Новини, в яких згадується Джим Реш

20 березня 2020,  16:22 | Новини серіалів

Нова королева Ґотема готова до ще більш масштабних, поганських і скандальних пригод в офіційному трейлері 2 сезону мультсеріалу «Харлі Квін».

У 2 сезоні Харлі Квін (Кейлі Куоко), яка разом з Отруйним плющем (Лейк Белл) і своєю командою лиходіїв перемогла Лігу несправедливості, роздумує над тим, чим би їй зайнятися тепер, як раптом до неї заявляються Пінгвін (Вейн Найт), Бейн (Джеймс Адоміан), Загадник (Джим Реш), Дволикий (Ендрю Дейлі) і Містер Фріз та пропонують свій варіант розділу Ґотема — де Харлі виділяють маленький острівець поруч з містом. Наша королева не буде цього терпіти і оголошує їм війну.

Також трейлер представляє Жінку-кішку і Бетгьорл. Незважаючи на карантин, прем'єра 2 сезону «Харлі Квін» відбудеться в запланований час 3 квітня. І ми чекаємо її з величезним нетерпінням.

23 грудня 2019,  18:40 | Новини фільмів

Лауреати премії «Оскар» Нат Факсон і Джим Реш зняли американський рімейк номінованої на «Золотий глобус» шведської драматичної комедії Рубена Естлунда «Форс-мажор» і назвали його «Downhill».

Рімейк покаже, як подружня пара, яку втілюють номінант на премію «Золотий глобус» Вілл Феррелл і лауреатка премії «Золотий глобус» Джулія Луїс-Дрейфус, разом з двома дітьми їдуть в Альпи, щоб відпочити і покататися на лижах. Ледь уникаючи лавини, подружжя опиняється в непростій ситуації і тепер вони змушені переглянути своє життя і те, як вони ставляться одне до одного.

Фільм «Downhill» буде представлений у січні в рамках кінофестивалю «Санденс», а в американський прокат він вийде у лютому.