Новини фільмів, в яких згадується Аль Пачіно

8 березня 2024,  12:28 | Новини фільмів

Зустрічайте Майкла Кітона і Аль Пачіно у бездоганному трилері «Кілер іде геть» з карколомним сюжетом та приголомшливим твістом у фіналі! В кінотеатрах України з 28 березня!

Читати далі...
18 травня 2020,  15:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер драматичної стрічки «Кінець речення», в якій зірка дилогії «Персі Джексон» Логан Лерман та номінант на премію «Оскар» Джон Гоукс відправляються в непросту сімейну подорож, щоб розвіяти прах своєї матері і дружини.

Читати далі...
19 листопада 2019,  18:01 | Новини фільмів

Щойно вийшов фінальний трейлер очікуваної кримінальної драми Мартіна Скорсезе «Ірландець», в якій зіграють такі знамениті актори, як Роберт Де Ніро, Аль Пачіно, Джо Пеші, Гарві Кейтель та Анна Пеквін.

Фільм «Ірландець» буде епічною сагою про організовану злочинність і політику в поствоєнній Америці, яку нам розкажуть від імені ветерана Другої світової війни Френка Ширана (Роберт Де Ніро), який став найманим вбивцею і працював на одних з найжорстокіших фігур 20 століття. Події кінокартини охоплять кілька десятиліть, і в їхньому центрі опиняється одна з головних нерозв'язаних загадок в американській історії — зникнення американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа (Аль Пачіно).

Прем'єра нового фільму Скорсезе на Netflix відбудеться 27 листопада.

26 вересня 2019,  15:33 | Новини фільмів

Володар 2 премій «Оскар» Роберт Де Ніро грає небезпечного найманого вбивцю в офіційному трейлері біографічної драми з кримінальним ухилом «Ірландець», яку зняв його давній друг Мартін Скорсезе.

Читати далі...
1 серпня 2019,  21:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний режисер Мартін Скорсезе повертає на екрани світ нещадних гангстерів в своєму новому фільмі «Ірландець», тизер-трейлером якого учора поділився стримінговий сервіс Netflix.

Біографічна драма «Ірландець» буде епічною сагою про організовану злочинність у поствоєнній Америці, розказаною ветераном Другої світової війни Френком Шираном (Роберт Де Ніро), найманим вбивцею, який працював на одних із найбільш жорстоких фігур 20 століття. Події фільму охоплюють декілька десятиліть, і в їхньому центрі опиняється одна з головних нерозв'язаних загадок в американській історії зникнення американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа (Аль Пачіно).

Світова прем'єра фільму «Ірландець», де разом з Де Ніро і Пачіно знялися Джо Пеші, Анна Пеквін та Гарві Кейтель, відбудеться восени.

24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Читати далі...
20 липня 2019,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Курт Рассел не хоче працювати з Бредом Піттом в дебютному фрагменті дев'ятого фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді».

Події драми «Одного разу в... Голівуді» перенесуть нас в Лос-Анджелес 1969 року і познайомлять з колишньою зіркою телевізійних вестернів Ріком Далтоном (Леонардо ДіКапріо) та його давнім дублером Кліффом Бутом (Бред Пітт), яким в останній час складно знайти роботу. Рік нарешті отримує роль у фільмі Ренді (Курт Рассел), але, як показує перший фрагмент, той не бажає залучати до зйомок Кліффа, оскільки він йому не подобається.

Дивіться також третій трейлер фільму «Одного разу в... Голлівуді», де також зіграють Марго Роббі, Дакота Фаннінг і Аль Пачіно. У кіно з 15 серпня.

21 травня 2019,  19:00 | Новини фільмів

Подивіться другий український трейлер фільму «Одного разу в... Голлівуді» режисера Квентіна Тарантіно. Цей фільм стане дев'ятим за рахунком серед робіт Тарантіно. Після десятої стрічки він має намір піти з кіно.

Події картини розгортаються в Лос-Анджелесі у 1969 році. Вона розповідає історію екс-зірки телевізійних вестернів Ріка Далтона та його дублера Кліффа Бута. Дія відбувається на тлі подій, пов'язаних з бандой Чарльза Менсона, та вбивства дружини Режисер Романа Поланські акторки Шерон Тейт.

У картині знялися Леонардо Ді Капріо, Бред Пітт, Марго Роббі, Аль Пачіно, Курт Рассел, Тімоті Оліфант, Дакота Фаннінг, Люк Перрі та інші.

Прем'єра фільму відбулася на Каннському фестивалі, в Україні картину «Одного разу в... Голлівуді» почнуть показувати 8 серпня.

18 березня 2019,  16:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Леонардо ДіКапріо представив офіційний постер драматичної картини Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», компанію в якій йому складе Бред Пітт.

Читати далі...
26 лютого 2019,  23:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився інтригуючим першим тизером кримінально-біографічної картини «Ірландець», яку зняв легендарний Мартін Скорсезе.

«Ірландець» («The Irishman») буде історією одного найманого вбивці, який згадує свою можливу участь у вбивстві американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа, що зник влітку 1975 року при загадкових обставинах. Роль Гоффа виконує Аль Пачіно, і разом з його ім'ям у тизері з'являються імена не менш легендарних акторів, як Роберт Де Ніро, Джо Пеші і Гарві Кейтель.

Точна дата прем'єри нового фільму Скорсезе поки не повідомляється, але Netflix каже, що вона відбудеться восени. Сподіваємося, що «Ірландця» також покажуть на великих екранах, а не обмежаться прокатом онлайн.

12 вересня 2018,  12:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі втілює актрису Шерон Тейт в новому творінні Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».

Читати далі...
6 березня 2018,  18:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарный голливудский режиссер Мартин Скорсезе сообщил о завершении съемочного процесса своего криминального байопика «Ирландец».

Читати далі...
28 січня 2018,  04:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За останній тиждень свіжими трейлерами обзавелися фантастичні екшени «Тихоокеанський рубіж: Повстання» і «Ремпейдж», мультфільм «Дикі предки» і українська кінокартина «Крути 1918. Захист».

Читати далі...
23 січня 2018,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив тизер-трейлер біографічної драми «Патерно» з володарем премії «Оскар» Аль Пачіно в головній ролі.

Пачино втілює успішного футбольного тренера команди Penn State Nittany Lions Джо Патерно, чия спадщина опиняється під загрозою в зв'язку з гучним скандалом — одного з тренерів під його керівництсвом Джеррі Сендаскі заарештовують і звинувачують в сексуальних домаганнях і зґвалтуванні 52 дітей.

Прем'єра фільму лауреата «Оскара» Баррі Левінсона відбудеться навесні.