Новини серіалів, в яких згадується Кетрін Винник

8 жовтня 2019,  14:56 | Новини серіалів

З попелу вони повинні повстати. Офіційний трейлер 6 сезону історичного серіалу «Вікінги» обіцяє двогодинну прем'єру, яка відбудеться 4 грудня. У ньому повернуться Кетрін Віннік, Александр Людвіг та Густаф Скарсгард.

Після багатьох років заворушень і трагедій, серіал досягає свого апогею, коли вікінги вирушають в невідомі раніше місця за тисячі миль від Каттегата, де вони зустрічають злісних суперників, гідних їхньої битви і, нарешті, стикаються з наслідками смерті Рагнара. Видіння Провидця здійснюються, оскільки фінальний сезон відповідає на важливі та змінюючі життя питання, даючи зрозуміти, що війна ще не закінчена.

На рахунку «Вікінгів» є 13 номінацій на премію «Еммі». Зараз серіал займає 190-е місце в рейтингу найкращих серіалів усіх часів на сайті IMDb.

25 липня 2019,  15:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Рейд» Іко Вайс отримує надздібності в офіційному трейлері 1 сезону фентезійного бойовика «„У“ означає вбивці».

Події серіалу «„У“ означає вбивці» будуть розвиватися в Сан-Франциско, де живе звичайний хлопець Кай Джин (Вайс), який одного разу дізнається, що він — обраний з легендарного клану асасинів. Кай отримує різні суперздібності, якими йому доведеться навчитися управляти, щоб захистити рідний Чайнатаун від тріади.

Прем'єра всього 1 сезону «„У“ означає вбивці», де також зіграють Кетрін Вінник, Байрон Манн, Марк Дакаскос та Льюїс Тан, відбудеться 8 серпня.

Зараз Вайса можна побачити в комедійному екшені «Водій для копа», де компанію йому складають Дейв Батіста і Кумейл Нанджіані.

21 липня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світ занурюється в темряву, поки брат воює з братом у новому трейлері 5 сезону серіалу «Вікінги», який був представлений на Comic-Con.

Перша частина 5 сезону завершилася битвою Бйорна (Александр Людвіг) та Івара (Алекс Хег Андерсен) за владу над світом, в якій переміг Івар. У наступних серіях повертається легендарний вікінг Ролло (Клайв Стенден), що посилює переворот у Каттегаті. Поки Бйорн і Лагерта (Кетрін Вінник) разом з єпископом Гемундом (Джонатан Різ Майерс) біжать від убивчих сил Івара, тиранічне панування Івара над Скандинавією розпочинає нове Темне століття.

Тим часом в Ісландії Флокі (Густаф Скарсгард) бореться з елементами і прагненням своїх власних поселенців до помсти, щоб створити колонію вікінгів на цьому прекрасному й пустельному ландшафті.

«Вікінги» повертаються з новими серіями 28 листопада.