Новини, в яких згадується Білл Дьюк

22 січня 2020,  16:15 | Новини серіалів

У промо-ролику 11 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» на сім'ю Пірсів відкривається жорстоке полювання.

Джефферсон (Кресс Вільямс), Анісса (Нафіса Вільямс) і Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) дізнаються, що ASA тепер полює на всю сім'ю Пірсів, і в промо-ролику Дженніфер пропонує вбити агента Оделла (Білл Дьюк), з чим її батько категорично не згоден. Тим часом Лінн (Крістін Адамс) робить щось неймовірне.

Серія «The Book of Markovia: Chapter Two» («Книга Марковії: Глава друга») прибуде на екрани 28 січня за українським часом. Її режисером стала Таша Сміт.

30 жовтня 2019,  01:48 | Новини серіалів

Промо-ролик 5 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» нагадує, що «ніколи не можна миритися з окупацією, інакше коли перестанеш боротися, то опинишся на поганому боці історії».

Джефферсон (Кресс Вільямс) бореться з наслідками недавніх подій і його вибору, які впливають на його сім'ю, що призводить до рішення з трагічним результатом. Тим часом супергеройська особистість Анісси (Нафіса Вільямс) опиняється під загрозою розкриття, а агент Оделл (Білл Дьюк) робить важливий крок у тому, щоб завоювати довіру Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн).

Серія «The Book Of Occupation: Chapter Five» («Книга окупації: Глава п'ята», яку зняв Роберт Таунзенд, вийде через два тижні, 12 листопада за українським часом.

17 жовтня 2019,  00:05 | Новини серіалів

Кожна мета-людина у Фріленді опиняється в смертельній небезпеці, коли з лабораторії виривається небезпечний вірус, в 3 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Синопсис серії повідомляє, що коли Лінн (Крістін Адамс) дізнається, що Джефферсон (Кресс Вільямс) уклав угоду з агентом Оделлом (Білл Дьюк), не порадившись з нею, це ускладнює їхні відносини. У Анісси (Нафіса Вільямс) і Грейс (Чантал Тхюй) відбувається емоційна зустріч, а в Дженніфер (Чайна Енн Макклейн), яка в промо-ролику летить вночі у своєму суперкостюмі, стріляють ракетами.

Прем'єра серії «The Book Of Occupation: Chapter Three» («Книга окупації: Глава третя»), режисером якої виступає Бенні Бум, відбудеться 22 жовтня за українським часом.

9 жовтня 2019,  16:29 | Новини серіалів

У Фріленді наростає напруга і сім'ї Пірсів не позаздриш в промо-ролику 2 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

У прем'єрній серії Джефферсон (Крес Вільямс) та Лінн (Крістін Адамс) опинилися в руках A.S.A. і агента Оделла (Білл Дьюк), але, схоже, що через тиждень Чорна блискавка спробує втекти за допомогою своїх сил. Тим часом Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) вплутується в бійку в школі, а Анісса (Нафіса Вільямс) в образі Блекбьорд продовжує свою боротьбу за Фріленд.

Серія «The Book of Occupation: Chapter Two» («Книга окупації: Глава друга»), яку зняв Оз Скотт, вийде 15 жовтня за українським часом.