Новини, в яких згадується Майло Вентімілья

11 квітня 2023,  10:45 | Новини серіалів

Місіс Мейзел готова нарешті стати справжньою зіркою стендапу у повноцінному трейлері заключного сезону популярної драмеді «Дивовижна місіс Мейзел», прем'єра якого відбудеться 14 квітня на платформі Amazon Prime.

Читати далі...
25 вересня 2020,  19:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець і шоураннер популярного драматичного серіалу «Це ми» Ден Фогельман поділився першою фотографією зі зйомок 5 сезону, на якій його головні актори Менді Мур і Майло Вентімілья дотримуються соціальної дистанції.

Читати далі...
31 серпня 2019,  21:46 | Новини серіалів

Наше улюблене сімейство Пірсонів повертається в офіційному трейлері 4 сезону хітового драматичного серіалу «Це ми», який вийшов сьогодні.

«Це ми» розповідає життєву, відверту і зворушливу історію злетів та падінь Ребеки і Джека Пірсонів (Менді Мур і Майло Вентімілья) та їхніх трьох дітей Рендалла (Стерлінг К. Браун), Кейт (Кріссі Мец) та Кевіна (Джастін Гартлі), які народилися в один день. У трейлері Ребекка говорить Джеку, що «дивно, як іноді абсолютний незнайомець стає частиною твоєї історії», а потім нам показують альтернативну реальність і представляють перший погляд на персонажів Дженніфер Моррісон і Омара Еппса, які раніше знімалися в «Хаусі».

Також трейлер розкриває, що прем'єра 4 сезону відбудеться 24 вересня.

22 липня 2019,  20:19 | Новини фільмів

У мережі з'явився український трейлер фільму Саймона Кертіса «Очима собаки» з Майло Вентімілья та Амандою Сейфрід. Роль пса Енцо озвучив володар премії "Оскар" Кевін Костнер.

Сюжет фільму заснований на бестселері американського романіста Гарта Стайна "Перегони на мокрому асфальті". Дія ведеться від імені пса Енцо, який стає улюбленцем молодого гонщика Денні Свіфта. Фільм розповість про шлях Денні до успіху у світі спорту, його знайомстві з дружиною Євою, народженні дочки Зої та зворушливу дружбу з Енцо.

Кінокартина «Очима собаки» вийде в український прокат 26 вересня.

10 липня 2019,  01:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Менді Мур поділилася першою закулісною фотографією зі зйомок 4 сезону хітового драматичного серіалу «Це ми», на якій вона позує, обіймаючи свого екранного чоловіка Майло Вентімілью.

Читати далі...
27 травня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум» і нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», фінальний трейлер мультфільму «Історія іграшок 4» та нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» і науково-фантастичного бойовика «Люди в чорному: Інтернешнл».

Читати далі...
21 травня 2019,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Любите фільми про собак та перегони? Тоді офіційний трейлер драматичної кінокартини «Очима собаки», також відомої як «Мистецтво гонок під дощем», вас точно порадує.

Фільм «Очима собаки», заснований на романі-бестселері Гарта Стейна, являє собою душевну історію, розказану дотепною та філософською собакою на ім'я Енцо (озвучує Кевін Костнер). Завдяки міцному зв'язку зі своїм власником Денні Свіфтом (Майло Вентімілья), гонщиком-початківцем Формули-1, Енцо отримав приголомшливий погляд на душевний світ людини і розуміє, що методи, необхідні на гоночній трасі, також можуть бути використані для успішної навігації маршрутом життя. Фільм розповідає про Денні та головних людей в його житті його дружину Єву (Аманда Сайфред), їхню дочку Зої (Раян Кіра Армстронг) і, врешті-решт, його істинного найкращого друга Енцо.

Українська прем'єра картини Саймона Кертіса очікується у вересні.

2 лютого 2019,  00:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопес і Ванесса Гадженс змагаються у веслуванні в новому ТБ-ролику романтичної комедії «Почни спочатку», яка вже тиждень йде в кінотеатрах України.

Події фільму Пітера Сігала розгортаються в Нью-Йорку, де в небагатому районі живе 40-річна Мая (Лопес). Вона працює в місцевому магазині роздрібних товарів і щосили старається заради підвищення, але його їй не дають з тієї причини, що у неї немає вищої освіти. Мая звільняється і за допомогою дуже прикрашеного резюме отримує роботу у великій косметичній компанії на Мангеттені, де її вороже зустрічає дочка директора Зої (Гадженс), і ці дві героїні починають змагатися. Як, наприклад, в даномуТБ-ролику, де вони обидві керують своєю командою з веслування, ось тільки Мая насправді не вчилася в Гарварді і не отримувала медалі за цей вид спорту, тому їхнє змагання закінчується... аварією.

