Новини фільмів, в яких згадується Бен Кінгслі

25 серпня 2023,  17:43 | Новини фільмів

Платформа Netflix опублікувала в мережі перший постер очікуваного фільму Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара», головну роль в якій виконає номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. І на цьому постері він трохи схожий на свого мага-супергероя Доктора Стренджа.

Читати далі...
19 вересня 2022,  18:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix нарешті представила офіційний трейлер своєї очікуваної осінньої прем'єри — казкового фентезі «Школа Добра і Зла», що є екранізацією першого роману з хітової серії письменника Сомана Чайнані, що став бестселером за версією The New York Times.

Читати далі...
6 січня 2021,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ на карантині, ця парочка знайшла свій квиток на свободу. Енн Гетевей та Чіветель Еджіофор затівають пограбування року в трейлері кримінальної комедії «Locked Down», яку зняв режисер фільму «Містер і місіс Сміт» Даг Лайман.

Читати далі...
28 серпня 2019,  15:27 | Новини фільмів

Зірка «Ліги справедливості» Генрі Кавілл і зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо стикаються з дуже небезпечним маніяком в українському трейлері детективного трилера «Номіс».

Фільм режисера Девіда Реймонда розповість про досвідченого лейтенанта поліції Маршалла (Кавілл), який разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) та своїм відділом ловить небезпечного серійного вбивцю, на чиїй совісті вбивства багатьох дівчат та жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що той веде з ними свою божевільну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

«Номіс», де також знялися Стенлі Туччі і Бен Кінгслі, вийде в український прокат через місяць, 26 вересня.

15 липня 2019,  23:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті прибув офіційний трейлер екшн-трилера «Номіс» («Гра Ганнібала»), де Генрі Кавілл і Александра Даддаріо намагаються розплутати страшний злочин та вижити.

«Номіс» слідує за досвідченим лейтенантом поліції Маршаллом (Кавілл). Він разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) і своїм відділом ловить серійного вбивцю, який багато років викрадав та вбивав жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що він веде з ними небезпечну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

У світовий прокат фільм режисера Девіда Реймонда, де також зіграли Стенлі Туччі, Нейтан Філліон, Мінка Келлі та Бен Кінгслі, вийде у серпні.

21 вересня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Генрі Кавілл відростив бороду для свого детективного бойовика «Номіс», компанію в якому йому складе зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо.

Читати далі...
11 червня 2018,  00:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрите официальные украинские трейлеры фантастического экшена «Бамблби», антиутопии «Смертные машины», триллера «Девушка в паутине» и ожидаемых мультфильмов «Как приручить дракона 3», «Лего. Фильм 2», «Ральф-разрушитель 2» и «Человек-паук: Вокруг вселенной».

Читати далі...
8 червня 2018,  23:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Золотий глобус» Оскар Айзек вистежує нациста, який втік від правосуддя, в офіційному трейлері історичної драми «Операція „Фінал“».

Події фільму «Операція „Фінал“» розгортаються після завершення Другої світової війни, в 1960-х роках. Агент «Моссада» Пітер Малкін (Айзек) відправляється в Аргентину, щоб знайти, заарештувати і поставити перед ізраїльським судом офіцера Третього Рейху Адольфа Ейхмана (володар премії «Оскар» Бен Кінгслі), який займався транспортуванням мільйонів невинних євреїв до концентраційних таборів, де вони були вбиті.

Світова прем'єра картини Кріса Вайца, де також зіграли Мелані Лоран, Хейлі Лу Річардсон та Нік Кролл, відбудеться восени.

2 квітня 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень порадував нас новими трейлерами до фільмів «Титан», «Кінцева» та «Темні уми», розширеним ТБ-роликом блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» і повноцінним трейлером 2 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
29 березня 2018,  23:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дивергента» Тео Джеймс виконує головну роль в драматичному трилері «Зрада для початківців», заснованому на реальних подіях.

Фільм слідує за молодим ідеалістом Майклом (Джеймс), який отримує бажану посаду координатора гуманітарної програми ООН. Він їде в післявоєнний Ірак, прагнучи допомогти людям, але, прибувши туди, Майкл виявляє складну корупційну схему, в якій може бути замішаний його начальник Паша. Ця роль дісталася лауреату премії «Оскар» Бену Кінгслі.

В американський прокат картина данського режисера Пера Флю вийде в кінці квітня.

22 березня 2016,  13:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney представила промо-фотографії акторів, що озвучують головних героїв «Книги джунглів», разом з їх тваринами, створеними за допомогою CGI.

Читати далі...
3 лютого 2015,  11:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відбулася 42-я церемонія нагородження Annie Awards, що відзначає досягнення анімаційного кінематографа і телебачення в минулому році. Найбільшу кількість нагород під час неї отримав мультфільм «Як приручити дракона 2».

