Оновлення, в яких згадується Бредлі Купер

18 жовтня 2018,  14:22 | Оновлення

Кіностудія Warner Bros. Pictures Ukraine представила офіційний український трейлер нового фільму «Наркокур'єр» з Клінтом Іствудом у головній ролі.

В основу сюжету лягла реальна історія ветерана Другої світової війни. Він змушений братися за будь-які підробітки, щоб звести кінці з кінцями. Причому сам герой до певного моменту не підозрює, що його найняли як наркокур'єра для мексиканського картелю.

У фільмі також знялися Бредлі Купер, Лоренс Фішберн, Майкл Пенья, Дайенн Віст, Енді Гарсіа.

В український прокат «Наркокур'єр» вийде 28 лютого 2019 року.

7 червня 2018,  12:06 | Оновлення

Пропонуємо вашій увазі перший трейлер неймовірної драми «Народження зірки», дубльований українською.

Бредлі Купер грає роль Джексона Майна, зірку кантрі-музики, чия популярність поступово згасає. Одного разу він знайомиться з талановитою Еллі (Леді Гага). Молоді люди закохуються, і Джек допомагає дівчині досягти успіху. Але коли кар’єра Еллі затьмарює його власну, Джексону стає все важче прийняти той факт, що часи його слави минули.

«Народження зірки» – це режисерський дебют Бредлі Купера.

В кінотеатрах України фільм стартує з 11 жовтня.

24 червня 2017,  15:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Банда табору Firewood повертається в сиквелі «Спекотне американське літо: 10 років по тому»! У ньому зіграють зірки приквела Елізабет Бенкс, Пол Радд, Маргарит Моро, Кріс Пайн, Емі Полер, Крістен Віг, Крістофер Мелоні, Джош Чарльз і Джейсон Шварцман. А компанію їм складуть Джай Кортні, Алісса Мілано та Адам Скотт. Правда, Бредлі Купера в цьому 1991 році ніде не видно.

Усі серії міні-серіалу стануть доступні до перегляду на Netflix з 4 серпня.

30 квітня 2017,  14:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий дубльований фрагмент «Вартових Галактики 2» показує, як за Вартовими відправляється погоня з цілого флоту суверенів, відправленого Айэшою (Елізабет Дебікі). Чим же вони її розлютили? Просто у Ракети (Бредлі Купер) засвербіли лапи, і він вкрав у неї дуже потужні та цінні батарейки.

Попередній фрагмент з малюком Грутом і кнопкою смерті дивіться тут.

27 квітня 2017,  13:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Я є Грут? Дивимося один з наймиліших фрагментів «Вартових Галактики 2» в українському дубляжі. У ньому Ракета (Бредлі Купер) намагається доступно пояснити малюкові Груту (Він Дизель), як правильно запустити бомбу, але малюк наполегливо тягнеться до тієї кнопки, яка тут же підірве їх усіх.

Другий український ТБ-ролик сиквелу Джеймса Ганна, до прем'єри якого залишився всього тиждень, дивіться тут.

25 квітня 2017,  13:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо заводний ТБ-ролик очікуваних «Вартових Галактики 2», який зараз можна побачити на українському телебаченні. Він з гумором представляє оригінальну команду Вартових, яка включає в себе Зоряного лорда (Кріс Претт), Гамору (Зої Салдана), малюка Грута (Він Дизель), Ракету (Бредлі Купер) і Дракса (Дейв Батіста).

Ексклюзивний український анімований постер супергеройського екшену Джеймса Ганна ви знайдете тут.

24 квітня 2017,  15:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри найочікуванішого супергеройського екшену року «Вартові Галактики 2» залишилося усього 10 днів, про що нагадує крутий український анімований постер з Зоряним лордом (Кріс Претт), Гаморою (Зої Салдана), малюком Грутом (Він Дизель), Ракетою (Бредлі Купер), Драксом (Дейв Батіста), Небулою (Карен Гіллан), Йонду (Майкл Рукер), Богомолом (Пом Клемент'єфф) і Айєшою (Елізабет Дебікі).

