Оновлення, в яких згадується Майкл Пенья

25 березня 2019,  15:09 | Оновлення

У мережі з'явився перший український трейлер фільму Джеймса Бобіна «Дора і Загублене місто» – кіноверсії мультсеріалу« Даша-мандрівниця».

Майже все дитинство Дора (Ізабелла Монер) провела в джунглях, де працювали її батьки-дослідники (Майкл Пенья та Єва Лонгорія). Але ніякі колишні пригоди не могли підготувати дівчину до небезпек старшої школи – нерозумінню, суперництву, заздрості. До того ж таємничим чином зникають батьки Дори. Але вона не була б собою, якби опустила руки. Перше кохання, а також старі та нові друзі надихають сміливу дівчину відправитися на пошуки рідних.

Прем'єра фільму «Дора і Загублене місто» призначена на 15 серпня.

18 жовтня 2018,  14:22 | Оновлення

Кіностудія Warner Bros. Pictures Ukraine представила офіційний український трейлер нового фільму «Наркокур'єр» з Клінтом Іствудом у головній ролі.

В основу сюжету лягла реальна історія ветерана Другої світової війни. Він змушений братися за будь-які підробітки, щоб звести кінці з кінцями. Причому сам герой до певного моменту не підозрює, що його найняли як наркокур'єра для мексиканського картелю.

У фільмі також знялися Бредлі Купер, Лоренс Фішберн, Майкл Пенья, Дайенн Віст, Енді Гарсіа.

В український прокат «Наркокур'єр» вийде 28 лютого 2019 року.

20 жовтня 2017,  01:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures поділилася дебютним трейлером військової драми «Кавалерія», в якій знялися Кріс Гемсворт, Майкл Шеннон, Майкл Пенья, Треванте Родес та Роб Ріггл. Це історія 12 солдатів, які вирушили до Афганістану після терактів 11 вересня, щоб боротися з талібами. Там вони потрапляють в засідку, і щоб вибратися з оточення ворога, їм доводиться згадати свої призабуті навички верхової їзди.

Дружину героя Гемсворта тут втілює реальна дружина актора Ельза Патакі, яку ви можете знати завдяки франшизі «Форсаж». Режисером «Кавалерії» виступає Ніколай Фьюлсі.

30 вересня 2017,  18:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вечірка поні починається в новому трейлері мультфільму «Мій маленький поні»! У ньому до шістки веселих поні з Понівілля приєднуються нові персонажі, які говорять голосами Емілі Блант, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Майкла Пеньї, Сії Ферлер, Тея Діггза, Узо Адуби та Зої Салдани. Також тут з'являються самі актори, показуючи, як вони озвучували своїх незвичайних героїв.

До речі, українська прем'єра «Мій маленький поні» переїхала на тиждень вперед і тепер відбудеться 12 жовтня.

31 липня 2017,  12:00 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Зустрічайте нове покоління героїв в мультфільмі «Мій маленький поні», який стартує в кінотеатрах України з 5 жовтня.

В оригіналі мультифильм озвучили такі зірки, як: Емілі Блант, Зої Салдана, Лів Шрайбер, Майкл Пенья та інші.

Король Шторм хоче позбавити поні магії й захоплює Кантерлот. Під загрозою майбутнє всієї Еквестрії! Аби зупинити злодія, поні залишають рідні краї й вирушають у мандри, сповнені чудес та небезпек. Їм доведеться підкорити магічні гори, зануритися у підводні світи і навіть опинитися на летючому піратському кораблі!

29 червня 2017,  16:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Lionsgate представила повноцінний трейлер мультфільму «Мій маленький поні», заснованого на популярному однойменному мультсеріалі. У ньому казковому Понівіллю загрожують темні сили, і щоб врятувати свій дім шестеро поні Твайлайт Спаркл, Епплджек, Рейнбоу Деш, Пінкі Пай, Флаттершай та Реріті відправиться в незабутню подорож, де зустрінуть нових друзів й зіткнуться з захоплюючими випробуваннями.

