Новини, в яких згадується Аль Пачіно

8 березня 2024,  12:28 | Новини фільмів

Зустрічайте Майкла Кітона і Аль Пачіно у бездоганному трилері «Кілер іде геть» з карколомним сюжетом та приголомшливим твістом у фіналі! В кінотеатрах України з 28 березня!

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дім Ґуччі»
Леді Гага та скандальне падіння легендарної родини з модного Олімпу
2 грудня 2021,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Про модний дім Gucci чули всі, адже він нарівні з Chanel, Versace та Dolce & Gabbana ще у минулому столітті став синонімом величезної розкоші, грошей та влади. І, як усі історії про великі гроші та владу, історія сім'ї Ґуччі наповнена пристрастю, зрадами та інтригами, які є настільки кінематографічними, що навіть дивно, як про цю легендарну сім'ю досі не було знято масштабної кінострічки. Проте скандальний клан Ґуччі багато років займав розум Рідлі Скотта, який планував зняти свій байопік «Дім Ґуччі» ще у 2006 році, а на головні ролі тоді покликати Анджеліну Джолі та Леонардо ДіКапріо (такі ходять чутки)... Але роки йшли, часи змінювалися, проєкт передавався з рук у руки, поки Скотт не повернувся до своєї давньої ідеї і твердо не взявся за її втілення. Але результат виявився дуже неоднозначним та скандальним. Як і сама родина Ґуччі.

Читати далі...
16 березня 2021,  21:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанію Леді Газі і Адаму Драйверу в очікуваному байопіку «House of Gucci» складуть такі знамениті актори, як Джаред Лето, Аль Пачіно та Джеремі Айронс, на рахунку кожного з яких є акторський «Оскар».

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
18 травня 2020,  15:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер драматичної стрічки «Кінець речення», в якій зірка дилогії «Персі Джексон» Логан Лерман та номінант на премію «Оскар» Джон Гоукс відправляються в непросту сімейну подорож, щоб розвіяти прах своєї матері і дружини.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ірландець»
Довга сповідь старого гангстера
9 травня 2020,  00:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Рано чи пізно в житті кожного гангстера, якщо йому крупно пощастило, і він дожив до старості, настає такий момент, коли хочеться висповідатися комусь в своїх жахливих діяннях. І новий фільм Мартіна Скорсезе «Ірландець», головним героєм якого є найманий вбивця Френк «Ірландець» Ширан, показує саме такий випадок. У 1950-70-х роках Френк працював на клан Буфаліно, і на його совісті виявилося безліч вбивств, які так і не були доведені. І у фільмі Скорсезе він постає на наш з вами глядацький суд.

Читати далі...
10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
4 січня 2020,  23:40 | Новини серіалів

Ця команда не така проста, як може здатися на перший погляд. Компанія Amazon опублікувала в мережі офіційний трейлер свого нового серіалу «Мисливці» з лауреатом премії «Оскар» Аль Пачіно у головній ролі.

Серіал від продюсера Джордана Піла, у якого також є премія «Оскар», був натхненний реальними подіями, які відбулися в Нью-Йорку у 1977 році, і покаже, як різноманітна банда мисливців на нацистів під проводом Мейєра Оффермана (Аль Пачіно) розкриває, що сотні втікачів від правосуддя нацистів живуть в США. І вони вирішують зробити те, що зробив би крутий загін лінчувателів: вирушають в кривавий квест за помстою і правосуддям. Але незабаром вони виявляють далекосяжну змову і повинні боротися з часом, щоб перешкодити новим планам нацистів, які хочуть продовжити геноцид.

Разом з Аль Пачіно боротися з нацистами буде зірка франшизи «Персі Джексон» Логан Лерман. Прем'єра серіалу «Мисливці» відбудеться наприкінці зими, 21 лютого.

22 листопада 2019,  19:02 | Новини серіалів

Нацисти, тремтіть. Лауреат премії «Оскар» Аль Пачіно йде за вами в трейлері драматичного серіалу «Мисливці», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Amazon Prime Video.

