Новини серіалів, в яких згадується Джеймі Лі Кертіс

12 березня 2019,  13:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сестри-відьми міняються тілами у веселому промо-ролику 15 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», яку надихнув комедійний фільм «Чумова п'ятниця» за участю Ліндсі Лохан та Джеймі Лі Кертіс.

Меггі (Сара Джеффері) показує Мейсі (Мадлен Манток), Гаррі (Руперт Еванс) і Черіті (Вірджинія Вільямс) дивну кімнату під особняком Вера, і дуже скоро вони дізнаються, наскільки та кімната небезпечна, коли Мел (Мелоні Діас) і Меггі міняються тілами. Мейсі просить поради у старійшин щодо того, як їй перемогти внутрішнього демона, що приводить дівчину до досвіду, який відкриє їй очі. Тим часом Меггі дізнається секрети, які Мел тримала від сестер.

Серія «Switches & Stones» («Перемикачі і камені»), яку зняла режисер «Люцифера» Клаудія Ярмі, прибуде на екрани 18 березня за українським часом.

24 серпня 2016,  15:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Королев крику» Емма Робертс поділилася фотографією з собою та колегами-подругами Біллі Люрд і Ебігейл Бреслін, зробленою на зйомках 2 сезона.

Читати далі...
19 червня 2016,  18:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стали известны судьба основных героев, воплощающий их каст, детали сюжета, а также дата выхода 2 сезона комедийной хоррор-антологии «Королевы крика».

Читати далі...
15 січня 2016,  20:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Fox повідомив, що комедійний хоррор «Королеви крику» від творців «Лузерів» і «Американської історії жахів» продовжено на другий сезон.

Читати далі...
10 вересня 2015,  20:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крім тизерів і трейлерів напередодні прем'єри 1 сезону «Королев крику» були представлені початкові титри серіалу, які демонструють відмінні здібності головних героїнь кричати перед обличчям маніяка-вбивці в червоній диявольською масці.

Читати далі...
28 травня 2015,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація американських телекритиків опублікувала список найбільш очікуваних телесеріалів майбутнього сезону. Серед них виявилися «Супергерл» і «Американська історія злочинів».

Повний список виглядає так: «Американська історія злочинів», «Водолій», «Сліпа пляма», «Minority Report» («Особлива думка»), «Маппет», «Королеви крику», «Супергерл» і «UnREAL».

Відомий сценарист і шоураннер Райан Мерфі продовжить завойовувати екрани вже цієї осені, коли відбудуться прем'єра цілих двох його нових творів: «Американської історії злочинів» і «Королев крику». Обидва проекти будуть антологіями. 

Перший розповість про одних з самих прославлених і скандальних злочинців. Відомих порушників закону та їх оточення втілять Кьюба Гудінг млДевід ШвіммерДжон ТраволтаСара ПолсонСельма Блер і Конні Бріттон. А «Королеви крику» стануть слешером, чиї події  розгортатимуться в коледжі навколо жіночого суспільства, життя чиїх учасниць ставить під загрозу новий маніяк. Головні ролі в ньому виконають Емма Робертс і Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...
9 грудня 2014,  15:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова хоррор-комедія авторства Райана Мерфі «Королеви крику» обзавелася своїми першими провідними актрисами. Ними стали Джеймі Лі Кертіс і Емма Робертс.

«Королеви крику» стануть серіалом-антологією телеканалу Fox, кожен сезон якого обертатиметься навколо двох головних героїнь. Події першого сезону розгортатимуться в кампусі коледжу, враженим серією вбивств. Раніше передбачалося, що це буде телефільм.

Крім Райана Мерфі, відомого завдяки «Американській історії жахів», творцями нової хоррор-комедії стануть його давні колеги по серіалу «Лузери» Іен Бреннан і Бред Фалчук.

Вибір першої пари актрис на головні ролі виявився не таким вже і дивним. Джеймі Лі Кертіс здобула популярність завдяки своїй грі у фільмі жахів «Хеллоуїн» 1978 року, що став уже класикою. Після вона знімалася в хоррорах «Туман», «Шкільний бал» і «Поїзд страху». А Емма Робертс вже грала постійних героїнь в третьому і четвертому сезонах «Американської історії жахів»: «Шабаш» та «Шоу виродків».

Перший сезон «Королев крику», що складається з 15 серій, вийде наступної осені.