Рецензії, в яких згадується Кріс Коламбус

21 листопада 2021,  18:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли мова заходить про новорічні фільми для всієї родини, чий перегляд вже давно став традицією в період зимових свят, то для дітей 80-90-х та їхніх батьків такими фільмами безумовно є «Сам удома» та «Сам удома 2» з Маколеєм Калкіном в образі відважного Кевіна МакКалістера, який завжди рятує свята від парочки грабіжників-невдах. Історія, вигадана великим сценаристом Джоном Г'юзом і знята талановитим режисером-казкарем Крісом Коламбусом, назавжди підкорила серця мільйонів. Чого не можна сказати про її набагато менш успішні продовження. Але це не зупинило студію Disney зняти цього року вже шостого «Сам удома» («Home Sweet Home Alone»), раз вже права на цю франшизу дісталися їй у комплекті з 20th Century Fox.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Різдвяні хроніки 2»
Нова святкова казка від Кріса Коламбуса
2 грудня 2020,  01:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі знаємо режисера Кріса Коламбуса завдяки культової різдвяної дилогії «Сам удома» і «Сам удома 2», без якої не обходиться жоден Новий рік, а також завдяки казковим фентезі «Гаррі Поттер і філософський камінь» і «Гаррі Поттер і таємна кімната», які цілому поколінню подарували чарівне дитинство. Але в 2015 році він зняв провальну комедію «Пікселі» і з тих пір пішов в продюсування. На щастя, його режисерський перерву виявився недовгим. Він погодився зняти для Netflix продовження фентезі «Різдвяні хроніки», яке продюсував в 2018 році, і якщо ви теж любите новорічні свята так сильно, як головна героїня цих фільмів, то і сиквел «Різдвяні хроніки 2» вас точно порадує і викличе бажання тут же бігти наряджати ялинку.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Різдвяні хроніки»
Рок-н-рольний Санта і його помічники
7 грудня 2018,  02:59 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому сезоні Голлівуд, здається, зовсім забув про те, як сильно глядачі потребують перед Новим роком фільми на святкову тематику. Діснеївський «Лускунчик» виявився провалом, а крім нього поки новорічного чи різдвяного дива на великому екрані чекати нізвідки. І тут на допомогу святковому настрою приходить стримінговий сервіс Netflix, який вирішив заповнити цю прогалину душевним сімейним фентезі «Різдвяні хроніки», де Курт Рассел грає крутого Санту.

Читати далі...