Новини фільмів, в яких згадується Томасін МакКензі

7 березня 2021,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх кіноманів, які обожнюють творчість режисера М. Найта Ш'ямалана, який зняв «Шосте відчуття» та «Спліт». Цього літа на екрани українських кінотеатрів увірветься його наступний трилер «Старий» («Old»).

Читати далі...
8 лютого 2021,  18:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думали, що у фантастики «Тенет» Крістофера Нолана був заплутаний сюжет, пов'язаний з часом? М. Найт Ш'ямалан збирається його перевершити в своєму новому трилері під назвою «Old», де час опиняється в ролі безжального зла.

Читати далі...
27 вересня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільмів «Спліт» і «Скло» М. Найт Ш'ямалан приступив до зйомок свого нового загадкового проекту, який називається «Old» («Старий»).

Читати далі...
20 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні ввечері на українському каналі ICTV відбудеться телепрем'єра хітового фільму режисера Тайки Вайтіті «Кролик Джоджо», який на початку року отримав «Оскар» за свій сценарій.

Читати далі...
31 січня 2020,  16:00 | Новини фільмів

Зірка фільму «1917» Джордж МакКей засновує свою божевільну банду в українському трейлері кримінальної драми «Правдива історія банди Келлі», де також знялися Рассел Кроу, Чарлі Ганнем, Ніколас Голт і Томасін МакКензі.

«Правдива історія банди Келлі» розповість про легендарного розбійника Неде Келлі (МакКей), якого деякі австралійці вважають місцевим Робіном Гудом і символом опору колоніальній владі, а інші — безжалісним вбивцею, який заслуговує бути повішеним. Разом зі своєю шаленою бандою він здійснював зухвалі пограбування банків і вбивав поліцейських. Фільм покаже як Нед та його банда в 1870-тих роках намагається втекти від поліції.

Режисером цієї біографічної драми виступає Джастін Курзель​, який зняв «Макбета» і «Кредо вбивці». Українська прем'єра фільму «Правдива історія банди Келлі» відбудеться 20 лютого.

23 січня 2020,  13:00 | Новини фільмів

Сьогодні в український прокат виходить довгоочікуваний сатиричний фільм «Кролик Джоджо» від режисера блокбастера «Тор: Рагнарок» Тайки Вайтіті, який отримав 6 номінацій на премію «Оскар».

Читати далі...
4 січня 2020,  21:12 | Новини фільмів

Нарешті ми дочекалися релізу офіційного українського трейлера гучної кінострічки «Кролик Джоджо», яку зняв режисер супергеройського блокбастера «Тор: Рагнарок» Тайка Вайтіті.

«Кролик Джоджо» це сатиричний фільм про Другу світову війну, що розповість про самотнього німецького хлопчика Джоджо (Роман Гріффін Девіс), чий світогляд перевертається з ніг на голову, коли він дізнається, що його самотня мати (Скарлетт Йоханссон) ховає на горищі їхнього будинку єврейську дівчинку (Томасін МакКензі). Джоджо буде змушений поставити під сумнів сліпу віру в нацизм і правоту свого дурнуватого уявного друга Адольфа Гітлера (Тайка Вайтіті).

Трейлер підтвердив, що прем'єра фільму «Кролик Джоджо» в українських кінотеатрах відбудеться 23 січня. Нове творіння відомого новозеландського режисера зараз претендує одразу на 2 премії «Золотой глобус».

1 грудня 2019,  00:15 | Новини фільмів

Режисер фільмів «Макбет» і «Кредо вбивці» Джастін Курзель представляє свою екранізацію роману Пітера Кері «Справжня історія ватаги Келлі».

Кримінальна драма «Справжня історія ватаги Келлі» буде слідувати за австралійським бандитом Недом Келлі та його бандою, поки вони намагаються втекти від правоохоронних органів в 1870-х роках. Роль Неда Келлі виконає Джордж МакКей, а також компанію йому в кадрі складуть Чарлі Ганнем, Рассел Кроу, Ніколас Голт, Ессі Девіс й Томасін МакКензі.

Світова прем'єра фільму Курзеля відбулася у вересні в рамках Кінофестивалю в Торонто, а в світовий прокат він вийде у січні 2020 року. Поки невідомо, чи покажуть цю божевільну історію в українських кінотеатрах.

30 листопада 2019,  23:19 | Новини фільмів

Новий фрагмент сатиричної комедії «Кролик Джоджо» возз'єднує акторів екшену «Залізна людина 2» Скарлетт Йоханссон та Сема Роквелла. І останньому знову не поздоровиться від зустрічі з Чорною вдовою.

Події нового фільму від режисера блокбастеру «Тор: Рагнарок» Тайки Вайтіті розвиваються в Німеччині за часів Адольфа Гітлера і Третього рейху і розповідають про скромного німецького хлопчика Джоджо (Роман Гріффін Девіс) та його маму Розі Бетцлер (Йоханссон), яка ховає на горищі їхнього будинку єврейську дівчинку (Томасін МакКензі). На навчаннях з Джоджо стався нещасний випадок, й коли його мати дізнається про це, вона відправляється прямо до капітана Кленцендорфа (Роквелл) і нагадує йому, що він повинен добре стежити за її сином. Причому робить це в стилі Чорної вдови.

В український прокат фільм «Кролик Джоджо» вийде 16 січня 2020 року.

5 вересня 2019,  14:56 | Новини фільмів

На днях кінокомпанія незалежного американського кіно FoxSearchlight поділилася офіційним трейлером сатиричної картини «Кролик Джоджо», яку зняв режисер блокбастера «Тор: Рагнарок» Тайка Вайтіті.

Головним героєм нового творіння Вайтіті виступає 10-річний німецький хлопчик Джоджо (Роман Гріффін Девіс), над яким насміхаються його однолітки. Щоб не бути самотнім, він придумує собі друга, який зовні є копією Адольфа Гітлера (Вайтіті). Одного разу життя хлопчика перевертається, коли він дізнається, що його мати Розі (Скарлетт Йоханссон) ховає на горищі їхнього будинку єврейську дівчинку Ельзу (Томасін МакКензі).

У світовий прокат сатирична комедія «Кролик Джоджо» вийде у жовтні. Поки невідомо, чи добереться вона до українських кінотеатрів.

24 липня 2019,  14:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільму «Тор: Рагнарок» Тайка Вайтіті представляє свій сатиричний погляд на Адольфа Гітлера, нацизм і Другу світову війну в кінокартині «Кролик Джоджо».

«Кролик Джоджо» буде історією самотнього німецького хлопчика Джоджо (Роман Гріффін Девіс), чий світ перевертається, коли він дізнається, що його мама (Скарлетт Йоханссон) ховає від нацистів на їхньому горищі єврейську дівчинку (Томасін МакКензі). У Джоджо є вигаданий друг-ідіот Адольф Гітлер (Тайка Вайтіті), який допомагає йому впоратися з самотністю, і, як не дивно, він штовхає хлопчика да того, щоб він поглянув в обличчя своєму сліпому нацизму.

Прем'єра нового божевільного творіння Вайтіті, де також зіграли Сем Роквелл, Ребел Вілсон, Алфі Аллен і Стівен Мерчант, відбудеться восени.

У майбутньому Вайтіті зніме четверту пригоду Тора «Тор: Любов і грім».