Пісню з офіційного саундтреку «Вартових Галактики 2», написану для сиквела режисером Джеймсом Ганном, у виконанні Девіда Хассельхоффа слухаємо тут.

22 квітня 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Спеціально для шанувальників самого милого супергероя малюка Грута, якого озвучує Він Дизель, був представлений цей ТБ-ролик «Вартових Галактики 2», де він дуже старається допомогти Ракеті (Бредлі Купер) та Йонду (Майкл Рукер) зі звільненням із клітки, але постійно приносить не те, що їм потрібно.

Побачити, як ця трійця разом з Зоряним лордом, Гаморою, Небулою і Драксом танцює під хіти «Крутого міксу. Частина 2», ви можете в свіжому промо-ролику.

21 квітня 2017,  19:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Музичний промо-ролик «Вартових Галактики 2» з танцюючими Зоряним лордом (Кріс Претт), Гаморою (Зої Салдана), Грутом (Він Дизель), Небулою (Карен Гіллан), Драксом (Дейв Батіста), Йонду (Майкл Рукер) та Ракетою (Бредлі Купер) пропонує й вам відправитися в танок під «Крутий мікс. Частина 2». Передзамовлення його CD-диску доступне з сьогоднішнього дня на сайті Amazon.

Список усіх композицій саундтреку з коментарями Джеймса Ганна ви знайдете тут.

15 квітня 2017,  18:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик «Вартових Галактики 2», до чиєї прем'єри залишилося 20 днів, нагадує, що не кожному випадає шанс врятувати галактику двічі. І Зоряний лорд (Кріс Претт), Гамора (Зої Салдана), Ракета (Бредлі Купер), малюк Грут (Він Дизель) та Дракс (Дейв Батіста) не збираються його упускати.

Колекцію класних українських постерів з героями супергеройського сиквелу Джеймса Ганна ви знайдете тут.

15 березня 2017,  20:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джеймс Ганн поділився новим ТБ-роликом «Вартових Галактики 2», де зіркою все ще залишається малюк Грут (Він Дизель), знову підкорюючи своїми безпосередніми емоціями. Цього разу п'ятірці доведеться битися з тисячею супротивників, тому вони запрошують в команду Йонду (Майкл Рукер) і Небулу (Карен Гіллан), яка трохи плутає їх назву.

Перший фрагмент «Вартових Галактики 2», де Зоряний лорд (Кріс Претт) та Ракета (Бредлі Купер) з'ясовують, хто з них краще водить зореліт, дивіться тут.

12 березня 2017,  10:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент дуже очікуваних «Вартових Галактики 2» показує, як Зоряний лорд (Кріс Претт) і Ракета (Бредлі Купер) в розпал космічної битви намагаються довести один одному, хто з них є найвеличнішим пілотом. У цей час Дракс (Дейв Батіста) жартує, Грут (Він Дизель) з цікавістю спостерігає за сваркою, а Гамора (Зої Салдана) безуспішно намагається їх надоумити.

Третій український трейлер «Вартових Галактики 2» дивіться тут.

1 березня 2017,  12:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Обіцяний третій трейлер «Вартових Галактики 2» радує новими моментами, показуючи, як команда Пітера Квілла збирається рятувати галактику вдруге, при цьому сварячись, підколюючи один одного, танцюючи, підриваючи все, шматуючи монстрів та розчулюючи кожною появою на екрані малюка Грута.

В образах Вартових повертаються Кріс Претт, Зої Салдана, Він Дізель, Бредлі Купер та Дейв Батіста, допомагати їм будуть Карен Гіллан і Майкл Рукер, а їх нову колегу Мантис втілить Пом Клементьефф.

28 лютого 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Невеликий, але дуже кумедний тизер третього трейлера «Вартових Галактики 2» показує, як Зоряний лорд (Кріс Претт), Ракета (Бредлі Купер), Гамора (Зої Салдана), малюк Грут (Він Дизель) та Небула (Карен Гіллан) із засудженням дивляться, як Дракс (Дейв Батіста) голосно їсть.

Новий трейлер вийде вже сьогодні, а поки переглядаємо другий.