Фільмографія Даян Герреро

Фільмографія: Актриса
Енканто: Світ магії (2021)
Encanto
   Isabela
Amend: The Fight for America (2021)
грає себе
Досить мовчати! (2020)
Habla Now
грає себе
Blast Beat (2020)
Забійний чувак (2019)
Killerman
Lola
Ліга справедливості проти Смертоносної п'ятірки (2019)
Justice League vs. the Fatal Five
   Jessica Cruz / Green Lantern
Фатальний патруль (2019)
Doom Patrol
Crazy Jane
Кращі пончики (2017)
Superior Donuts
Sofia
Челсі (2016)
Chelsea
грає себе
Легенди завтрашнього дня (2016)
DC's Legends of Tomorrow
Crazy Jane, немає в титрах
Happy Yummy Chicken (2016)
Cheryl Davis
Peter and John (2015)
Lucia
Любов приходить з часом (2015)
Love Comes Later
Super Clyde (2015)
Maddy
Незаймана Джейн (2014)
Jane the Virgin
Lina
My Man Is a Loser (2014)
Malea
Emoticon ;) (2014)
Amanda Nevins
Таксі: Південний Бруклін (2014)
Taxi Brooklyn
Carmen Lopez
Нічне шоу з Джиммі Феллоном (2014)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
грає себе
Ok! TV (2013)
грає себе
Помаранчевий – хіт сезону (2013)
Orange Is the New Black
Maritza Ramos
Сьогодні вночі з Платанито (2013)
Noches con Platanito
грає себе, гость
Open Vacancy (2012)
Tatiana
Saved by the Pole (2012)
Princess
Підозрюваний (2011)
Person of Interest
Ashley
Фестиваль (2011)
Festival
Ivan Model 2
Слідство по тілу (2011)
Body of Proof
Sara Gonzales
Ешлі/Ембер (2011)
Ashley/Amber
Ashley
Голуба кров (2010)
Blue Bloods
Carmen
Ну что, приехали? (2010)
Are We There Yet?
Stacey
Шоу Венди Уильямс (2008)
Wendy: The Wendy Williams Show
грає себе
Щоденне шоу (1996)
The Daily Show
грає себе
Beyond Control ()
Tasha
Distefano ()
Izzy