Новини серіалів, в яких згадується Патрік Стюарт

7 жовтня 2019,  14:34 | Новини серіалів

Компанія Amazon поділилася другим офіційним трейлером свого нового науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Пікар», у якому повертаються легендарний Патрік Стюарт і ще кілька персонажів зі світу класичного «Зоряного шляху».

Читати далі...
22 липня 2019,  00:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Патрік Стюарт знову стає на чолі екіпажу зорельота в офіційному трейлері науково-фантастичного серіалу від Amazon «Зоряний шлях: Пікар».

Серіал «Зоряний шлях: Пікар» поверне на екрани легендарного адмірала Зоряного флоту Жана-Люка Пікара (Стюарт), який вийшов на пенсію і тепер займається виробництвом вина. Але зустріч з однією загадковою дівчиною повертає його на службу, де йому належить згадати, ким він насправді є — видатним капітаном Зоряного флоту. І в трейлері нам показують, як він збирає свою нову команду.

Також стало відомо, що «Зоряний шлях: Пікар», шоураннером якого виступає Алекс Куртцман, вийде на початку 2020 року. Його 1 сезон буде складатися з 10 серій.

10 липня 2019,  22:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний Патрік Стюарт позує на тлі виноградника і чудового заходу сонця на офіційному постері науково-фантастичного серіалу «Зоряний шлях: Пікар».

Читати далі...
24 травня 2019,  14:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До того як Патрік Стюарт прославився на весь світ завдяки ролі Професора Ікс у франшизі «Люди Ікс», він був відомий як капітан Жан-Люк Пікар з серіалу «Зоряний шлях: Наступне покоління»

В багатосерійній науково-фантастичній драмі «Зоряний шлях: Пікард» Стюарт повернеться в образі старого Пікара, адмірала у відставці і колишнього капітана зорельотів USS Enterprise-D та USS Enterprise-E. Тизер розкриває, що пройшло 15 років після останньої рятувальної місії Пікара, натякаючи на події фільму «Зоряний шлях: Відплата», і показує, що на пенсії Пікар заснував виноградник і займається виробництвом вина. Але чому він залишив Зоряний флот?

Прем'єра серіалу «Зоряний шлях: Пікард» відбудеться наприкінці 2019 року, і його дебютний сезон складатиметься з 10 серій.

У березні Стюарта можна було побачити в кіно в фентезі «Майбутній король», де він втілив легендарного чарівника Мерліна.

11 лютого 2019,  18:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер британського сімейного фентезі «Майбутній король», яке буде сучасною адаптацією легенди про короля Артура в дусі Гаррі Поттера.

Стародавня магія зустрічається з сучасним світом в епічній пригоді «Майбутній король», яку зняв Джо Корніш. Тінейджер Алекс (Луїс Ешборн Серкіс) вважає себе звичайним ніким, поки не знаходить в камені міфічний меч Екскалібур і не стає його власником. Тепер він повинен об'єднати своїх шкільних друзів і ворогів в команду лицарів Круглого столу і разом з легендарним чарівником Мерліном (Патрік Стюарт/Енгус Імрі) перемогти злу чаклунку Моргану (Ребекка Фергюсон) та її армію палаючих монстрів.

Дивіться також перший фрагмент фентезі «Майбутній король». У кіно з 14 березня.