Оновлення, в яких згадується Едгар Райт

4 серпня 2017,  17:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик фільму «На драйві» нехай і йде всього чверть хвилини, але наповнений екшеном під зав'язку. Це історія про молодого водія Бейбі (Енсел Елгорт), який змушений працювати на злочинного боса Дока (Кевін Спейсі), і під час одного з пограбувань він виявляє, що ця справа приречена на провал. Також у фільмі зіграли Лілі Джеймс, Джеймі Фокс, Джон Хемм, Джон Бернтал та Ейса Гонсалес.

Крутий відкриваючий епізод екшену Едгара Райта дивимося тут. Українська прем'єра фільму відбудеться 24 серпня.

2 серпня 2017,  00:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Екшен Едгара Райта «На драйві» вже встиг підкорити серця глядачів і критиків за кордоном, а поки ми чекаємо на його прибуття в українські кінотеатри, пропонуємо вам переглянути цей шикарний відкриваючий епізод. У ньому головний герой — першокласний водій Бейбі (Енсел Елгорт) — і його поплічники, яких грають Джон Бернтал, Джон Хемм та Ейса Гонсалес, відправляються грабувати банк, а після тікають від поліцейської погоні на червоному авто під круту музику.

Які композиції увійшли в саундтрек «На драйві», до якого Райт може зняти сиквел, читайте тут. У кіно з 24 серпня.

27 червня 2017,  17:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Едгар Райт поділився новим крутим трейлером до свого екшену «На драйві» з забійним реміксом від Майка Релма. У ньому головний герой — першокласний водій на ім'я Бейбі у втіленні Енсела Елгорта — дає по всім газам та розсікає по місту на своїй червоній машині марки Subaru WRX STI.

В українські кінотеатри екшен Райта примчиться 24 серпня. Нещодавно був розкритий його вражаючий офіційний саундтрек.

22 червня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український фрагмент екшену «На драйві», в якому крутий водій Енсел Елгорт працює на кримінального боса Кевіна Спейсі. За сюжетом головний герой Бейбі постійно голосно слухає музику в навушниках, щоб заглушити шум у вухах, який у нього з дитинства. Але це не заважає йому прекрасно чути співрозмовника, як показує дане відео.

В український прокат фільм Едгара Райта, де також зіграли Джеймі Фокс, Лілі Джеймс і Джон Бернтал, вийде 17 серпня. Він увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

2 червня 2017,  00:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В новому трейлері екшену Едгара Райта «На драйві» бандит Кевіна Спейсі повідомляє під крутий трек, що він збирається провернути велике пограбування банку, яке потім буде у всіх на вустах. Також відео не без причини хвалиться позитивними відгуками від критиків, адже фільм набрав 100% на сайті Rotten Tomatoes. Його називають «найстильнішою кінокартиною року», яка «використовує музику так, як ми використовуємо повітря».

«На драйві», де також зіграли Енсел Елгорт, Джеймі Фокс, Лілі Джеймс, Джон Хемм і Джон Бернтал, вже увійшов в нашу 20-ку гарячих кінокартин літа. В українські кінотеатри він примчиться в серпні.

12 квітня 2017,  02:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До нас примчав новий трейлер кримінального екшену «На драйві» від культового режисера Едгара Райта, де Енсел Елгорт грає хлопця з травмою слуху, який працює водієм на стрьомі у одного впливового бандита. Він вмикає музику в навушниках поголосніше й мчить вперед, але в цей раз йому та його спільникам не вдасться так просто втекти.

Український трейлер фільму, де також зіграли Джеймі Фокс, Кевін Спейсі, Лілі Джеймс, Джон Бернтал і Джон Хемм, дивіться тут.

12 березня 2017,  10:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий режисер Едгар Райт, творець фільмів «Зомбі на ім'я Шон» та «Скотт Пілігрим проти всіх», зняв кримінальний екшен «На драйві», де зібрав зоряний каст, що включає в себе Енсела Елгорта, Лілі Джеймс, Джеймі Фокса, Кевіна Спейсі, Джона Бернтала і Джона Хемма. Ви готові до цього? Тоді вирушайте з ними в божевільну поїздку в першому трейлері.

У світовий прокат кінокартина виходить 10 серпня.