Новини серіалів, в яких згадується Таша Сміт

22 січня 2020,  16:15 | Новини серіалів

У промо-ролику 11 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» на сім'ю Пірсів відкривається жорстоке полювання.

Джефферсон (Кресс Вільямс), Анісса (Нафіса Вільямс) і Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) дізнаються, що ASA тепер полює на всю сім'ю Пірсів, і в промо-ролику Дженніфер пропонує вбити агента Оделла (Білл Дьюк), з чим її батько категорично не згоден. Тим часом Лінн (Крістін Адамс) робить щось неймовірне.

Серія «The Book of Markovia: Chapter Two» («Книга Марковії: Глава друга») прибуде на екрани 28 січня за українським часом. Її режисером стала Таша Сміт.

3 грудня 2019,  15:57 | Новини серіалів

Батько і дочка сходяться у двобої в промо-ролику зимового фіналу 3 сезону супергеройського серіалу від каналу The CW «Чорна блискавка».

Сім'я Пірсів боїться за життя Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), коли та опиняється в пастці в паралельному світі. Лінн (Крістін Адамс) звинувачує в цьому Джефферсона (Кресс Вільямс), і той відправляється в небезпечну подорож, щоб повернути молодшу дочку. Але, як показує промо-ролик, це буде дуже непросто, оскільки Дженніфер потрапить під вплив темряви і вирішить напасти на батька.

Прем'єра серії «The Book of Resistance: Chapter Four: Third Stone From the Sun» («Книга Опору: Глава четверта: Третій камінь від Сонця») відбудеться 10 грудня за українським часом. Її режисером стала Таша Сміт.