Творці «Як приручити дракона 2» забрали цілих 6 статуеток «Енні». Серед телевізійних мультфільмів переможцем виявився «Міккі Маус» з перемогами у 5 категоріях, вивівши таким чином в лідери студії DreamWorks Animation і Disney Television Animation.

Перемога на Annie Awards показує, що у мультфільму є хороший шанс завоювати також «Оскар», наприклад, в минулому році так сталося з «Крижаним серцем». Але кілька років тому «Як приручити дракона», отримавши нагороду «Енні», не удостоївся «Оскара». Так що складно сказати, яка доля чекає його другу частину.

Читати далі...
5 вересня 2014,  01:08 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Ролі озвучують: Бен Кінгслі, Тоні Колет, Еелль Фаннінг, Ісаак Хемпстедрайт, Джаред Харріс, Саймон Пегг, Нік Фрост, Річард Айоде та Тресті Морган

«Сімейка Монстрів», новий анімаційний стоп-моушн фільм від LAIKA був представлений 31 серпня на 71-му щорічному Венеціанському кінофестивалі поза конкурсною програмою. 

Це надзвичайна честь для LAIKA і для нашої стрічки, - говорить Тревіс Найт, президент та СЕО LAIKA, а також продюсер і головний аніматор фільму. – Бути обраним для одного з найпрестижніших фестивалів – це велика радість та віддання належного таланту сотень художників, які працювали над стрічкою.  

«Сімейка монстрів» виходить в світовий прокат 12 вересня у кількох країнах світу, в тому числі Британії та Мексиці. Широкий прокат в США та Канаді починається з 26 вересня. В Україні фільм виходить 23 жовтня.

Власником  та головою студії LAIKA є співзасновник компанії NIKE Inc. Філ Найт, президент та CEO – Тревіс Найт. Студія знаходиться поряд із Портлендом, штат Орегон, та займається створенням сміливих та виразних проектів. Дебютний фільм студії, «Кораліна», що був випущений у 2009 році, став першою стрічкою стоп-моушн анімації, знятою у стереоскопічному форматі 3D. Фільм був номінований на премію Оскар® та BAFTA®, а також завоював престижну нагороду Cristal Award на міжнародному фестивалі анімаційних фільмів в Аннесі. «Паранорман», також номінований на премії Оскар® та BAFTA®, побачив світ у серпні 2012 року. Більше інформації на www.laika.com.

Третій фільм студії LAIKA оснований на бестселері Алана Сноу «Тут є монстри» («Here Be Monsters»). Стрічка розповідає про мешканців міста Чізбридж, які вірять, що в глибинах каналізації мешкають страшні і небезпечні монстри. З настанням сутінків вони виходять на лови і викрадають дітей та сир. Насправді ж монстри кумедні, добрі і сердечні. У цьому переконався хлопчик-сирота, якого всиновила сімейка монстрів. З такою родиною не знудишся. Пригоди починаються!

9 серпня 2014,  18:55 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Розпочалися зйомки фільму студії TriStar Productions, який отримав назву «Прогулянка» (The Walk). Режисер Роберт Земекіс. Фільм оснований на реальній історії, описаній в книзі Філіпа Петі «Сягнути небес». Актор Джозеф Гордон-Левіт грає головну роль молодого мрійника, який замахнувся на майже неможливе: здійснити нелегальний прохід по канату, натягнутому між хмарочосами Всесвітнього Торговельного Центру. Земекіс працював над сценарієм разом із Крістофером Брауном. Продюсери: Стів Старкі, Роберт Земекіс та Джек Репке. Фільм запланований до прокату на 2 жовтня 2015 року.

7 серпня, виповнилося 40 років від неймовірного шоу, влаштованого письменником.  

Дванадцять людей побували на Місяці, але лише одна людина пройшлася по канату між вежами-близнюками. І більше вже такої можливості не буде. Керований своїм наставником Папою Руді (Бен Кінгслі), Петі та його друзі з різних країн повинні подолати купу перешкод, зрад, суперечок, здійснити тисячі дзвінків, щоб підготувати та втілити в життя їхній божевільний задум. Проект очолює режисер Роберт Земекіс, відомий такими фільмами, як «Форест Гамп», «Вигнанець», «Назад у майбутнє», «Полярний експрес» та «Рейс». Фільм зніматимуть за допомогою найсучасніших фотореалістичних технологій та камер IMAX 3D, завдяки чому глядачі зможуть на власному досвіді пережити ті відчуття, які переповнюють людину, що в буквальному сенсі сягнула небес. Фільм показує Париж і Нью-Йорк 1970-х років, але над усе він присвячений вежам-близнюкам Всесвітнього Торговельного Центру.

В фільмі також знімаються: Джеймс Бедж Дейл, Бен Шварц, Шарлотта Ле Бон, Клемент Сібоні та Сезар Домбой.  

До закадрової команди увійшли: оператор Даріуш Вольскі, художник-постановник Наомі Шоан, редактор Джеремія О’Дріскол та дизайнер костюмів Сатірет Ларларб. Композитор Алан Сілвестрі.