Новини серіалів, в яких згадується Б.Д. Вонг

30 квітня 2020,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 18 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» повернуться одразу два знайомих персонажа з суперздібностями Бог швидкості і Дудар.

Читати далі...
22 лютого 2020,  17:07 | Новини серіалів

Американська актриса Аквафіна, яку ви могли бачити у фільмах «Вісім подруг Оушена» та «Джуманджі: Наступний рівень», написала ситком про проблеми дорослішання «Аквафіна — Нора з Квінса».

У комедійному серіалі від самої себе Аквафіна грає 27-річну Нору Лам (це справжнє ім'я актриси), яка живе у Флашингу, Нью-Йорк, разом зі своїм батьком (Б.Д. Вонг) і бабусею (Лорі Тан Чінн). У неї немає роботи та цілі в житті, і одного разу вона вирішує, що з неї досить неробства, і починає пошуки себе методом проб і помилок.

Прем'єра серіалу Аквафіни на американському телебаченні відбулася 22 січня. Його 1 сезон ще не завершився, але ситком вже був продовжений на 2 сезон.

6 вересня 2019,  17:12 | Новини серіалів

Новий трейлер 4 сезону психологічного трилера «Пан Робот» з лауреатом премії «Оскар» Рамі Малеком у головній ролі обіцяє глядачам епічне фінальне протистояння.

Події фінального сезону будуть розвиватися під час різдвяних свят 2015 року і покажуть, як хакер Елліот Алдерсон (Малек) віч-на-віч стикається зі своїм ворогом «Білою трояндою» (Б. Д. Вонг), транс-жінкою-кібертерористом, яка очолює Темну армію. Він повинен її зупинити, інакше, як він зазначає в трейлері, «„Біла троянда“ знищить цей світ». І у Елліота залишається для цього зовсім мало часу.

Прем'єра 4 сезону серіалу «Пан Робот» відбудеться рівно через місяць, 6 жовтня.

15 березня 2019,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь майбутнього прибуття нового суперлиходія Бейна, яким стане Едуардо Дорранс, канал Fox поділився новим розширеним трейлером 5 сезону серіалу «Ґотем», де Бейн знаходиться в центрі уваги.

Спецназівець Едуардо Дорранс (Шейн Вест) прибув до Ґотему з метою врятувати його від злочинців, але незабаром психопат всередині нього взяв над ним контроль, що призвело до величезних руйнувань і конфлікту з його давнім другом Джимом Гордоном (Бен МакКензі). Після їхнього поєдинку Едуардо знайшла Тереза Волкер (Джеймі Мюррей) і доставила до лікаря Г'юго Стренджа (Б. Д. Вонг), який за допомогою спеціальної сиворотки повернув психопата до життя. І після цієї процедури Едуардо прийшов до тями знаменитим лиходієм з коміксів DC Бейном. Тепер він не бере заручників і збирається вбити не тільки Гордона, але й Барбару (Ерін Річардс), з якою в цьому трейлері є одна дуже крута сцена.

Зустріч з Бейном відбудеться в 10 серії 5 сезону «Ґотема», що прибуде на екрани 22 березня за українським часом.

27 січня 2019,  15:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступна серія 5 сезону популярного американського серіалу «Ґотем» обіцяє багато цікавих подій: похорон лиходія і прибуття нового персонажа, який зіграє ключову роль у долі міста.

До Ґотему викликають військовий спецзагін на чолі з Едуардо Доррансом (Шейн Вест), щоб вони допомогли у боротьбі з організованою злочинністю. Тим часом Нігма (Корі Майкл Сміт) вимагає відповіді у Пінгвіна (Робін Лорд Тейлор), який приводить його назад до Г'юго Стренджа (Б.Д. Вонг). Брюса (Давид Мазуз) турбує нещодавня поведінка Селіни (Камрен Бікондова).

Режисером 5 серії 5 сезону «Ґотема» став Марк Тондерай.

Серія отримала назву «Pena Dura» («Пенья Дура») на честь відомої в'язниці з коміксів DC, де народився суперлиходій Бейн, яким незабаром стане Дорранс, і вийде на екрани 1 лютого за українським часом.