Новини, в яких згадується Пол Веслі

16 жовтня 2018,  15:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Роберт Земекіс представляє документальну антологію «Медаль за відвагу», в якій присутні художні сцени за участю зірки «Щоденників вампіра» Пола Веслі.

Антологія «Медаль за відвагу» («Medal of Honor») складатиметься з 8 серій. У них будуть розказані історії особистих жертв американських військових, результатом яких стала найвища військова відзнака: Медаль за відвагу. У трейлері один з учасників антології каже, що це найвища честь, яка робить з людини справжнього героя в очах суспільства, і що вона повинна бути публічною, і що журналісти повинні повідомляти, чому та чи інша людина отримує її та гідна її.

Прем'єра міні-серіалу «Медаль за відвагу» відбудеться 9 листопада на Netflix.

6 жовтня 2018,  17:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Щоденників вампіра» Пол Веслі грає одного з «трьох поросят», які пограбували банк, у новому трейлері серіалу «Розкажи мені казку».

Події нового серіального трилера від сценариста «Крику» та «Щоденників вампіра» Кевіна Вільямсона відбуватимуться в Нью-Йорку в наш час і покажуть сучасні інтерпретації відомих казок. Тут улюблені казки «Три порося», «Червона шапочка» та «Гензель і Гретель» отримають темне забарвлення і перетворяться на епічну та руйнівну повість про кохання, втрату, жадібність, помсту і вбивство.

Прем'єра серіалу «Розкажи мені казку», де також зіграють Кім Кетролл, Остін Батлер, Забріна Гевара, Біллі Магнуссен і Даня Рамірес, відбудеться 31 жовтня.

12 серпня 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», мультфільму «Ральф-руйнівник 2» з новою героїнею з голосом Галь Гадот, діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства», українського комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги» і 2 сезону серіалу «Школа».

Читати далі...
9 серпня 2018,  15:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер нового американського серіалу в жанрі трилер «Розкажи мені історію», в 1 сезоні якого зіграють зірка «Щоденників вампіра» Пол Веслі, зірка «Сексу у великому місті» Кім Кетролл та зірка «Одного разу в казці» Даня Рамірес.

Серіал «Розкажи мені історію» покаже сучасну інтерпретацію відомих казок в ключі психологічного трилера. Події 1 сезону будуть розвиватися в Нью-Йорку в наш час, де улюблені казки «Троє поросят», «Червона шапочка» та «Гензель і Гретель» перетворюються на епічну та руйнівну повість про кохання, втрату, жадібність, помсту і вбивство.

Прем'єра серіалу, творцем якого виступає сценарист «Крику», «Щоденників вампіра» та «Послідовників» Кевін Вільямсон, відбудеться восени, 31 жовтня, на CBS All Access.

29 червня 2017,  13:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився драматичною та зворушливою вирізаною сценою з фінальної серії «Щоденників вампіра», в якій Метт (Зак Реріг) говорить Деймону (Єн Сомерхолдер), Стефану (Пол Веслі) і Керолайн (Кендіс Аккола), що місто потрібно евакуювати. Після чого молодята мило зізнаються один одному в коханні на випадок, якщо далі почнеться хаос, а Стефан називає свою дружину «місіс Форбс-Сальваторе».

«Щоденники вампіра» завершилися через 8 сезонів в березні цього року. Чим вони закінчилися, дивіться тут.

14 березня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшла фінальна серія популярної фентезійної драми «Щоденники вампіра», що завершилася через 8 сезонів. Чим закінчилася історія Єлени Гілберт (Ніна Добрев), Деймона (Йен Сомерхолдер) та Стефана Сальваторе (Пол Веслі) ви дізнаєтеся з цього зворушливого фрагмента.

Обережно, якщо ви ще не дивилися серію «I Was Feeling Epic» («Я відчував себе епічно»), вас чекають спойлери.

10 лютого 2017,  17:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Щоденників вампіра» поділився милими фотографіями з останнього дня зйомок і вечірки на честь їх закінчення.

Читати далі...