Новини, в яких згадується Ноа Баумбак

13 грудня 2023,  19:03 | Нагороди та премії

Стрічка «Барбі» режисерки Грети Гервіг увірвалася в сезон нагород, отримавши рекордні для цього року 9 номінацій на престижну премію «Золотий глобус».

Читати далі...
27 серпня 2022,  16:45 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший тизер-трейлер фільму «Білий шум», нової кінороботи відомого американського режисера Ноа Баумбаха, на рахунку якого є 3 номінації на «Оскар». Пізніше цього року його можна буде подивитися на Netflix.

Читати далі...
10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
1 лютого 2020,  16:37 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Для великого актора немає маленьких ролей, і керуючись цим принципом, герой Адама Драйвера влаштовує переполох в скетчі «Суботнім вечором в прямому ефірі».

Читати далі...
27 січня 2020,  18:06 | Новини фільмів

Наш улюблений скетч комедійного шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», де лиходій нової трилогії «Зоряні війни» Кайло Рен взяв участь в передачі «Бос під прикриттям», отримав довгоочікуваний сиквел!

П'ять років тому Кайло Рен (Адам Драйвер) провів день на крейсері Верховного порядку в якості радарного техніка Метта, щоб побачити життя своєї організації зсередини і зробити свою компанію кращою. Тепер Кайло переодягається в інтерна Ренді, який прибирає на крейсері, приносить офіцерам напої, змінює папір в принтері і намагається впоратися з дроїдами, яких потрібно полагодити. А також Ренді часто вживає фразу «Окей, бумер» в самий невідповідний момент, як, наприклад, чергове випадкове вбивство.

Ви все ще можете побачити Кайло у кіно в фінальному фільмі саги Джорджа Лукаса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який скоро завершить свій прокат в Україні. Також Драйвер нещодавно отримав номінацію на «Оскар» за головну роль у фільмі Ноа Баумбака «Шлюбна історія».

19 грудня 2019,  15:44 | Новини зірок

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Скарлетт Йоханссон чула, що у неї заспокійливий голос, тому вирішила записати своє відео в стилі ASMR.

В минулу суботу Йоханссон в 6-й раз стала запрошеною ведучою популярного американського скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», на честь чого акторка знялася в незвичайному промо-ролику, де вона говорить у мікрофон пошепки, перевертає аркуші паперу і пише маркером на дошці тобто тут присутні всі звуки відео для ASMR або автономної сенсорної меридіональної реакції. Такі відео зазвичай записуються пошепки і супроводжуються різними звуками на тлі тиші, які повинні викликати у глядача мурашки.

На початку місяця Йоханссон отримала свою 5-ту номінацію на премію «Золотий глобус» за головну жіночу роль у драмі Ноа Баумбака «Шлюбна історія», яку ви вже можете подивитися на Netflix.

20 жовтня 2019,  01:03 | Новини фільмів

Стримінговий сервіс Netflix поділився повноцінним трейлером зворушливої сімейної драми «Шлюбна історія», головних героїв якої втілюють номінантка на премію «Золотий глобус» Скарлетт Йоханссон і номінант на премію «Оскар» Адам Драйвер.

«Шлюбна історія» є новою відвертою драмою, яку зняв американський режисер та сценарист Ноа Баумбак, на чиєму рахунку є 1 номінація на премію «Оскар». Її головними героями є Чарлі та Ніколь (Драйвер і Йоханссон), чоловік і дружина й батьки маленького Генрі (Ежі Робертсон). Коли кохання проходить, вони вирішують розлучитися, але, незважаючи на розлучення, залишаються сім'єю.

В американський прокат «Шлюбна історія», де також зіграє Лора Дерн, вийде 6 листопада, а з 6 грудня новий фільм Баумбака можна буде подивитися на Netflix.

19 жовтня 2019,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому інтерв'ю голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон поділилася деталями про те, як просувається робота над її сольним супергеройським екшеном «Чорна вдова», до прем'єри якого залишилося всього півроку.

Читати далі...
29 серпня 2019,  00:14 | Новини фільмів

З'явився зворушливий тизер-трейлер драматичного фільму «Шлюбна історія», який зняв номінант на премію «Оскар» Ноа Баумбак.

«Шлюбна історія» («Marriage Story») буде інтимним і відвертим поглядом на те, як розпадається шлюб двох молодих батьків Чарлі та Нори (зірка «Зоряних воєн» Адам Драйвер і зірка «Месників» Скарлетт Йоханссон), але вони все одно залишаються сім'єю. У тизер-трейлері вони намагаються поговорити про свої проблеми, але обидва не знають, з чого почати цю непросту розмову.

Світова прем'єра драми «Шлюбна історія» відбудеться 29 серпня в рамках Венеціанського кінофестивалю. В обмежений американський прокат вона вийде в листопаді, а на Netflix її можна буде подивитися з 6 грудня.

16 серпня 2017,  17:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix представив перший трейлер комедійної драми Ноа Баумбака «Історії сім'ї Майровіц», яка розповість про одну дисфункціональну сім'ю. У ньому Адам Сендлер, граючи на піаніно, заводить пісню, і її підхоплюють Дастін Хоффман з Беном Стіллером. Також у фільмі з'являються Емма Томпсон, Грейс Ван Паттен, Елізабет Марвел та Адам Драйвер.

Критикам нова історія Баумбака припала до душі — рейтинг фільму на Rotten Tomatoes становить 88%. Прем'єра «Історій сім'ї Майровіц» на Netflix відбудеться 13 жовтня.

23 березня 2017,  01:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Героїня Емми Томпсон в комедії «Історії сім'ї Майровіц» нагадує своїм стилем її професора Трелоні з «Гаррі Поттера».

Читати далі...
1 грудня 2015,  19:11 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 30 ноября, в Нью-Йорке прошла 25-я церемония награждения Gotham Independent Film Awards, отметившая лучшие фильмы, режиссеров и актеров американского независимого кино 2015 года.

Читати далі...
30 липня 2015,  14:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала известна официальная программа 72-го Венецианского кинофестиваля, в которую вошли новые фильмы Тома Хупера, Мартина Скорсезе, Кэри Фукунаги и актерские работы Эдди Редмэйна, Жюльет Бинош, Тильды Суинтон, Рэйфа Файнса, Идриса Эльбы, Майкла Китона, Рэйчел МакАдамс и многих других.

В Венеции в этом году будут представлено сразу два фильма от украинских режиссеров: «Молитва за Украину» Евгения Афинеевского и «Событие» Сергея Лозницы. Оба фильма документальные и будут показаны Вне конкурса.

Открывать Венецианский кинофестиваль будет «Эверест» Бальтасара Кормакура, где Джейсон Кларк вместе с Джейком Джилленхолом и Джошем Бролином отправляется в экспедицию на самую высокую и опасную гору мира, а Кира Найтли ждет его возвращения домой.

Читати далі...