Новини фільмів, в яких згадується Джеймі Лі Кертіс

22 лютого 2024,  17:49 | Новини фільмів

Лавреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт вирушає на пошуки «величезного скарбу» разом з «потужною командою» божевільних героїв у першому трейлері науково-фантастичного екшену «Бордерлендз» від режисера Елая Рота.

Читати далі...
18 травня 2023,  00:32 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Джаред Лето грає харизматичного привида (трохи схожого на голодного Морбіуса) в офіційному трейлері пригодницького фентезі «Маєток з привидами» («Haunted Mansion»), що буде рімейком відомого фільму з Едді Мерфі.

Читати далі...
3 березня 2023,  19:16 | Новини фільмів

Представляємо український тизер-трейлер сімейного фентезі від Walt Disney Studios «Маєток з привидами», де знялося багато відомих голлівудських акторів, як Розаріо Довсон, Денні ДеВіто, Джеймі Лі Кертіс, Лакіт Стенфілд, Тіффані Геддіш та Овен Вілсон.

Читати далі...
5 жовтня 2022,  20:11 | Новини фільмів

Вже за тиждень, 13 жовтня, в український прокат вийде очікуваний горор-трилер «Хелловін. Кінець», тож саме час подивитися його напружений фінальний трейлер.

Читати далі...
31 липня 2022,  21:56 | Новини фільмів

Усі історії колись закінчуються, не винятком є ​​й історія давнього протистояння відважної Лорі Строуд та маніяка Майка Майєрса. Слешер «Хелловін. Кінець» покаже, хто в результаті вийде переможцем.

Читати далі...
19 червня 2022,  21:28 | Новини фільмів

Нестандартні промо-фотографії науково-фантастичного екшену «Бордерлендс» представляють перший погляд на шістку його головних героїв, серед яких персонажі у втіленні Кейт Бланшетт, Кевіна Гарта та Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...
10 січня 2022,  13:39 | Новини фільмів

Раді показати вам офіційний український трейлер фантастичної комедії «Все завжди і водночас» від дуету ДеніелівЛюдина – швейцарський ніж»), спродюсований Джо та Ентоні РуссоМесники: Війна нескінченності», «Месники: Завершення»).

Читати далі...
31 жовтня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб порадувати шанувальників культової франшизи про маніяка Майкла Майєрса, студія Universal представила на честь Хелловіна новий тизер слешера «Хелловін вбиває», який нагадує, що його прем'єра відбудеться через рік.

Читати далі...
9 липня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal підтвердила, що в зв'язку з пандемією коронавірусу прем'єра слешера «Хелловін вбиває» була перенесена на цілий рік вперед, за допомогою нового тизера за участю легендарної Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...
30 листопада 2019,  22:02 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що детектива у фільмі «Ножі наголо» грає Деніел Крейг, в новому фрагменті допит влаштовують саме йому. Та ще й не хтось там, а сама Джеймі Лі Кертіс, якій в даному образі палець в рот не клади.

Коли після святкування свого дня народження помирає 85-річний Гарлан Тромбі (Крістофер Пламмер), автор популярних детективів, в його особняк прибуває таємничий детектив Бенуа Блан (Крейг) і під його підозру потрапляють всі члени родини письменника та його обслуги. Включаючи дочку Гарлана Лінду (Кертіс). Але коли Блан запрошує її на розмову тет-а-тет, Лінда швидко бере справу у свої руки і намагається вивідати у нього, хто його сюди відправив. Адже сама вона вважає, що її батько вчинив самогубство і тут нічого розслідувати.

Дивіться також новий український трейлер «Ножі наголо». У кіно з 5 грудня.

25 листопада 2019,  15:20 | Новини фільмів

Детективи збирають всіх підозрюваних разом та чемно просять їх не розходитися у другому фрагменті детективного фільму Раяна Джонсона «Ножі наголо».

Читати далі...
2 листопада 2019,  22:38 | Новини фільмів

На честь Геловіна актриса і продюсер Джеймі Лі Кертіс поділилася невеликим закулісним відео зі зйомок фільму жахів «Хелловін вбиває», де повертається знаменитий маніяк Майкл Майерс.

Відео, яке Кертіс опублікувала у соцмережах, показує, як проходить знімальний процес нової глави протистояння її героїні Лорі Строуд та маніяка-вбивці Майкла Майерса, який носить страшну білу маску і ходить з ножем. Зйомки переважно відбуваються вночі, і на декількох кадрах тут присутній Майерс, а наприкінці відео з'являється сама Кертіс, вимазана кров'ю. Вона лежить на лікарняному ліжку і бажає всім: «Щасливого Геловіна».

На великі екрани «Хелловін вбиває» прибуде у жовтні 2020 року.

2 листопада 2019,  21:30 | Новини фільмів

Дивимося новий дубльований трейлер детективної кінокартини «Ножі наголо», в якій знялися Деніел Крейг, Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Тоні Коллетт і Крістофер Пламмер.

Новий фільм режисера блокбастера «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона​ був натхненний творами Агати Крісті. Коли відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Пламмер) знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя, допитливий детектив Бенуа Блан (Крейг) загадковим чином опиняється залученим в це розслідування. Блан просіює крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункціональної сім'ї Гарлана та його відданого персоналу, щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

Українська прем'єра детектива «Ножі наголо» відбудеться через місяць, 5 грудня.

31 жовтня 2019,  23:14 | Новини фільмів

Детективна кінокартина «Ножі наголо» від режисера блокбастеру «Зоряні війни: Останні джедаї» Раяна Джонсона отримала веселий фінальний трейлер.

Натхненний творами письменниці Агати Крісті детектив «Ножі наголо» розповість про вбивство відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер), якого знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя. За справу береться допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг), якому належить просіяти крізь сито недомовки і корисливу брехня дисфункціональної сім'ї Гарлана і його відданого персоналу (Кріс Еванс, Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Дон Джонсон, Тоні Коллетт), щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

На початку осені у мережі з'явився десяток персональних постерів фільму «Ножі наголо», який дозволяє ближче познайомитися з його підозрілими персонажами. Українська прем'єра детектива очікується 5 грудня.

12 жовтня 2019,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бережися, Майкл Майєрс. Джеймі Лі Кертіс рада знову примірити образ Лорі Строуд на знімальному майданчику наступного горора франшизи «Хелловін вбиває».

Читати далі...