Новини, в яких згадується Денні МакБрайд

23 березня 2021,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбиццкая

У минулому році на екрани кінотеатрів мала вийти пригодницька анімаційна стрічка «Підключені» від Sony Pictures Animation, але її реліз завис у повітрі через світову пандемію COVID-19. І тепер цей мультфільм вийде на платформі Netflix.

Читати далі...
3 березня 2020,  17:47 | Новини фільмів

Щойно кінокомпанія Sony Animation представила перший трейлер своєї анімаційної комедії з елементами екшену і наукової фантастики «Підключені», який ви вже можете подивитися з українським перекладом.

Коли Кеті Мітчелл (Еббі Джейкобсон) вступає в школу кінематографа своєї мрії, її батько Рік (Денні МакБрайд) вирішує, що вся родина повинна відвезти Кеті до школи і в останній раз пережити таку дорожню пригоду. Але раптово в плани Мітчеллів втручаються технології: по всьому світу всі електронні прилади від телефонів і мікрохвильовок до нової лінії персональних роботів починають своє повстання проти людей. І тепер доля світу опиняється в руках цієї веселої сімейки!

Продюсерами нової історії про повстання машин виступають Філ Лорд та Крістофер МіллерЛего. Фільм», «Людина-павук: Навколо всесвіту»). В кінотеатри України «Підключені» увірвуться восени, 22 жовтня.

Рецензія на мультфільм «Angry Birds у кіно 2»
Пташки і свинки, об'єднуйтеся!
8 серпня 2019,  03:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільм «Angry Birds у кіно», в основу якого лягла популярна гра, де пташки знищували будиночки свинок, несподівано для всіх став однією з найуспішніших анімаційних картин 2016 року, і хоча її й обійшли в прокаті мультфільми відомий студій Disney та Pixar, але збори в $352 мільйони дозволили Sony мріяти про франшизу. І ось через три роки вічно незадоволений птах Ред та його веселі друзі повертаються на великі екрани для своєї нової пригоди в дусі фільмів «Місія неможлива».

Читати далі...
4 серпня 2019,  22:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо веселий український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який точно підніме вам настрій.

Продовження мультфільму «Angry Birds у кіно» змусить Реда (Джейсон Судейкіс), Чака (Джош Гад), Бомба (Денні МакБрайд), Могутнього орла (Пітер Дінклейдж) і сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) об'єднатися зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб захистити острів птахів та острів свиней від загадкового третього острова, який збирається влаштувати зиму посеред літа. Для цього їм доведеться непомітно пробратися туди і відключити зброю масового ураження.

Дивіться також новий фрагмент анімації «Angry Birds у кіно 2», де милі пташенята грають у свиней. У кіно з 8 серпня.

29 липня 2019,  18:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лисий номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко намагається стати голлівудською зіркою в офіційному трейлері дивної драматичної комедії «Зеровіль».

Фільм «Зеровіль» переносить глядача в Лос-Анджелес 1969 року, куди на Фабрику мрій приїжджає початківець актор Вікар (Джеймс Франко). І поки він намагається пробитися в Голлівуд й створити свій шедевр, Вікар зустрічає красиву дівчину на ім'я Соледад (Меган Фокс) й закохується в неї. Але чи буде у їхньої історії хепі-енд?

Разом з Франко і Фокс у фільмі знялися Сет Роген, Джекі Вівер, Джої Кінг, Вілл Феррелл, Денні МакБрайд і Дейв Франко.

Українська прем'єра «Зеровіля», де Франко також виступає режисером, ще невідома, але вона відбудеться пізніше у 2019 році.

26 липня 2019,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знайомтеся, нову пташку звуть Сріблинка, і вона допомагатиме цій різношерстій компанії в її дуже небезпечній місії в мультфільмі «Angry Birds у кіно 2».

Сріблинка (Сільвер), яку в оригіналі озвучує зірка серіалу «Пришелепкувата колишня» Рейчел Блум, є сестрою нестримного Чака (Джош Гад) і буде допомагати йому з Редом (Джейсон Судейкіс) та Бомбом (Денні МакБрайд) у новій війні. Тільки тепер це буде війна не зі свинями, а з загадковим третім островом, де всім заправляє пташка Зета (Леслі Джонс). І заради перемоги Реду та іншим птахам доведеться об'єднатися зі свином Леонардом (Білл Гейдер) і його компанією.

Дивіться також розширений фрагмент «Angry Birds у кіно 2», який відправляє героїв в туалетний квест. У кіно з 8 серпня.

24 липня 2019,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це практично місія неможлива. У мережі з'явився розширений фрагмент очікуваного комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який ви вже можете подивитися з українськими субтитрами.

Сиквел анімації «Angry Birds у кіно» покаже об'єднання пташок та свинок заради захисту своїх островів від нової загрози. В даному фрагменті вони відправляються на третій острів, щоб відключити його зброю і врятувати рідних. Для цього свині Леонард (Білл Гейдер), Кортні (Аквафіна) і Геррі (Стерлінг К. Браун) та пташки Чак (Джош Гад) і Бомб (Денні МакБрайд) залазять в костюм величезної птиці і пробираються на ворожу базу, де в туалеті намагаються викрасти у орла з охорони пропуск.

Дивіться також другий український ТБ-ролик «Angry Birds у кіно 2». У кіно з 8 серпня.

17 липня 2019,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Летючий та смердючий мають перестати ворогувати в другому українському ТБ-ролику очікуваного комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2» від Sony Pictures. Але чи зможуть вони стати друзями?

