Оновлення, в яких згадується Ольга Куриленко

10 серпня 2018,  11:06 | Оновлення

З'явився український трейлер фільму жахів «Мара» від режисера Клайва Тонга.

Кейт Фуллер (Ольга Куриленко) займається розслідуванням вбивства чоловіка, якого, як вважає поліція, задушила уві сні власна дружина. В якості свідка злочину проходить восьмирічна дочка вбитого Софі.

Поступово, все далі заглиблюючись у цю справу, Кейт дізнається про існування древнього демона, який вбиває своїх жертв уві сні. Вона відчуває ті ж жахливі симптоми та кошмари, тому сон стає для неї небезпечним.

Українська прем'єра фільму «Мара» відбудеться 20 вересня.

12 серпня 2017,  20:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер історико-сатиричного фільму «Смерть Сталіна», який покаже останні дні Сталіна і хаос в СРСР, викликаний його смертю. Генерала Георгія Жукова тут втілює зірка «Гаррі Поттера» Джейсон Айзекс, а Микиту Хрущова — володар «Золотого глобуса» Стів Бушемі. Компанію їм в цьому божевіллі складуть Ольга Куриленко, Руперт Френд, Андреа Райзборо і Джеффрі Тембор.

Світова прем'єра кінокартини від оскарівського номінанта Армандо Іаннуччі відбудеться на кінофестивалі в Торонто у вересні.

9 серпня 2017,  17:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У дебютному трейлері екшену «Гуляка» Антоніо Бандерас постає перед нами в образі старіючої рок-зірки 1980-х з довгим волоссям і екстравагантним смаком в одязі. Разом зі своєю дружиною, яку грає Ольга Куриленко, він відправляється у відпустку до Таїланду, але там її викрадають терористи, і музиканту доводиться співпрацювати з розвідкою, щоб її врятувати.

В українські кінотеатри екшен Саймона Веста, який зняв фільми «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць», «Механік» та «Нестримні 2», прибуде 14 вересня.