Новини серіалів, в яких згадується Кім Кетролл

8 червня 2023,  21:48 | Новини серіалів

Легендарна телегероїня Керрі Бредшоу готова до нового розділу свого життя в трейлері другого сезону драматично-комедійного серіалу «І просто так...», в якому повертається її давній бойфренд Ейдан Шоу. Невже вони знову будуть разом?

Читати далі...
3 червня 2023,  23:32 | Новини серіалів

Інколи дива трапляються. Акторка Кім Кетролл, яка раніше багато разів заявляла, що більше ніколи не буде грати Саманту Джонс, все ж змінила свою думку і з'явиться у другому сезоні серіалу «І просто так...», що є продовженням франшизи «Секс і місто».

Читати далі...
11 січня 2023,  10:09 | Новини серіалів

Нові серії комедійного серіалу «Як я зустріла вашого батька» покажуть не лише повернення легендарної Кім Кетролл, а ще й прибуття Джона Корбетта, Ейдана з культового серіалу «Секс і місто» (або «Секс у великому місті»).

Читати далі...
14 січня 2021,  22:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа HBO Max офіційно оголосила про те, що зніме продовження культового серіалу «Секс у великому місті», чий перший тизер розкриває його назву і показує повернення одного з головних героїв — Нью-Йорка.

Читати далі...
24 грудня 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO збирається возз'єднати на телеекрані героїнь культового серіалу «Секс у великому місті», також відомого як «Секс і місто», але в їхньому числі, на жаль, не буде Саманти Джонс.

Читати далі...
6 серпня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Секс у великому місті» Кім Кетролл, яка втілила незрівнянну Саманту Джонс, знову зіграє сильну і стильну героїню в новому американському серіалі «Filthy Rich» («Жахливо багаті»).

Читати далі...
15 травня 2019,  19:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Бог вирішує, хто увійде в наше життя, а я вирішую, хто в ньому залишиться». Зірка культового серіалу «Секс у великому місті» Кім Кетролл повертається на телебачення в новому серіалі «Filthy Rich», що нагадує «Династію», тільки з релігійним нальотом.

«Filthy Rich» («Жахливо багаті») буде сімейною драмою про впливову південну сім'ю, де багатство, влада і релігія стикаються в дусі мильної опери. Коли патріарх жахливо багатої родини Юджин Монро (Джералд МакРейні), відомий завдяки створенню дуже успішного християнського телеканалу, гине в авіакатастрофі, його дружина (Кетролл) і законна сім'я приходять в шок від новини про те, що у нього є троє позашлюбних дітей, усі з яких вписані в заповіт. І ніхто з них не зупиниться ні перед чим, щоб отримати свій шматок спадку.

Прем'єра серіалу «Filthy Rich», над яким працює режисер оскароносного фільму «Прислуга» Тейт Тейлор, відбудеться пізніше в 2019 році.

6 жовтня 2018,  17:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Щоденників вампіра» Пол Веслі грає одного з «трьох поросят», які пограбували банк, у новому трейлері серіалу «Розкажи мені казку».

Події нового серіального трилера від сценариста «Крику» та «Щоденників вампіра» Кевіна Вільямсона відбуватимуться в Нью-Йорку в наш час і покажуть сучасні інтерпретації відомих казок. Тут улюблені казки «Три порося», «Червона шапочка» та «Гензель і Гретель» отримають темне забарвлення і перетворяться на епічну та руйнівну повість про кохання, втрату, жадібність, помсту і вбивство.

Прем'єра серіалу «Розкажи мені казку», де також зіграють Кім Кетролл, Остін Батлер, Забріна Гевара, Біллі Магнуссен і Даня Рамірес, відбудеться 31 жовтня.

9 серпня 2018,  15:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер нового американського серіалу в жанрі трилер «Розкажи мені історію», в 1 сезоні якого зіграють зірка «Щоденників вампіра» Пол Веслі, зірка «Сексу у великому місті» Кім Кетролл та зірка «Одного разу в казці» Даня Рамірес.

Серіал «Розкажи мені історію» покаже сучасну інтерпретацію відомих казок в ключі психологічного трилера. Події 1 сезону будуть розвиватися в Нью-Йорку в наш час, де улюблені казки «Троє поросят», «Червона шапочка» та «Гензель і Гретель» перетворюються на епічну та руйнівну повість про кохання, втрату, жадібність, помсту і вбивство.

Прем'єра серіалу, творцем якого виступає сценарист «Крику», «Щоденників вампіра» та «Послідовників» Кевін Вільямсон, відбудеться восени, 31 жовтня, на CBS All Access.