Новини фільмів, в яких згадується Едвард Нортон

29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
14 листопада 2022,  18:46 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі офіційний трейлер детективного фільму «Ножі наголо: Скляна цибуля», де зірка Бондіани Деніел Крейг знову втілить геніального детектива Бенуа Бланка.

Читати далі...
8 вересня 2022,  18:01 | Новини фільмів

Режисер Раян Джонсон, який зняв хітовий детектив 2019-го року «Ножі наголо», щойно поділився у соцмережах тизер-трейлером його сиквела під назвою «Glass Onion: A Knives Out Mystery» і обіцяє, що в ньому немає спойлерів.

Читати далі...
19 жовтня 2016,  17:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда драмы «Скрытая красота» Эдвард Нортон считает, что эта кинокартина снята в духе «старого Голливуда», и сравнил ее с такой классикой, как «Эта замечательная жизнь».

Читати далі...
5 грудня 2014,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Національна рада кінокритиків США (National Board of Review) оголосила, який фільм на її думку є кращим, а хто стали кращими режисером, акторами і актрисами минаючого року, також вибравши десятку кращих художніх фільмів, кращі фільми іноземною мовою і краще документальне та незалежне кіно, що вийшло в 2014 році.

Кращим фільмом стала кримінальна драма режисера Джей Сі Чендора «Найжорстокіший рік», яка розповідає історію амбітного іммігранта, що старається захистити свій бізнес і свою сім'ю в Нью-Йорку в 1981, який назвали найнебезпечнішим роком в історії міста. NBR не забув відзначити і гру обох акторів, які виконують в «Найжорстокішому році» основні ролі, Оскара Айзека і Джесіки Честейн.

Звання кращих актора і акторки також отримали Майкл Кітон і Джуліанна Мур за головні ролі у фільмах «Бёрдмен» і «Все ще Еліс».

Кращим режисером став Клінт Іствуд за військово-біографічний екшен «Американський снайпер».

Читати далі...