Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Масакадзу ТамураMasakazu Tamura

50%
0
50%
0

Фильмография

Nemuri Kyôshirô: the Final (2017) ... Nemuri Kyôshirô
Chihôshi wo kau Onna: Sakka Sugimoto Ryûji no Suiri (2016) ... актер
Fukushû Hôtei (2015) ... актер
3 oku yen jiken (2014) ... Hideya takeda
Jôiuchi: hairyô zuma shimatsu (2013) ... Isaburo sasahara
Kokuhatsu: Kokusen bengonin (2011) ... актер
Momi no ki wa nokotta (2010) ... Kai harada
Rokumeikan (2008) ... Kageyama
Последняя любовь (2007) ... Akira
Dare yori mo mama wo aisu (2006) ... актер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...