Читайте нашу рецензію на комедію «Почни спочатку», де компанію Лопес і Гадженс склали Майло Вентімілья і Леа Реміні.

26 січня 2019,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь української прем'єри романтичної комедії «Почни спочатку» з Дженніфер Лопес у головній ролі представляємо цікавий фрагмент з її героїнею, яка відправляється в нове життя.

У фільмі «Почни спочатку» Лопес втілює 40-річну Маю, яка змогла значно підвищити продажі у своєму магазині, але не отримує там керівну посаду, оскільки у неї немає університетського диплома. Вона кидає цю безперспективну роботу і відправляється підкорювати Мангеттен, де їй завдяки фіктивному резюме пропонують значущу посаду в провідній косметичній компанії. Так Мая отримує шанс довести всім, що вулична кмітливість теж чогось варта.

Читайте нашу рецензію на комедію «Почни спочатку», де разом з Лопес зіграли Ванесса Гадженс, Майло Вентімілья та Леа Реміні.

Рецензія на фільм «Почни спочатку»
Дженніфер Лопес хоче повернутися у велике кіно
24 січня 2019,  04:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні Дженніфер Лопес є мегазіркою світової поп-сцени, постійно виступає, записує нові пісні та знімає на них яскраві кліпи, але в далекому 1997 році її фантастичну кар'єру запустило саме кіно – вона зіграла головну роль в байопіку «Селена» про співачку Селену Перес і отримала за неї номінацію на «Золотий глобус». Потім Лопес вирушила підкорювати сцену, сама стала знаменитою співачкою, але ніколи не залишала акторство надовго, паралельно продовжуючи зніматися у фільмах різних жанрів. В результаті її коронним жанром стала романтична комедія, тому, вирішивши перезапустити свою кінокар'єру, Лопес повернулася саме до цього жанру, до якого й відноситься її новий фільм «Почни спочатку».

Читати далі...
3 вересня 2018,  17:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний промо-ролик 3 сезону хітової сімейної драми «Це ми», яка в цьому році отримала 5 номінацій на премію «Еммі», обіцяє нові сюрпризи.

«Це ми» розповідає історію родини Пірсів: батька і матері Джека (Майло Вентімілья) і Ребеки (Менді Мур) та їхніх трьох дітей Рендалла (Стерлінг К. Браун), Кейт (Кріссі Мец) і Кевіна (Джастін Гартлі). Майбутні серії покажуть, як Рендалл, Кейт і Кевін святкують свій 38-й день народження і загадують бажання на майбутнє, а флешбеки розкриють, як Джек зустрів Ребекку.

Серіал «Це ми» повертається 25 вересня.

15 серпня 2018,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний український трейлер комедійної мелодрами «Почни спочатку», головну роль в якій виконує номінантка на премію «Золотий глобус» Дженніфер Лопез.

«Почни спочатку» розповість про Майю (Лопез), яка в свої 40 з хвостиком років працює в мережі магазинів Costco і нещасна, оскільки хоче чогось більшого в кар'єрному плані. Вона мріє працювати на вулиці Медісон-авеню, відомій своїми фешенебельними магазинами, але у неї немає вищої освіти. Тим не менш, доля дає їй другий шанс, і коли її беруть на роботу мрії завдяки фальшивому резюме, Майя отримує можливість довести всім, що вулична кмітливість не менш цінна, ніж університетський диплом.

Разом з Лопез в картині зіграли Ванесса Хадженс та Майло Вентімілья.

В українських кінотеатрах фільм «Почни спочатку», який зняв режисер кінокартин «50 перших поцілунків» і «Все або нічого» Пітер Сігал, покажуть восени, 22 листопада.

20 липня 2018,  01:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез, на чиєму рахунку є номінація на премію «Золотий глобус», повертається в комедійний жанр у фільмі Пітера Сігала «Почни спочатку».

«Почни спочатку» буде комедією в дусі фільмів «Ділова жінка» і «Пані покоївка». Вона розповість про 40-річну жінку Майю (Лопез), яка працює в мережі магазинів Costco і не може отримати підвищення через відсутність диплома. Друг створює онлайн їй нове резюме, де представляє Майю успішною та освіченою бізнес-леді зі знанням багатьох мов. Так вона влаштовується на роботу на фешенебельній Медісон-авеню, де отримує шанс довести всім, що вулична кмітливість нічим не гірша за диплом з Гарварду.

Українська прем'єра нової картини Лопез, де компанію їй складуть Майло Вентімілья, Ванесса Хадженс та Леа Реміні, відбудеться в листопаді.

20 грудня 2017,  02:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ванесса Хадженс поделилась милым селфи и видео с коллегой по романтической комедии «Second Act» Дженнифер Лопез.

Читати далі...