Новини фільмів, в яких згадується Денні Бойл

14 лютого 2020,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда», яку зняв номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі.

Читати далі...
14 листопада 2019,  16:03 | Новини фільмів

Пригодницький байопік режисера Тома Гарпера «Аеронавти» обзавівся другим українським трейлером, який нагадує, що його прем'єра відбудеться 5 грудня.

В «Аеронавтах» лауреат премії «Оскар» Едді Редмейн і номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс втілюють вченого Джеймса Глейшера та відважного пілота Амелію Рен, які опиняються в центрі епічної боротьби за виживання, коли відправляються у подорож на повітряній кулі, щоб зробити важливі відкриття в області метеорології.

Компанію Редмейну та Джонс у кадрі складе зірка музичної кінострічки Денні Бойла «Вчора» Гімеш Патель. Він втілить колегу та друга Глейшера.

29 червня 2019,  01:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події повнометражного продовження серіалу «Абатство Даунтон» обійдуться без його чарівної героїні леді Роуз у втіленні Лілі Джеймс.

Читати далі...
25 червня 2019,  11:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

I want to hold your hand... Компанія Universal Pictures поділилася веселими фрагментом музичної картини Денні Бойла «Вчора», в якому Гімеш Патель та Лілі Джеймс записують у студії пісні The Beatles.

Фільм «Вчора» розповідає про музиканта Джека Маліка (Гімеш Патель), який виступає в пабах і мріє стати відомим на весь світ. Потрапивши в аварію, він прокидається, розуміє, що весь світ забув про групу The Beatles, і вирішує видати їхні пісні за свої. Вважаючи, що він сам пише ці пісні, його активно підтримує найкраща подруга Еллі (Лілі Джеймс), яка в даному фрагменті допомагає Джеку записати хіти «I Want to Hold Your Hand» та «I Saw Her Standing There» у маленькій студії, де їм періодично заважає електричка.

Читайте нашу рецензію на фільм «Вчора», який виходить в прокат 27 червня.

19 червня 2019,  14:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У рамках промо-туру музичної кінострічки Денні Бойла «Вчора», натхненної піснями групи The Beatles, її зірка Гімеш Патель заспівав пісню «Yesterday» на студії Abbey Road в Лондоні.

Читати далі...
14 червня 2019,  18:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Попелюшка» та «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс поділилася першою фотографією зі знімального майданчика драматичного детектива з елементами трилера «Ребекка».

Читати далі...
19 лютого 2019,  00:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney вразила глядачів новим тизер-трейлером свого фентезійного мюзиклу «Аладдін» і першим трейлером очікуваного мультфільму «Крижане серце 2», а також вийшли новий український ТБ-ролик супергеройського екшену «Капітан Марвел» і трейлери комедії «Шахрайки» та українських фільмів «Продюсер» і «Сквот32».

Читати далі...
10 листопада 2018,  21:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ювілейний фільм про легендарного агента 007 «Бонд 25» нарешті знайшов свого режисера в особі Кері Фукунаги, який прославився завдяки 1 сезону хітового серіалу «Справжній детектив».

Читати далі...
7 червня 2016,  16:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезды культовой драмы «На игле» Юэн МакГрегор и Джонни Ли Миллер, наконец-то, были замечены на съемках ее сиквела вместе с режиссером Дэнни Бойлом.

Читати далі...
13 листопада 2015,  19:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кинокомпания Universal оказалась разочарована сборами байопика «Стив Джобс» в прокате и сняла его с показов более чем в 2 тысячах американских кинотеатров.

Читати далі...
11 жовтня 2015,  13:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Один из членов команды фильма «Стив Джобс» раскрыл, что вдова Лорен Пауэлл пыталась помешать созданию байопика. И даже звонила известным голливудским актерам, среди которых Леонардо ДиКаприо, с просьбой не сниматься в нем.

Читати далі...
7 серпня 2015,  12:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільмом закриття 59-го Лондонського кінофестивалю стане байопік Денні Бойла «Стів Джобс».

Директор кінофестивалю Клер Стюарт про вибір кінокартини для його фінального дня:

Ми раді повідомити, що «Стів Джобс» буде нашим закриттям в цьому році. Денні Бойл створив хвилюючий і зухвалий фільм про складного і харизматичного піонера ери діджитал.

Режисер також зробив заяву з цього приводу:

Якщо Лондон був колискою промислової революції, то Сан-Франциско – Віфлеєм цифровий. Зйомки цього фільму в Кремнієвій долині були блискучим часом, і я сподіваюся, що лондонці насолодяться поглядом в закулісний світ створення сучасного світу. Привозити свою роботу додому – це завжди викликає особливі почуття, тому дякую Лондонському кінофестивалю за їх тривалу підтримку.

Перш ніж у Лондоні «Стіва Джобса» з Майклом ФассбендеромКейт ВінслетСетом Рогеном і Джеффом Деніелсом, деякі з яких, зрозуміло, будуть присутні на його прем'єрі, покажуть на Нью-Йоркському кінофестивалі, що стартує 25 вересня. Така увага з боку фестивалів лише посилює небезпідставні припущення про те, що в нагородному сезоні фільм виявиться на перших місцях.

59-й Лондонський кінофестиваль проходитиме в цьому році з 7 по 18 жовтня. У світовий прокат новий байопік про Джобса вийде 9 жовтня.

21 травня 2015,  12:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Несмотря на все задержки, байопик Дэнни Бойла «Стив Джобс» жив и выйдет в прокат уже этой осенью. Вот первый взгляд на Майкла Фассбендера в образе известного предпринимателя и изобретателя, ставшего синонимом компании Apple.

Официального трейлера еще придется подождать, но первый интригующий тизер «Стива Джобса» делает самое главное – представляет нам, как же Фассбендер будет выглядеть в очках и том самом черном гольфе, создавшем образ Джобса.

Байопик основан на романе Уолтера Айзексона, автором сценария выступил Аарон Соркин, получивший «Оскар» за байопик о другом компьютерном гении «Социальная сеть». Так что вряд ли их новая совместная с Бойлом, также обладателя «Оскара» за «Миллионера из трущоб», драма будет обделена вниманием во время наградного сезона.

Официальный синопсис к байопику:

Показывая события, разворачивающиеся за кулисами трех запусков культовых продуктов и заканчивающиеся в 1998 году с представлением iMac, фильм приподнимает занавес над цифровой революцией, чтобы нарисовать интимный портрет блестящего человека в его эпицентре.

Вместе с Фассбендером в фильме сыграют Кейт УинслетСет Роген, который воплотит Стива Возняка, одного из основателей компании Apple, и Джефф Дэниелс.

Мировая премьера «Стива Джобса» состоится 9 октября.