Новини, в яких згадується Ноемі Мерлан

20 грудня 2019,  23:55 | Новини фільмів

В український прокат вийде історична мелодрама «Портрет дівчини у вогні», яку написала і зняла французька режисерка Селін Сьямма. На Каннському кінофестивалі ця кінокартина отримала приз за кращий сценарій.

Події фільму розгортаються у французькій Бретані XVIII століття. Молода художниця Маріанна (Ноемі Мерлан) отримує замовлення на весільний портрет таємничої дівчини (Адель Енель). Вдень художниця уважно вивчає свою модель, складаючи їй компанію на прогулянках мальовничими місцями, а вночі пише її портрет. Поступово героїні зближуються все сильніше.

Українська прем'єра фільму «Портрет дівчини у вогні» очікується 6 лютого.

23 квітня 2019,  16:39 | Оновлення

У мережі з'явився український трейлер французької мелодрами «Полуничка» режисера Лу Жене.

В основі фільму лежать щоденники та листи відомих світських персонажів того часу: П'єра Луї - відомого автора еротичної поезії і прози початку ХХ ст., автора серії еротичних і порнографічних фотографій та Марі Реньє - письменниці, його головної музи і натурниці. Історія фільму розгортається навколо їх пристрасного роману.

Головні ролі зіграли Нільс Шнайдер, Ноемі Мерлан, Аміра Касар та Камелія Джордана. Фільм «Полуничка» виходить в український прокат 16 травня.