Микко ПёллаMikko Pöllä

50%
0
50%
0

Фільмографія

Perfect Commando (2020) ... сценарист
White Wall (2020) ... сценарист
Angry Birds у кіно (2016) ... сценарист (рассказ)
Чорні вдови (2016) ... сценарист
Золоте життя (2015) ... сценарист
Будь-якою ціною (2015) ... сценарист
Чорні вдови (2014) ... сценарист
Angry Birds Toons! (2013) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Kerge Elu (2013) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...