Девід Гордон ГрінDavid Gordon Green

Девід Гордон Грін / David Gordon Green
Народився 9 квітня 1975; Літл-Рок, Арканзас, США
Зріст: 179 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Девіда Гордона Гріна

Bones and All (2022) ... актор
Хелловін. Кінець (2022) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Нестерпний тягар величезного таланту (2022) ... Director
Хелловін убиває (2021) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Полювання на Санту (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Дікінсон (2019) ... режисер
Відео з участю Девіда Гордона Гріна

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Девіда Гордона Гріна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Девіда Гордона Гріна

Написати коментар...
Написати коментар...