Натхненний реальними подіями, серіал від продюсера Джордана Піла, який зняв відомі горор-трилери «Геть» і «Ми», слідує за різноманітною групою нацистських мисливців в 1977 році в Нью-Йорку під проводом Мейєра Оффермана (Аль Пачіно), які виявляють, що сотні втекли нацистів живуть в Америці. І тому вони роблять те, що зробив би будь-який загін лінчувальників: відправляються в кривавий квест у пошуках помсти і справедливості. Але незабаром вони виявляють далекоглядну змову і повинні боротися з часом, щоб перешкодити новим планам нацистів щодо геноциду.

Точної дати прем'єри у серіалу «Мисливці» поки немає, але вона відбудеться в 2020 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

19 листопада 2019,  18:01 | Новини фільмів

Щойно вийшов фінальний трейлер очікуваної кримінальної драми Мартіна Скорсезе «Ірландець», в якій зіграють такі знамениті актори, як Роберт Де Ніро, Аль Пачіно, Джо Пеші, Гарві Кейтель та Анна Пеквін.

Фільм «Ірландець» буде епічною сагою про організовану злочинність і політику в поствоєнній Америці, яку нам розкажуть від імені ветерана Другої світової війни Френка Ширана (Роберт Де Ніро), який став найманим вбивцею і працював на одних з найжорстокіших фігур 20 століття. Події кінокартини охоплять кілька десятиліть, і в їхньому центрі опиняється одна з головних нерозв'язаних загадок в американській історії — зникнення американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа (Аль Пачіно).

Прем'єра нового фільму Скорсезе на Netflix відбудеться 27 листопада.

26 вересня 2019,  15:33 | Новини фільмів

Володар 2 премій «Оскар» Роберт Де Ніро грає небезпечного найманого вбивцю в офіційному трейлері біографічної драми з кримінальним ухилом «Ірландець», яку зняв його давній друг Мартін Скорсезе.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Одного разу в... Голлівуді»
Дивовижна машина часу Квентіна Тарантіно
15 серпня 2019,  01:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Дев'ятий фільм Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді» є однією з головних подій світу кіно цього літа. Окрім Леонардо ДіКапріо, Бреда Пітта і Марго Роббі, в ньому знялася, здається, половина Голлівуду, та й сама Фабрика мрій є в цій кінокартині мало не головним персонажем. Тут Тарантіно показує нам Голлівуд таким, яким ми його ще ніколи не бачили, з особливою ніжністю зізнається йому в коханні та одночасно показує всю його жорстокість.

Читати далі...
1 серпня 2019,  21:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний режисер Мартін Скорсезе повертає на екрани світ нещадних гангстерів в своєму новому фільмі «Ірландець», тизер-трейлером якого учора поділився стримінговий сервіс Netflix.

Біографічна драма «Ірландець» буде епічною сагою про організовану злочинність у поствоєнній Америці, розказаною ветераном Другої світової війни Френком Шираном (Роберт Де Ніро), найманим вбивцею, який працював на одних із найбільш жорстоких фігур 20 століття. Події фільму охоплюють декілька десятиліть, і в їхньому центрі опиняється одна з головних нерозв'язаних загадок в американській історії зникнення американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа (Аль Пачіно).

Світова прем'єра фільму «Ірландець», де разом з Де Ніро і Пачіно знялися Джо Пеші, Анна Пеквін та Гарві Кейтель, відбудеться восени.

24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Читати далі...
20 липня 2019,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Курт Рассел не хоче працювати з Бредом Піттом в дебютному фрагменті дев'ятого фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді».

Події драми «Одного разу в... Голівуді» перенесуть нас в Лос-Анджелес 1969 року і познайомлять з колишньою зіркою телевізійних вестернів Ріком Далтоном (Леонардо ДіКапріо) та його давнім дублером Кліффом Бутом (Бред Пітт), яким в останній час складно знайти роботу. Рік нарешті отримує роль у фільмі Ренді (Курт Рассел), але, як показує перший фрагмент, той не бажає залучати до зйомок Кліффа, оскільки він йому не подобається.

Дивіться також третій трейлер фільму «Одного разу в... Голлівуді», де також зіграють Марго Роббі, Дакота Фаннінг і Аль Пачіно. У кіно з 15 серпня.