Коли третій острів загрожує острову птахів і острову свиней тотальним знищенням, давні вороги Ред (Джейсон Судейкіс) і Леонард (Білл Гейдер) ставлять свою ворожнечу на паузу і разом з птахами Чаком (Джош Гад), Бомбом (Денні МакБрайд), Могутнім орлом (Пітер Дінклейдж) та Сільвер (Рейчел Блум), а також зі свинями Кортні (Аквафіна) та Геррі (Стерлінг К. Браун) придумують хитрий план, як врятувати обидва острови.

Українська прем'єра «Angry Birds у кіно 2» відбудеться 8 серпня.

15 липня 2019,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», де пташки і свинки вирішують створити «ідеальне» маскування.

Сиквел мультфільму «Angry Birds у кіно», заснованого на популярній відеогрі, покаже, як птахи в особі Реда (Джейсон Судейкіс), Чака (Джош Гад), Бомба (Денні МакБрайд), Могутнього орла (Пітер Дінклейдж) і сестри Чака Сільвер (Рейчел Блум) повинні укласти зі свинями Леонардом (Білл Хейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун) перемир'я, щоб врятувати свої острови від масштабної загрози.

В український прокат злі пташки, чию другу пригоду зняв режисер Туроп Ван Орман, двічі номінований на премію «Еммі», увірвуться 8 серпня.

11 липня 2019,  12:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO вирішив продовжити співпрацю з зіркою закритого ситкому «Завучі» Денні МакБрайдом і дав зелене світло його новому комедійному серіалу «Праведні Джемстоуни».

В «Праведних Джемстоунах» МакБрайд втілює одного з Джемстоунів, сім'ї відомого телепроповідника, яка далеко не завжди слідує Божому слову і грішить неадекватною поведінкою, жадібністю і навіть крадіжками.

Інших Джемстоунів втілять Джон Гудман, Адам Дівайн та Еді Паттерсон.

Прем'єрна серія серіалу «Праведні Джемстоуни» вийде 18 серпня.

20 червня 2019,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Месники відпочивають. Сьогодні вийшов фінальний український трейлер пригодницько-комедійного мультфільму від Sony Pictures «Angry Birds у кіно 2», який представляє нову команду супергероїв.

Коли на горизонті з'являється нова загроза, яка несе небезпеку і для острова пташок, і для острова свинок, Ред (Джейсон Судейкіс), Чак (Джош Гад), Бомб (Денні МакБрайд) та Могутній орел (Пітер Дінклейдж) вербують сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) і об'єднуються зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб укласти хитке перемир'я заради порятунку своїх островів.

Українська прем'єра «Angry Birds у кіно 2» відбудеться влітку, 8 серпня.

30 квітня 2019,  19:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж сумували за цими милими пташенятами з мультфільму «Angry Birds у кіно»? Вони повертаються, щоб привітати нас з Великоднем і нагадати про те, що сиквел вийде цього літа.

В мультфільмі «Angry Birds у кіно 2» пташкам і свиням доведеться тимчасово помиритися, щоб врятувати свої острови від нової загрози. Ред (Джейсон Судейкіс), Чак (Джош Гад), Бомб (Денні МакБрайд) і Могутній орел (Пітер Дінклейдж) вербують сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) і об'єднуються зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб протистояти наступаючій зимі, яка може знищити їх усіх.

Раніше були представлені персональні постери «Angry Birds у кіно 2», які натякають на наближення Льодовикового періоду. У кіно з 22 серпня.

3 квітня 2019,  17:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зима гряде. Ред, Леонард та їхні родичі перетворилися на льодинки на персональних постерах пригодницького мультфільму «Angry Birds в кіно 2».

Читати далі...
29 березня 2019,  15:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зима близько. Дивимося офіційний трейлер пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який йде на 1 хвилину довше, ніж його українська версія.

Пам'ятайте злюку Реда (Джейсон Судейкіс), якого ніхто не любив, поки він не врятував пташиний острів від навали свиней? Тепер він є справжнім героєм, хоча війна зі свинями все ще триває. Але коли островам птахів і свиней загрожує новий ворог екзотична птиця Зета (Леслі Джонс), свин Леонард (Білл Гейдер) приходить до Реда з пропозицією укласти тимчасове перемир'я і об'єднати їхні сили, щоб врятувати свої острови. Допомагати їм у цій справі будуть Чак (Джош Гад), Бомб (Денні МакБрайд), Могутній орел (Пітер Дінклейдж), сестра Чака Сільвер (Рейчел Блум), асистентка Леонарда Кортні (Аквафіна) та вчений свин Геррі (Стерлінг К. Браун).

Нові кадри «Angry Birds у кіно 2» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 22 серпня.

27 березня 2019,  16:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Війна птахів і свиней ставиться на паузу заради порятунку світу в офіційному українському трейлері мультфільму від Sony Pictures Animation «Angry Birds в кіно 2».

Коли на горизонті з'являється нова загроза, яка несе небезпеку і для острова пташок, і для острова свинок, Ред (Джейсон Судейкіс), Чак (Джош Гад), Бомб (Денні МакБрайд) і Могутній орел (Пітер Дінклейдж) вербують сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) і об'єднуються зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб укласти хитке перемир'я заради порятунку свого дому.

Дивіться також тизер-трейлер мультфільму «Angry Birds в кіно 2», який представив нову лиходійку на ім'я Зета (Леслі Джонс).

Українська прем'єра «Angry Birds в кіно 2» відбудеться наприкінці літа, 22 серпня.