Статті, в яких згадується Ліам Нісон

16 червня 2022,  14:26 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні четвер, а значить, що на екрани українських кінотеатрів вийшли новий мультфільм від Pixar «Я – панда», драматична стрічка з Гоакіном Феніксом «Камон камон» та екшен з Ліамом Нісоном «Флешбек». А вдома цього тижня нас порадують прем'єри нового фільму з Крісом Гемсвортом «Спайдергед» та надихаючої документальної стрічки про Дженніфер Лопес.

Читати далі...
11 лютого 2021,  18:00 | Статті

Кетрін Вінник, зірка культового шоу «Вікінги» і одна з найуспішніших «українок в Голлівуді» вже з 11 лютого повертається на великі екрани в екшн-трилері «Захисник» в ролі федерального агента і, за сумісництвом, падчерки героя Ліама Нісона. На честь великої прем'єри для Катерини Анни Вінницької, ми вирішили згадати, з чого почався шлях талановитої красуні з українським корінням.

Читати далі...
21 лютого 2020,  13:59 | Статті

Вчора в кінотеатрах України стартувала екранізація однойменного роману великого сучасного прозаїка Пітера Кері «Правдива історія банди Келлі».

Міжнародна прем’єра стрічки відбулась на кінофестивалі у Торонто й отримала високу оцінку західних кінокритиків. Саме час пригадати найцікавіші адаптації романів, що отримали одну з найпрестижніших літературних премій світу – Букера.

Читати далі...