іпполіта опиняється лежати на землі; Диво-жінка (Галь Гадот) створює ударну хвилю за допомогою своїх браслетів, як в сольному фільмі; Флеш (Езра Міллер) об'єднується з Кіборгом (Рей Фішер); а Аквамен (Джейсон Момоа) відбиває удар Степпенвулфа (Кіаран Хайндс).

Ви вже можете придбати квитки на «Лігу справедливості» на нашому сайті. У кіно з 16 листопада.