Мультфільм, який озвучують Зої Салдана, Емілі Блант, Крістін Ченовет, Лів Шрайбер, Майкл Пенья та співачка Сія, прискаче в українські кінотеатри 5 жовтня.

15 квітня 2017,  14:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер мультфільму від Lionsgate Movies «Мій маленький поні» розкриває, що його герої — поні та інші — будуть говорити голосами Емілі Блант, Зої Салдани, Майкла Пен'ї, Крістін Ченовет, Ліва Шрайбера, Тея Діггза і Узо Адуби, а також в мультфільмі прозвучить нова пісня від Сіє.

У світовий прокат мультфільм вийде 5 жовтня.

14 березня 2017,  15:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український промо-ролик (або ТБ-ролик) комедії для дорослих «Каліфорнійський дорожній патруль» від режисера і сценариста Декса Шепарда. Тут він разом з Майклом Пеньєю виконує трюки на мотоциклі, які краще не намагатися повторювати в реальному житті, як попереджає відео.

Дуже нецензурний трейлер «Каліфорнійського дорожнього патруля», чия прем'єра відбудеться на наступному тижні, дивіться тут.

3 березня 2017,  17:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер детективної комедії «Каліфорнійський дорожній патруль» від Warner Bros. Pictures відкидає геть цензуру і показує, як Декс Шепард та Майкл Пенья, ставши напарниками, вдаються до крайнощів на дорогах Лос-Анджелеса, потрапляючи у різні халепи й розслідуючи злочини.

Український трейлер комедії, знятої Шепардом, дивіться тут.

8 лютого 2017,  16:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився український трейлер угарної комедії «Каліфорнійський дорожній патруль» з Майклом Пен'я і Дексом Шепардом.

Фільм знятий за мотивами популярного в 70-их роках у США серіалу CHiPs. Каліфорнійські патрульні Джон Бейкер і Френк “Понч” Пончелло їздять автострадами Лос-Анджелесу, розкриваючи злочини та допомагаючи людям у біді.

В кінотеатрах України з 23 березня.

12 січня 2017,  14:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер комедії «Каліфорнійський нічний патруль», написаної і знятої Дексом Шепардом, який втілює тут відчайдушного патрульного офіцера. У нього з'являється новий напарник Майкл Пенья, і разом вони починають боротися з продажними копами.

Кінокартина, де також зіграли Крістен Белл, Адам Броді, Райан Хансен та Вінсент Д'Онофріо, вийде на екрани в березні.

18 грудня 2016,  19:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська фічуретка драми «Прихована краса» розповідає про цей надихаючий фільм словами його акторів Вілла Сміта, Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Едварда Нортона, Кіри Найтлі, Наомі Харріс та Майкла Пеньї. Вони порівнюють свою нову роботу з «Різдвяною історією» та «Цим чудовим життям» й сподіваються, що після перегляду глядачі вийдуть з кіно з бажанням жити.

Нашу рецензію на даний фільм читайте тут.

30 листопада 2016,  18:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому українському ТБ-ролику драми «Прихована краса» Вілл Сміт нагадує нам про те, що наше життя — це люди, які нас оточують, і що ми всі взаємопов'язані. Чи зможе він знову відчути цей зв'язок і відкритися людям?

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Едвард Нортон, Наомі Харріс та Майкл Пенья, дивимося тут.

7 вересня 2016,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тільки що Warner Bros. поділилися першим тизером драми «Прихована краса», в якій герой Вілла Сміта втрачає дочка і впадає у відчай в житті, а щоб вгамувати біль, він вирішує писати листи незвичайним адресатам — Часу, Смерті та Любові. І раптом в його житті з'являються Хелен Міррен і Кіра Найтлі, які заявляють, що вони і є ті самі Смерть та Любов.

Нормальних же друзів головного героя втілюють тут Кейт Уінслет, Едвард Нортон, Наомі Харріс і Майкл Пенья.