Едвард НортонEdward Norton

Едвард Нортон / Edward Norton
Повне ім'я: Edward Harrison Norton
Народився 18 серпня 1969; Балтімор, Меріленд, США
Зріст: 183 см
Освіта: Закінчив Єльський универститет.
80%
8
20%
2

Фільмографія Едварда Нортона

Ножі наголо: Скляна цибуля (2022) ... Miles Bron
«Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінг Сан» (2021) ... The Chauffeur
Сирота Бруклін (2019) ... Lionel Essrog, режисер, продюсер, сценарист
Аліта: Бойовий ангел (2019) ... Nova
Кодекс Ґотті (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Острів собак (2018) ... Rex
A Modern Fable: Discovering Collateral Beauty (2017) ... актор

Біографія Едварда Нортона

Едвард Нортон народився 18 серпня 1969 року в Бостоні, США. Його мати викладала англійську мову, а батько працював прокурором в адміністрації Картера. Едвард з самого дитинства був серйозним, цілеспрямованим хлопчиком – вже у віці 5 років він вибрав для себе акторську професію після того, як подивився спектакль в якому грала його няня.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Едварда Нортона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Едварда Нортона

redder

21 липня 2008, 18:17

Архивированные фильмы - это очень сильно.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...