Новини фільмів, в яких згадується Роман Бондарчук

29 серпня 2019,  21:09 | Новини фільмів

На честь Дня незалежності Спілка кінокритиків України оголосила десятку найкращих українських фільмів останніх 10 років, куди увійшло 3 фільми режисера Сергія Лозниці і 2 фільми жінок-режисерів Кіри Муратової та Марини Степанської.

Читати далі...
4 березня 2019,  20:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами науково-фантастичного фільму «Темний фенікс», фентезійного бойовика «Хеллбой» і пригодницького фільму «Покемон детектив Пікачу», ТБ-роликами супергеройського екшену «Капітан Марвел» та діснеївського рімейка «Король Лев», а також вийшли трейлери двох українських картин «Леся Українка. Узлісся» і «Вулкан».

Читати далі...
1 березня 2019,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї весни в український прокат вийде драма з елементами комедії «Вулкан», у створенні якого взяло участь Державне агентство України з питань кіно.

Фільм Романа Бондарчука розповідає про перекладача ОБСЄ Лукаса, який у складі моніторингової місії відправляється на кордон з Кримом і за дивним збігом обставин залишається один у маленькому містечку на півдні України. Там він занурюється у життя української провінції, у світ, який виходить за рамки його уяви, де речі виглядають повністю відірваними від всякої логіки або структури. В цих дивних місцях Лукас отримує шанс почати життя спочатку.

Українська прем'єра «Вулкана», центральні ролі в якому виконують Сергій Степанський, Віктор Жданов і Христина Дейлик, відбудеться 4 квітня.

25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...